Multumesc.
Eu eram pregatit sa ofer mai mult... Pe aria de publicitate am vazut preturi mai mari, n-am vazut nicaieri DS3 la 100 si cu atat mai putin sixasis la 70.
Multumesc.
Eu eram pregatit sa ofer mai mult... Pe aria de publicitate am vazut preturi mai mari, n-am vazut nicaieri DS3 la 100 si cu atat mai putin sixasis la 70.
e doar parerea mea, insa un controller nu este un joc. daca nu e sigilat isi pierde mult din valoare. gandeste-te putin ca cel care il vinde poate sa sustina ca a avut grija de el etc, poate dpdv estetic arata bine, dar nu functioneaza perfect. sunt n de posibilitati. stii cum e vorba aia prost e ala care da, nu cel care cere. repet asta e doar parerea mea si asa este cel mai corect.
Am castigat 2 coduri pt. filme (Hellboy si Clash of the titans) pe care le ofer gratis. Daca-i cineva interesat, sa-mi lase PM.
Din pacate nu sunt tocmai clare pozele, dar din ce am vazut eu pe youtube ar mai fi trebuit sa aiba ceva![]()
vreau sa ma asigur de un lucru. sunt singurul de aici care crede ca cei de la Sony sunt plini de bull***t? de ceva vreme, de peste un an de zile, aceasi declaratie dau: "stim ca Cross-Game Chat e foarte important si ca clientii nostri isi doresc acest lucru, dar lucram... ". sunt chiar nesimtiti la faza asta. ultima declaratie de acest gen
: "however, Cross-Game Chat was not announced as a part of PlayStation Plus’ features. We know that Cross-Game Chat is a functionality our fans are extremely interested in and we are always striving to improve the PlayStation Network experience and services."
PlayStation LifeStyle Sony Brings Up Cross-Game Chat, Still Nothing Solid
Nu am pretenţia să mă situez la acelaşi nivel academic cu antevorbitorul meu, dar �mi permit totuşi să răspund la provocarea colegului Andrewqp: am observat şi eu un oarecare lag la Sony �ntre "vom face totul tovarăşi" şi implementarea efectivă a funcţionalităţii menţionate. �n schimb, c�nd vine vorba de eliminarea de features, parcă dintr-o dată merge mai repejor treaba![]()
Pt teme verifica daca ps3-ul e activat, just in case, si daca e mai downloadeaza-le odata...(daca ai de unde...eu mi-am puierdut tema dinamica free cu zebrele).
Din cate am citit, sony s-a grabit sa blocheze jailbreaker-ul si au scos un fw de tot rahatul. Multa lume are probleme cu diferite jocuri (mw2 de ex, si altele), altora li s-a stricat ps3-ul, ca s-a blocat la update si asa a ramas...
Eu momentan n-am facut update, sper sa scoata un fix, ceva, cat de curand, desi vad ca nu zic nimic, fac pe prostii.
http://www.product-reviews.net/2010/...black-screens/
http://www.ps3hax.net/2010/09/ps3-firmware-3-42-issues/
Pe mine nu ma lasa, imi zice ca e invaild (la mai multe, chiar si la alea castigate de mine) desi incercam sa le iau de pe un account pus pe US
Deci trebuie sa ai cont de US sa le folosesti?iar daca ai ip dinamic si dai restart la router mai trebuie sa astepti acea zi?apropo am castigat si eu dlc uncharted2 din prima incercare
La mine e un pic altfel...merge consola foarte bine si a mers la fel cu toate update-urile,si o cam rup zilnic...
Doar jocurile (PS3 si PSP) si DLC-urile merg luate, nu? Am tot incercat cu diverse coduri pentru filme, insa imi apare acelasi mesaj: "This content cannot be accessed on your account".
Am un ps3 cechgo4 (40g) si lentila este kes-400a,care este stricata.intrebarea mea esteot sa folosesc si modelul kem-400,este compatibil?Stima!
Bookmarks