10x![]()
Man nu prea merge asa.
Ori folosesti media server PS3 Media Server ori asta Red Kawa File Server
Media serverul apare la sectiunile Video/Sound/Image.
File Serverul poate fi accesat prin Web folosind browserul PS3-ului.
Cam asa. Comanda a fost facuta pe la sfarsitul lui aprilie si pachetul a ajuns in prima saptamana din iunie. Asta a fost anu trecut si de atunci nu mai iau de la ei. Nu-mi plac asteptarile.
Prefer Webpredator. -> http://www.consolegames.ro/forum/f41.../index132.html
Sincer nici nu mi-a trecut prin cap ca aduce Web Bayonetta, fiind varianta japoneza. Asta e, m-am fript, omul din greseli invata.
Oricum intre timp am trimis mail la PA sa-i intreb ce si cum, tare am impresia ca s-a blocat pe undeva pe la noi. Le-am cerut datele pachetului sa fac reclamatie la posta. Merci pentru raspunsuri.
da originalele nu le mai ai? vezi ca se distrug si de vreme lunga, nu numai de la uzura... fizica...![]()
Am si eu o problema . Am vazut ca de curand nu-mi mai face sync la trofee. Se blocheaza la 10% .Am incercat sa intru de peste tot ...si cu compare trophies ....si degeaba . Ce as putea sa fac ?
LE: Am gasit , asta e problema mea :
http://www.beefjack.com/blog/news/ps...-problems-ps3/
Si eu am problema asta tot dupa ce am inceput sa joc MW2 .
Credetzi ca SONY o sa rezolve problema asta ? Sau suntem doar catziva nefericitzi chinionisti si tre sa ne descurcam cu problema noastra .....
Dupa un timp isi revine singur stai linistit,am patit si eu recent ...numai ca eu am luat si o eroare dar am incercat dupa o vreme si a mers.
Da,eroare aia o primeam si eu ...da si-a revenit![]()
N-are treaba cu MW2. Am patit-o si eu acum doua zile. N-am MW2. Am tot dat sync si cam a zecea oara a luat-o.
Mi s-a mai intamplat si alta data.
hello,
in sfarsit mi-am achizitionat si eu PS3![]()
Daca ma poate lamuri cineva cu cateva intrebari legate de PSN.
Din cate am inteles poti sa iti faci n useri pe PS.... dar intrebarea e..daca iti faci cont PSN noi romani neavand acces la PSN (din cate am inteles) iti poti face cont specificand ca esti din RO si sa nu te poti juca reprezentand steagulsau poti sa faci un cont la deruta in care zici ca esti din US si nu ai nici o restrictie. (asta e pentru PSN si jocuri online)
A 2-a intrebare pt. achizitionarea de jocuri etc. de pe PS Store la fel stiu ca RO nu e trecuta pe lista iar aici la fel trebuie sa iti faci cont cu o adresa respectiv nume de prin alta tara?
Pls, ma poate lamuri cineva cum merge treaba cu chestiile astea![]()
poti sa iti faci cont de .Ro, iti va arata steagu, doar ca noi nu aveam Ps Store
pt. a2a intrebare iti poti face cont de U.S. sau Uk. cauta si tu o adresa pe google si baga acolo.
@Imperatore si pt. PS Store presupun ca trebuie sa imi fac un user dintr-o tara care au acces la PS Store nu?
Din cate stiam...Video Store pt Uk a fost recent lansat.
Asa ca in week-end am zis sa imi fac un cont de UK sa dld un film ceva.
Cand sa selectez un film...acelasi rahat ca pe US Store.
Sa inteleg ca este IP restricted si pe UK store?![]()
vi s-a intamplat sa luati freeze in prostie de cand a aparut firmware 3.10 ?
imi vine sa-l arunc pe geam![]()
![]()
eu am luat vreo 3 freeze atunci cand vroiam sa ies din mesaje....sa nu mai zic de nenumaratele freeze-uri din cauza browserului(deh memoria mica)
Bookmarks