Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 958 of 1175 FirstFirst ... 458 858 908 948 956 957 958 959 960 968 1008 1058 ... LastLast
Results 19,141 to 19,160 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    Am si eu o nelamurire. E vb de 2 jocuri ,Most Wanted si Binary Domain. Pe carcasa e specificat 720p,1080i/p. Ideea e ca mie imi mege doar in 720p. Ce pot face sa mearga in 1080p?
    Tv-ul e full hd , la setari display ps3 e dat auto. In afara de setarea de 1080p only de pe ps3 ce altceva pot face?
    In mod normal daca setezi pe PS3 sa afiseze in 1080P, atunci asa va face. Insa mare atentie... una este rezolutia de afisare, si alta este rezolutia in care este randat jocul. Pe carcasa iti spune in ce rezolutii e recomandat sa ai TV-ul. Chiar daca acolo scrie 720P,1080I/P asta nu inseamna ca nu merge si in VGA... dar nu e recomandat (unele jocuri au probleme cu textul de exp. in rezolutii mici).

P.S. Daca-l pui in 1080P, si totusi el se duce in 720P, verifica nu cumva sa fie in 60Hz si TV-ul sa nu suporte. Sau invers, in 50Hz si jocul nu (desi ma indoiesc).

2. #19142 SP
    Member paulone's Avatar
    pe mine ma framanta o chestie....in casa am o gramada de aparate care merg in banda de 2.4Ghz...routerul, controlerele de PS3, PS Move-urile, castile wireless, un dispozitiv bluetooth cu care ascult muzica din laptop in boxe, etc...
    intrebare: cum naiba de nu interfereaza intre ele?

3. #19143 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    pe mine ma framanta o chestie....in casa am o gramada de aparate care merg in banda de 2.4Ghz...routerul, controlerele de PS3, PS Move-urile, castile wireless, un dispozitiv bluetooth cu care ascult muzica din laptop in boxe, etc...
    intrebare: cum naiba de nu interfereaza intre ele?
    Probabil fiecare dispozitiv lucreaza la o anumita frecventa din acea banda de 2,4

4. #19144 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    functioneaza pe canale diferite si asa reusesc sa nu interfereze. Desi pot aparea interferente, spre exemplu la mine daca tin castile wireless aproape de termostatul wireless pt centrala termica, imi blocheaza centrala (nu mai primeste informatii de la controller) insa daca le departez merg OK, desi raman pe acceiasi frecventa de 2.4ghz si aceleasi canale de comunicatie.

5. #19145 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    functioneaza pe canale diferite si asa reusesc sa nu interfereze. Desi pot aparea interferente, spre exemplu la mine daca tin castile wireless aproape de termostatul wireless pt centrala termica, imi blocheaza centrala (nu mai primeste informatii de la controller) insa daca le departez merg OK, desi raman pe acceiasi frecventa de 2.4ghz si aceleasi canale de comunicatie.
    Pot interfera pt ca ecartul e mic ..1 mhz daca nu ma insel.

6. #19146 SP
    Junior Member el_rossy's Avatar
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    Am si eu o nelamurire. E vb de 2 jocuri ,Most Wanted si Binary Domain. Pe carcasa e specificat 720p,1080i/p. Ideea e ca mie imi mege doar in 720p. Ce pot face sa mearga in 1080p?
    Tv-ul e full hd , la setari display ps3 e dat auto. In afara de setarea de 1080p only de pe ps3 ce altceva pot face?
    ai incercat un cablu hdmi?

7. #19147 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cred ca HDMI foloseste deja

8. #19148 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Primul meu post pe forum a fost referitor la o problema cu DS3-ul.
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post431216
    Nu am profitat de solutia cu gripuri cumparate prin RobertDinu si am ajuns sa am 2 DS3-uri cu sticul stang fara "capison".

Acum o luna jumate(la 1 februarie) am comandat de DX.com gripuri si stick-uri. Astea pe langa hub-ul de 5 USB-uri(merge perfect si la grasut deocamdata), un cablu de date de Ipad(oferit cadou cuiva ) si un card reader pe USB m-au dus la fabuloasa suma de 15 dolari. Au ajuns de 8 martie, iar pe 11 martie le-am ridicat de la posta.
    Gripurile nu valoreaza 2 bani daca stickul nu are "capison". Nu stau fix pe stickuri. Astfel am ajuns sa schimb stickurile vechi.

Am desfacut DS3-ul, iar cand au inceput sa se imprastie piesele am luat o pauza si am urmarit videoclipul asta:

Apoi totul a mers mai cu incredere. Acum am iar DS3-uri normale
    Attached Images Attached Images dscn1213.jpg dscn1216.jpg dscn1217.jpg dscn1218.jpg

9. #19149 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    http://gamingeverything.com/43015/so...0-psn-credits/

Tocmai ce am intrat pe unul din conturile mele si am primit si eu mesajul.

10. #19150 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai dar eu nu am primit nimic!

11. #19151 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Cum rezolv si eu problema asta? : An error occurred during communication with the server. This is a DNS error.(807101102) sau ( 807101DA3). La PS3 am net wirrelles.Mi se intampla destul de des , plus de asta abia daca pot downloada ceva de pe net , de ex.. mi-am luat Max Payne 3 si am vrut sa instalez update-u cativa mega 230mb , la download imi arata 390 minute !!! semnal am 80% .

12. #19152 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Restart router

13. #19153 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Da . Mersi Dante , s-a rezolvat.

14. #19154 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Daca fac share de fisiere intre PS3 si PC, exista vreun risc de banare a consolei daca fisierele din PC nu au copyright ? Poate parea o intrebare prosteasca, dar ma gandeam sa pun niste muzica pe consola si mi-e sa nu fac ceva pe care sa-l regret mai tarziu.

15. #19155 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Nu o sa ai probleme

16. #19156 SP
    Junior Member gabirzv's Avatar
    Deci nush ce updateu lu peste au facut astia la nfs mw 2012 care ii de 2060 mb si stau deja de 5 ore ! si abea a ajuns la 50% cu rds de 10mb in el

17. #19157 SP
    Cred ca e vb de fisierele pt dlc-uri. Eu am renuntat cand am vazut 300 min

18. #19158 SP
    Junior Member Bogdan91's Avatar
    Salutare,stie cineva d ce imi sacadeaza sunetul la ps3 ? youtube,jocuri. Inclusiv cand aprind consola si se aude suntetul caracteristic la consolei sacadeaza.
    Am incercat si deconectat de la net si e la fel. Am si mutat hdmi'ul prin cele 3 porturi ale tv'ului si am si schimbat captele intr tv si ps3

Pareri,solutii ?

19. #19159 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Poate fi o problema de la HDD. Incearca sa accesezi PS3-ul in safe mode si sa dai un restore file system. Va dura destul de mult. Daca ai ceva pe HDD, mai bine faci un Backup. Daca nu reusesti sa rezolvi cu safe mode, eu zic sa iei in calcul o posibila inlocuire a HDD-ului.

20. #19160 SP
    Junior Member Bogdan91's Avatar
    mai fac si altceva din lista aia sau doar restore file system ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.