Era sa fac si eu aceeasi "greseala" in martie cand am cumparat consola. Dupa ce am platit am vazut certificatul de garantie si i-am intrebat pe vanzatori de ce doar un an si nu 2 asa cum ii obliga si legea? Raspunsul unui anagajat a fost cum ca Sony nu au reprezentanta in Romaniasi asta ar fi motivul... la Domo si la alte magazine iti ofera garantie 2 ani. In final nu am mai luat de la ei am cerut sa-mi dea banii platiti deja la casa si am plecat direct spre Domo.
Magazinul era Media Galaxy (Altex)

si asta ar fi motivul... la Domo si la alte magazine iti ofera garantie 2 ani. In final nu am mai luat de la ei am cerut sa-mi dea banii platiti deja la casa si am plecat direct spre Domo.

in functie de locatia ta poti sa soliciti schimburi pe aria Bazar respectiv sa gasesti jocuri SH la preturi bune. Bafta
Si probabil ca virgula carcasa si manualul jocului e in franceza. S-a intamplat ceva asemanator si cu AC2 cu ceva vreme in urma.
Hai ca am intrat acum pe linkuri si am vazut niste nume cunoscute de la episodul AC2. Deci e clar ca teoria mea e corecta. Asta e tot ce conteaza

Bookmarks