E3: Yamauchi: We could release GT5 now News // PSP /// Eurogamer - Games Reviews, News and More
de ce nu-l lanseaza odata."I want to release it as fast as I can," Yamauchi told us, "but GT5 for us, when you talk about its status, it's at a point we can release it any time we want, but we can always keep working on it. It's very important for us to make sure everything is done perfectly and everything is done in detail."va fi unul dintre cele mai bune jocuri dpdv al graficii.
FNR4 e deja pe PSN UK de azi de la prinz. are vreo 700 si ceva MB. la fel si trailerul de Castlevania: Lords of Shadow.
http://folding.stanford.edu/
ajuti cu puterea de calcul pt cercetari
a, my bad atunci. poftim, tot prin google
mi-am cumparat un hdd de 160gb de la un baiat si mi-a zis ca are doua partiti si e in format NTFS si l-am bagat in ps3 si mi-a cerut sa il formatez, intrebarea e cand iam dat format il face fatt32 sau trebuie sa il fac eu fatt32 cu o partitie? explicatimi si mie cum sa procedez![]()
PS3center.net - Story: Lost Planet 2 demo confirmed for PS3
demoul jocului Lost Planet 2 confirmat pentru E3
poate v-ar interesa 1UP's Best Games of E3 2009
p.s. mai sus este ps3 nu e3
intrebare: de ce naiba nu suporta NTFS? Macar pentru unitatile de stocare legate prin usb, daca tine neaparat sa foloseasca fat32 pentru hdd-ul intern... Exista vreun motiv anume sau doar nu s-au gandit suficient de mult? Daca vreau sa schimb hdd-ul cu unul mai mare trebuie sa ma chinui al naibii de mult sa fac un backup pentru ca tot ce am eu este NTFS sau nu este suficient de mare.
pai arata 137 gb liberi , eu am auzit ca trebuie sa il faci tu fatt32 cu o partitie nu cred ca il face ps3 fat 32 cand ii dai format
Bookmarks