Exista jocuri gratis in psn(jocurile demo se exclud) ?... Fara sa imi cumpar psn plus
Salut , mai am o intrebare legata de PSN , initial mi-am facut un cont si am activat ps3-ul pe acel cont ( care era de Romanica --nici o treaba , nu poti sa faci nimic ) ... am dezactivat ps3-ul ... dar nu pot sa ma loghez cu contul de pe alt mail ... facut pe UK ...imi spune ceva de genul : you cannot acces another persons account ....
Ce pot face ... ca pe psn nu gasesc o optiune de sters un cont .... sau poate la sub-accounts .... any ideas ?
Nu! Dar daca iti iei plus - o sa faci economie de cel putin 200 de lire.
---------- Post added 28-11-2012 at 01:08 PM ----------
Fiecare cont de PSN poate fi legat de o adresa de mail unica. Teoretic ar trebui sa exista posibilitatea sa-ti stergi/dezactivezi acel PSN account dar nu stiu exact cum, dar sunt sigur ca baietii de aici te vor ajuta.
Nu strica si un google, pana primesti un raspuns!
Revin dupa ce am folosit google, cred ca mai rau m-am complicat :
acolo scria sa-ti faci alt cont pe PS3 ... si intrii de pe acel cont cu celalalt , zis si facut , totul ok , pana cand m-a mancat in fund si am dat reedeem code la un joc ... dupa care bag jocul si voila ... jocul evident ca are salvarile pe contul vechi ... acum nu stiu daca mai pot reaactiva acel reedem code ( probabil ca nu ) .. dar nici nu vreau s-o iau de la inceput ... cum as putea sa-mi unific conturile sau sa fac valabil acel download cu contul meu vechi . unde sunt si salvarile .
Sau ulterior sa-mi iau salvarile de pe contul facut pe Romania si sa le transfer pe cel cu UK ... unde pot sa dau reedem code ... sau implicit unde este salvat DLC-ul ....
LE .. cred ca am descoperit cum sa le salvez ... revin imediat
Nfs undercover are nevoie de online pass? Unde gasesc si eu o lista cu toate jocurile care au nevoie de online pass?
A mai patit cineva asa ceva? Am incercat sa joc Bulletstorm, dar mi se vede imaginea dublata, cam ca si la 3d, problema e ca nu e 3D, alte jocuri nu fac asa, am schimbat recent tv-u, dar cum la alte jocuri nu patesc asta, ma gandesc ca nu prea sunt sanse sa fie de la el. Sa incerc sa ma joc cu setarile HDMI sau?
Daca ai dat redeem la un online passport code pt multiplayer sau la downloadable content - ambele pot fi accesate de pe aceeasi consola nu de unul ci de 100 de conturi diferite de psn. Codurile se leaga de consola nu de userii de pe acea consola.
---------- Post added 28-11-2012 at 02:04 PM ----------
NFS undercover s-a lansat prin 2008 si sigur n-are nevoie de online code pt multiplayer dar nu stiu dc mai gasesti pe cineva pe servere avand in vedere ca s-au lansat alte 4-5 nfsuri intre timp.
Dc ai confundat undercover cu most wanted (ultimul lansat), da, ai nevoie de EA Pass code sa joci multiplayer.
Nu as fi 100 % sigur ,pt ca pe primul cont cand intru online nu poate sa-mi intre pe PSN-ul de cumparat dlc-uri .... si imi da doar ca ..." there are no new updates " , pe cand pe celalalt cont mi-a intrat ... mi-a gasit o lista de vreo 15 Dlc-uri de cumparat ... in fine mi l-am activat pe al meu , totul ok ...
doar ca imi da un mesaj dubios , cand dau load save .... cica nu pot sa salvez si nici trofee decat daca apas tasta PS ... si dau quit ... am facut asta si imi da tot timpul acelasi mesaj .... ulterior am vazut ca imi salveaza progresul pe contul de UK ... dar nu stiu ce sa zic ... mentionez ca e un singur save game ... jocul fiind Final Fantasy 13-2![]()
Jocul nu poate fi activat de cat pe un cont cu Store care sa corespunda zonei jocului. Idem si pentru DLC-uri,
Dupa activare si cumparare DLC-uri se poate juca jocul cu oricare user existent pe consola respectiva.(doar pe consola respectiva)
Salvarile/trofeele de pe un cont nu se pot muta pe alt cont.
A mai patit cineva asa ceva? Am incercat sa joc Bulletstorm, dar mi se vede imaginea dublata, cam ca si la 3d, problema e ca nu e 3D, alte jocuri nu fac asa, am schimbat recent tv-u, dar cum la alte jocuri nu patesc asta, ma gandesc ca nu prea sunt sanse sa fie de la el. Sa incerc sa ma joc cu setarile HDMI sau?
Okey , concluzie ... ai avut dreptate , dupa ce l-am instalat pe contul de UK ... a mers si pe cel de Romania ... dar , daca as mai vrea sa cumpar un DLC online ... trebuie iar sa intru pe contul de UK ... download / install ... si ulterior intrat pe cel de RO .... sa stiu de acum sa le joc direct pe contul de UK
Ms frumos
Nu le instalezi pe un anumit "cont", ci pe hardul consolei. De pe hard, acel continut poate fi accesat de toate conturile (userii) care sunt activati pe acea consola fie ca sunt US, UK, RO, AU sau JP. Trebuie sa fi atent doar cand downlodezi DLCuri: adica ai luat un joc din Europa (nu conteaza tara) ia-i DLC pe pe PSN UK ai un joc din US, ia-i DLCuri de pe un cont cu acces la PSN US. Dupa ce ai luat ce-ti trebuie joci jocul si te bucuri de DLCuri de pe un cont care ti-l alegi sa fie main (adica pe ala care vei face trofee si joci de obicei). Cam asta e povestea.
Eu am conturi de PSN pe UK si US. Contul meu "main", principal, de pe care joc este cel de US, dar majoritatea jocurilor mele sunt zona 2(Europa) cu DLCuri luate de pe PSN UK, dar ma bucur de continut fara probleme pe contul principal de US.
Sper ca am fost destul de explicit!
Cheers!
Salutare,
Mi-am luat un playstation 3 super slim ca sa inlocuiesc fat-ul pe care il am de cativa ani dar nu stiu cum sa procedez in privinta conturilor (am 3 conturi RO,US,UK). Cum naiba se tranfera conturile pe consola noua astfel incat sa nu imi pierd online pass-urile de la jocuri si jocurile instalate pe hard ?
Pai de pe cele de Ro nu ai ce sa transferi, nu trebuie dec�t sa ai adresele de mail, parola, totul a rămas salvat in download list
metoda 1:
prima data faci un back-up de pe vechiul PS3 din meniul System Settings...apoi te duci pe fiecare cont(mai putin cel de RO) si dezactivezi consola(Account Management->System Activation->Games->Deactivate)
apoi te duci pe noua consola si din System Settings faci Restore..si activezi conturiile(Account Management->System Activation->Games->Activate)
apoi downloadezi din nou jocuriile din Download List
metoda 2:
tot din System Settings te duci la Data Transfer Utility si transferi tot(vei avea nevoie de un cablu USB intre cele 2 console)
are cineva idee cum pot sa sterg din cart de pe store ceva care nu doresc sa cumpar?
am bagat din greseala o tampenie de joc si nu mai pot face download la nimic
o tampenie noul model de sore![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks