Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 969 of 1174 FirstFirst ... 469 869 919 959 967 968 969 970 971 979 1019 1069 ... LastLast
Results 19,361 to 19,380 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19361 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Sa nu confundam vanzarile de jocuri fizice cu Store-ul de pe PS3. Ele sunt diferite, si Sony vede asta.

La sfarsitul zilei, pe Store romanii intra pt PS Plus si DLC-uri. Acum, poate Ipaul si inca cativa cumpara de 600 de para pe an, dar ii numeri pe degete. De asta spun, pe Store nu cred ca sunt vanzari mai mari de 10 K pe an de la romani( oricum Sony nu vede ca e de la romani, asta intra in cifrele Store UK/US).
    In format fizic, se prea poate ca romanii sa cumpere de vreo 100 k pe an, e posibil. DIn nou, asta nu se poate cuantifica, pt ca majoritatea cumpara ori de pe forumuri, ori de pe site-uri straine. Discutia e lunga, concluzia din punctul meu de vedere este ca Sony/MS nu vor oferi suport pt Romanica pt serviciile lor online.

2. #19362 SP
    Member rokococo's Avatar
    salut, mi-am cumparat un headset pentru playstation si nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu adversarul in timp ce joc fifa. Daca dau start new chat la inceput si vreau sa intru in fifa imi spune ca trebuie sa renunt la chat. Aveti un sfat ceva?

---------- Post added 05-04-2013 at 07:31 PM ----------

am rezolvat, multumesc

3. #19363 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E vreo problema actuala cu store-ul ? E a doua oara cand incerc sa fac un update si imi spune " A connection to the server could not be established (80710B23)".

4. #19364 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    80710B23 PS3 Network is Down or PS3 Network is too busy to respond

Încearcă mai târziu

5. #19365 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Nu stiu daca e locul potrivit sa intreb dar am sa o fac. Imi puteti recomanda un shooter asa mai no brainer pentru PS3? Ceva simplu dar totusi placut. Ideea este ca mai iau consola la serviciu noaptea (sper ca nu am vre-un sef consolist pe aici) unde nu am sunet si atentia mea este mai mult spre job, iar in micile pauze sa mearga sa bubui cativa npc de placere :-).

6. #19366 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Simplu...Call of Duty:-)

7. #19367 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Seria Resistance

8. #19368 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sunt curios ce vanzari are Store-ul vecinilor nostri...

9. #19369 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ungurii sau bulgarii? bulgarii sunt "modati" 99%

10. #19370 SP
    Member miami's Avatar
    De ce credeti ca daca folosesti PS Store cu cont de UK sau US, Sony nu vede ca de fapt esti in RO ? Eu dau mai mult vina pe autoritatile noastre, pe toate taxele care trebuie platite, si sa nu mai zic de miile de hartii care trebuie completate. La fel cum multi romani au preferat sa isi inscrie masinile in Bulgaria, asa si Sony a preferat sa isi deschida Store la ei.

11. #19371 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    ungurii sau bulgarii? bulgarii sunt "modati" 99%
    ...si tot au Store

12. #19372 SP
    Member sollo's Avatar
    ce parere aveti despre pachetul asta?

chiar daca este peste bugetul meu, sper sa scot undeva la 200 lei prin vanzarea a 2 sau 3 jocuri...voi ce parere aveti???

abia astept salariul pe 10, sa-mi iau o consola ps3 si chiar daca este mic, fac imprumut la mama,tata, sora sa imi iau si eu odata un ps3

13. #19373 SP
    Ω Pira's Avatar
    Pachetul e blana, merita. Sari pe el! In alta ordine de idei, la pret intreg (cica), numai 1.819 lei n-ar fi facut cu jocurile alea...

14. #19374 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by sollo View Post

chiar daca este peste bugetul meu, sper sa scot undeva la 200 lei prin vanzarea a 2 sau 3 jocuri...voi ce parere aveti???

abia astept salariul pe 10, sa-mi iau o consola ps3 si chiar daca este mic, fac imprumut la mama,tata, sora sa imi iau si eu odata un ps3
    Go for it,poti vinde jocurile daca nu sunt pe placul tau .

15. #19375 SP
    Member sollo's Avatar
    n-am mai jucat un joc de genul acesta de prin 2008-2009...cand am jucat ultima data call of duty 2 sau 3, in rest fifa la greu, dar nu mai mult de 5 meciuri pe zi

atunci daca este numai buna oferta asta, sper ca saptamana care vine sa mi-l iau...o sa revin cu multe intrebari, ca stiu putine despre ps3

multumesc frumos

16. #19376 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    16 milioane max. Bundle-ul, oricum in alte magazine doar PS3 si GOW sunt 1369. Go4it!

17. #19377 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar

ai putea chiar sa le si joci inainte sa le vinzi, dar sa nu folosesti codurile pentru online

18. #19378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Singurul minus? Doar un an garanţie, ai grija cu altex/media galaxy

19. #19379 SP
    Member sollo's Avatar
    pai acum cateva luni mi-am luat in monitor tv led samsung si am 2 ani garantie...si alte electrocaznice tot 2 ani garantie au...ps3 de ce sa nu aibe 2 ani garantie???o sa fiu atent, daca nu e 2 ani garantie, nu stiu ce o sa fac

20. #19380 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De obicei ştiu ce vorbesc
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1365330920320.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.