Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1148 of 1174 FirstFirst ... 148 648 1048 1098 1138 1146 1147 1148 1149 1150 1158 ... LastLast
Results 22,941 to 22,960 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22941 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sunt jocuri al căror conținut (parte din el) se instalează pe HDD, dar sunt și jocuri care nu instalează foarte multe fișiere pe HDD. Oricum, în ambele situații, pentru a te juca, este necesar sa ai discul în consola.

2. #22942 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Mai sunt si jocuri care se instealeaza complet (spre exemplu jocurile assassin's creed I, II, Revelations si Brotherhood, insa doar cele care fac parte din Heritage Collection). Dar chiar si asa, cum a spus si tudomih, e nevoie de disc pentru validarea licentei.

jocuri instalate complet, care functioneaza fara disc insa, sunt cele cumparate si descarcate de pe PS Store.

3. #22943 SP
    Junior Member edragos24's Avatar
    Multumesc pt raspuns!
    Si inca o chestie.Mai detin si un ps2 cu 2 manete originale.Am vazut ca exista niste adaptoare pt a le folosi la ps3.Functioneaza ok,merg vibratiile,se merita sa le cumpar sau depinde de ce adaptor e?

4. #22944 SP
    Junior Member dark_vlad's Avatar
    Salut,am o problema cu gta 5 pe ps3.Au inceput sa mi se incarce greu texturile si sa am pop-in-uri.
    Am mai patit asta prin vara dar si-a revenit dupa ce nu l-am mai jucat o luna.Ce pot sa fac?Precizez ca am jocul pe disc nu varianta psn.

5. #22945 SP
    Member solaru's Avatar
    Intentionez sa vand PS3. pentru a sterge profilul meu si a-i trimite omului consola curata cum ar trebui sa procedez?
    multumesc anticipat.

6. #22946 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar

7. #22947 SP
    Member solaru's Avatar
    Am dezactivat PS3 de pe contul meu, dar eu voiam sa stiu cum sa sterg datele de pe consola astfel incat cel care o cumpara sa o initializeze ca pe una noua. Format sau Restore?

8. #22948 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    hqdefault.jpg

9. #22949 SP
    Junior Member Sica92's Avatar
    Salutare am si eu un ps3 slim de 12gb si vreau sa ma joc gta V ma pot juca spatiul este cam mare la joc si la consola cam pic,ma uitam sa achizitionez un hdd inter dar nu stiu de unde pot luat suport pentru acel hard ca,consola nu are asa ceva acum nu stiu se mai poate achizitiona altceva inafara de un hdd intern un stick ceva pe viitor vreau sa ma joc si online Gta V

Multumesc !!!!!

10. #22950 SP
    Junior Member rimidalv's Avatar
    Quote Originally Posted by Sica92 View Post
    Salutare am si eu un ps3 slim de 12gb si vreau sa ma joc gta V ma pot juca spatiul este cam mare la joc si la consola cam pic,ma uitam sa achizitionez un hdd inter dar nu stiu de unde pot luat suport pentru acel hard ca,consola nu are asa ceva acum nu stiu se mai poate achizitiona altceva inafara de un hdd intern un stick ceva pe viitor vreau sa ma joc si online Gta V

Multumesc !!!!!
    Salut. Tocmai am facut si eu operatiunea asta.
    Trebuie: Hdd de laptop (eu am luat Seagate de 500gb) si un bracket pe care il gasesti aici:
    Accesoriu consola Sony Bracket HDD CECH-ZCD1BXD pentru PlayStation 3 - PC Garage

11. #22951 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    De ce sunt promotii diferite pentru playstation store US si restul lumii?
    Intru pe store US si vad Holiday sale week 3 cu preturi foarte bune la jocuri si intru pe UK sau RO si vad 12 deals of Christmas cu preturi care nici nu se compara cu cele de pe US

12. #22952 SP
    Junior Member Sica92's Avatar
    Quote Originally Posted by rimidalv View Post
    Salut. Tocmai am facut si eu operatiunea asta.
    Trebuie: Hdd de laptop (eu am luat Seagate de 500gb) si un bracket pe care il gasesti aici:
    Accesoriu consola Sony Bracket HDD CECH-ZCD1BXD pentru PlayStation 3 - PC Garage
    Multumesc frumos !!! Deci numai cu hdd de laptop altceva nu se poate ???

13. #22953 SP
    Junior Member ~bella~'s Avatar
    A cumparat cineva PSN cod de pe amazon UK?
    Daca imi cumpar membership 1 luna sa zicem pe PSN US sau UK, acele jocuri pe care am dreptul sa le joc in luna respectiva se vor instala pe HDD si vor fi disponibile in contul meu mereu? Sau doar luna respectiva le pot juca si apoi nu.

Multumesc.

14. #22954 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

^acele jocuri gartuite de la ps+ sunt disponibile doar pe durata abonamentului.
    Din aceasta cauza majoritatea isi cumpara abonament pe un an.

15. #22955 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pentru cine doreste Lara Croft and the Guardian of Light, am luat un cod in plus folosind metoda de aici .

E2RF-L8NH-RB8M

Merge folosit doar pe PSN Japan, din cate am inteles, jocul are optiune de engleza. Cine l-a luat sa lase un mesaj aici.

16. #22956 SP
    Junior Member morciu's Avatar
    Poate sa imi zica cineva daca ruleaza HBO Go pe ps3 la noi in tara acuma ca avem PSN romanesc?

17. #22957 SP
    Junior Member NECROSMOKE's Avatar
    Buna. cineva stie cu ce card poate incarca contul psn roman? Am incercat cu maestro dar scrie ca card number nu e bun unde am scris bine de 3 ori si nici asa nu merge.

18. #22958 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar
    E oarecum aleatoriu ca sa zic asa... Pana am reusit am incercat de vreo 4-5 ori cu carduri diferite, Visa si MasterCard si de pe Laptop si de pe ps3 si pana la urma a acceptat MasterCard de Raiffaisen! Deci... mai incearca!

19. #22959 SP
    Junior Member ~bella~'s Avatar
    Salut,

Din ce am inteles pe um alt topic si unele jocuri cumparate din magazine se pot instala integral pe consola iar DVD-ul sa fie accesat doar la inceput pentru validare.
    Daca este adevarat, cum identific aceste jocuri?

Merci.

L.E. Am vazut in Playstation Store ca unle jocuri sunt Bundle, unle sunt PSN Game iar altele Full Game. Care este diferenta?

20. #22960 SP
    Member rascalov's Avatar
    Grand Theft Auto V este un joc care forteaza aproape la maxim consola PS3. Nu doar la tine este problema. Eventual, incearca sa il mai instalezi odata, dar ai grija sa nu stergi salvarile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.