Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1149 of 1174 FirstFirst ... 149 649 1049 1099 1139 1147 1148 1149 1150 1151 1159 ... LastLast
Results 22,961 to 22,980 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22961 SP
    Junior Member NECROSMOKE's Avatar
    Quote Originally Posted by Para Deus View Post
    E oarecum aleatoriu ca sa zic asa... Pana am reusit am incercat de vreo 4-5 ori cu carduri diferite, Visa si MasterCard si de pe Laptop si de pe ps3 si pana la urma a acceptat MasterCard de Raiffaisen! Deci... mai incearca!
    Ok, maine merg si fac un MasterCard la Raiffaisen. Ieri am auzit ca numai cu MasterCard sau Visa functioneza. Totus mersi frumos.Sperc ca o sa fie bine :/

---------- Post added 22-12-2014 at 22:02 ----------

Quote Originally Posted by ~bella~ View Post
    Salut,

Din ce am inteles pe um alt topic si unele jocuri cumparate din magazine se pot instala integral pe consola iar DVD-ul sa fie accesat doar la inceput pentru validare.
    Daca este adevarat, cum identific aceste jocuri?

Merci.

L.E. Am vazut in Playstation Store ca unle jocuri sunt Bundle, unle sunt PSN Game iar altele Full Game. Care este diferenta?

Bundle=Contine jocul respectiv, exemplu: Sound Shapes si mai primest DLC-uri cu ea. Sau mai primest alte jocuri cu ea.
    PSN Games=Jocuri care nu apare la blueray disc, numai n forma digitala( downloadable). Exemplu: Sound Shapes, Tekken Revelation( asta e gratis) sau Dead Nation
    Full Games=Jocuri cara exista si in blueray disc dar asta e in forma digitala. Exemplu: Far Cry 4, Assassin's Creed Unity, Battlefield 4 si mai departe.

2. #22962 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Salut,

Am un cont de psn făcut pe o adresă de email cu multe caractere. Pe contul asta am multe jocuri de ps4 si vreau sa cumpăr si jocuri de ps3, doar ca pe ps3, nu ma pot loga deoarece vădită de login are limita la numărul de caractere, adresa fiind mai lunga. Ceva solutii?

EDIT: am rezolvat. Se pare că era ceva care tinea de auto correct. Daca apesi R1, te lasa sa bagi caractere in continuare.

3. #22963 SP
    Junior Member M1noS's Avatar
    Salut ,
    Sunt nou , am creat un cont pe playstation store , am facut contul pe o adresa din UK si am vazut ca pot benificia de 14 zile gratuite de playstation gold.Am bagat datele cardului ( Visa de la BT ) , cu toate ca ma gandeam ca nu va merge si bineinteles nu imi da voie.
    Exista o alta modalitate de a obtine cele 14 zile gratuite ? Sau trebuie sa cumpar cod ?
    Multumesc

4. #22964 SP
    Quote Originally Posted by M1noS View Post
    Salut ,
    Sunt nou , am creat un cont pe playstation store , am facut contul pe o adresa din UK si am vazut ca pot benificia de 14 zile gratuite de playstation gold.Am bagat datele cardului ( Visa de la BT ) , cu toate ca ma gandeam ca nu va merge si bineinteles nu imi da voie.
    Exista o alta modalitate de a obtine cele 14 zile gratuite ? Sau trebuie sa cumpar cod ?
    Multumesc
    Dupa cum stiu nu trebuie sa cumper cod. Numai trebuie sa dai datele de pe card care trebuie sa fie valabil.

5. #22965 SP
    Junior Member enachesil's Avatar
    salut

nu pot sa ma conectez la psn , am net.mai are cineva aceasta problema?

6. #22966 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    da, psn-ul a fost atacat cu ddos de nioaptea trecuta si inca nu a fost adus pe linia de plutire

7. #22967 SP
    La mine na fost probleme. Mergea ca-n inainte. Si la facebook posta, ca psn era atacat iaras. Ceva Lizard hackers, si au furat bani de la conturi care aveau. La mine era ok. Eram online toate ziua si faceam boost cu un prieten.

8. #22968 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    bautura si descrierile atacurilor nu fac bine la forum )

9. #22969 SP
    Member florent's Avatar
    Nu vrem sa ne opreasca nimeni netu !

10. #22970 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    O problema la dualshock 3 wireless.Nu mai raspunde bine la ps3 decat daca ma apropii(1m).Controlerul e bun pt ca am incercat pe altceva si merge super(wirelesss).Pot mari puterea la semnal cu ceva?Am incercat sa-i pun un dongle bluetooth dar nu-l recunoaste ps3..

11. #22971 SP
    Member florent's Avatar
    Banuiesc ca merge ok pe fir ? De verificat antena bluetooth din consola . Sper sa fie doar antena iesita . Ce serie CECH are consola pe spate ?

12. #22972 SP
    Pe fir e ok,e slim 3004A,m-am uitat si inauntru-nu e nimic desfacut sau rupt.

13. #22973 SP
    Member florent's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Poti sa verifici daca pe partea de Wi-Fi se comporta ok ? Se conecteaza sau da vreo eroare , viteza de download e ok ? Dar sa nu-i dai update de firmware !

14. #22974 SP
    E super 35 down si 32 uplo.(pe direct) si wireless 18dow si 6 upl.Nu are nici o eroare -are 466 firmware-ul.

15. #22975 SP
    Member florent's Avatar
    Daca ai desfacut deja consola incearca sa inversezi cele doua antene in conectori , vezi daca se schimba ceva , firul alb il pui unde era cel negru si viceversa

16. #22976 SP
    Mda am incercat de toate..cred ca e de la placa de baza ceva-altfel nu imi explic..

17. #22977 SP
    Member florent's Avatar
    Daca esti sigur ca nu are nimic controllerul atunci posibil sa fie pe duca modulul bluetooth . Pe placa de baza se afla un chip care raspunde de Wi-Fi si Bluetooth . In cazul in care nu mai functioneaza deloc si dai un update de soft consola ramane blocata intr-un loop din care nu mai iese decat dupa schimbarea acelui chip

18. #22978 SP
    Junior Member timberland0910's Avatar
    bunaseara , o intrebare am si eu , de cand am montat hdd-ul in ps3 super slim aud un sunet enervant din cand in cand , ca si cum ai zgaria cu un cui pe o tabla .ce poate fi? consola merge perfect nu se incalzeste ...precizez ca am montat hdd-ul fara bracket ,doar cu acel card taiat in 4 sub el ( asa am vazut pe youtube) ati mai patit careva asa?

19. #22979 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    Voua va merge psn? Mie imi merge acum. A mers si zilele trecute, dar a trebuit sa dau sign in de vreo 20-30 ori pentru ca imi dadea mesaj cu mentenanta sau eroare ceva.

20. #22980 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Timberland ia-ti mount bracket cat mai repede ca e posibil sa nu-ti absoarba vibratiile cardul taiat si nici sa stea corespunzator, nu merita pentru 30-50 lei cat e un bracket sa strici un hdd de 170-200 lei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.