Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 246 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2721 SP
    Member Dante's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    cum functioneaza Online dealership? de ce as vinde masinile acolo (asta daca se poate sa le vand) si nu le-as da sell direct?
    si alta intrebare: la community bulina verde in dreptul prietenilor apare doar cand joaca online sau si atunci cand joaca gt5 in alte moduri decat online?

2. #2722 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    cum functioneaza Online dealership? de ce as vinde masinile acolo (asta daca se poate sa le vand) si nu le-as da sell direct?
    Intra in joc si o sa iti dai singur seama ce e.

si alta intrebare: la community bulina verde in dreptul prietenilor apare doar cand joaca online sau si atunci cand joaca gt5 in alte moduri decat online?
    doar cand sunt intr-un lounge

3. #2723 SP
    Member Dante's Avatar
    ms. am intrat si apoi am intrebat. nu imi dau seama daca eu pot sa-mi vand masinile mai avantajos acolo decat daca le-as vinde cu sell normal. mai sap

4. #2724 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Nici la special eventuri nu pot participa romani.
    Is curios daca folosesti cont de US/UK/... cu adresa falsa si castigi ce se intampla.

5. #2725 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Nici la special eventuri nu pot participa romani.
    Is curios daca folosesti cont de US/UK/... cu adresa falsa si castigi ce se intampla.
    Castigi un premiu fals , si ai un fals sentiment de multumire

6. #2726 SP
    Member gpaul's Avatar
    Pfoa, am crezut ca am dat de aur cand am vazut 1mil Cr premiu pt doar 5 ture pe SS5 pt locul 1, dar mare dezamagire cand incepi cursa si ai de recuperat 12 pozitii.Juma de ora am dat restart-uri.

7. #2727 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Mda. Dupa ce am cheltuit 100000 pe tuning la o masina...d-abia am scos locul 1400 la un time atack.

Excelent suportul pana acum. Un joc pt fani

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

8. #2728 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    minunat..s-a ajuns cu dupingul si cu exploitul in acest joc la rang de arta...toate cu acordul PD.

9. #2729 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Super content!
    Dar cel putin eu am avut probleme cu load'uri infinite in seara asta. Poate e de la trafic intens, oricum m'a facut sa las evenimentele noi pe maine

10. #2730 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am facut eventurile de race noi dar am avut si eu probleme de loading incet si chiar disc read error de 2 ori,is ceva hibe in patch-ul asta,dar per total un update f bogat,sa speram si la mai multe.
    Gata acuma il bag pe stupid Bob la curse sa ajunga level 35 sa-mi castige X1-le ala, ca nu mai fac nimic la A-spec pana nu pun mana pe ea,cu aia stiu sigur ca n-o sa adorm ca decolez in parapeti imediatlol

11. #2731 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

12. #2732 SP
    SBU
    Junior Member SBU's Avatar
    Am si eu o intrebare,un GT5 cumparat din portugalia in portugheza asa scrie pe carcasa are si limba engleza?vroiam sa il cumpar azi si am gasit la 200 de ron pe un site cunoscut de licitatii...

13. #2733 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mai bine faci comanda la Webpredator, RobertDinu, etc. Ii gasesti in sectiunea" Bazar "si pretul este aproximativ la fel sau mai mic, versiunile sunt UK, US, deci ai limba engleza.Bafta

14. #2734 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Am facut eventurile de race noi dar am avut si eu probleme de loading incet si chiar disc read error de 2 ori,is ceva hibe in patch-ul asta,dar per total un update f bogat,sa speram si la mai multe.
    Gata acuma il bag pe stupid Bob la curse sa ajunga level 35 sa-mi castige X1-le ala, ca nu mai fac nimic la A-spec pana nu pun mana pe ea,cu aia stiu sigur ca n-o sa adorm ca decolez in parapeti imediatlol
    Poti avea orice masina in maxim 5 min daca o primesti cadou, dai save game, backup la game pe stick, trimiti masina inapoi, delete save data, load from stick, kaboom X1

15. #2735 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Naaa...mai bine mi-o castig singur
    O chestie interesanta de cand cu ultimul update am observat ca nu mai tb sa dai exit de la o cursa ca sa o poti face din nou,f folositoare la farmat,s-a invartit Bob al meu aseara vreo 3 ore incontinu .

16. #2736 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Lynoleum View Post
    Poti avea orice masina in maxim 5 min daca o primesti cadou, dai save game, backup la game pe stick, trimiti masina inapoi, delete save data, load from stick, kaboom X1
    Nu mai are farmec daca nu muncesti pt o oarecare masina, nu neaparat X2010. Cel putin eu nu vreau sa imprumut de la nimeni, sa am satisfactia ca le-am achizitionat eu.

17. #2737 SP
    Quote Originally Posted by Lynoleum View Post
    Nu prea stii ce vorbesti, asa-i ? X1 poate fi doar castigat sau trimis de cineva.

18. #2738 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    da unde se castiga bre X1 ala?

19. #2739 SP
    Minimize, reciteste ce-am zis..."daca o primesti cadou" este primul aspect pt a intra in posesia ei.

20. #2740 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    mai bine nu faceau save game-urile accesibile. O sa fie ca ciuma pe internet, toata lumea cu masini exclusive

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 246 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast