in 1080p ai 2x AA, AA nu prea se cunoaste in general, 1080p e mult mai clar decat 720p, deci nu te inteleg![]()
in 1080p ai 2x AA, AA nu prea se cunoaste in general, 1080p e mult mai clar decat 720p, deci nu te inteleg![]()
La tv-ul meu nu se vede mare diferenta intre 720 si 1080. In 720 mi se pare mie ca decorul si masina fac parte din acelasi peisaj. In 1080 se vede prea clar masina. Asta este experienta mea pe tv-ul meu care este hd ready.
Un tv "hd ready" are rezolutia de 720p. Daca ii pui semnal 1080p in primul rand ca nu are destule puncte, si in al doilea rand ca il micsoreaza pana la 720p, si ajunge sa arate si mai rau decat un 720p normal
http://www.consolegames.ro/forum/f60...-preturi-bune/
Ambele s-au epuizat din cate am vazut. G27 a fost la 599 parca.
O sa ma uit eu prin inventar zilele astea si daca am asa ceva o sa ti le trimit ca oricum nu le folosesc.
Poti face si singur rost de culoare. Te duci la Delearship dupa care la TVR si cumperi Tuscan pe prima culoare care este Reflex Purple. Dupa care ti se adauga in lista de vopseluri. Poti cumpara masina de cate ori vrei ca sa primesti vopseaua.
Gran Turismo e demential cu G27 , se poate si cu altex ..
---------- Post added 23-05-2013 at 06:21 PM ----------
care mai jucati zi de zi lasati id-urile de psn.
am si eu o intrebare in legatura cu un logitech driving force gt..e normal sa se auda un anume pacanit cand volanul este aproape de pozitia neutra ?
pacanitul da un tremurat(nu vibratie/force feedback) usor volanului dar dispare cand pun mana pe el...insa reapare uneori daca misc putin volanul spre stanga
Clar e recomandat un volan gen G25/27, acum ceva timp l-am jucat cu un Logitech(cel oficial GT5) dar din varii motive am renuntat la el. Merita o investitie daca esti pasionat de fenomen , daca nu poti juca bine merci si cu dualshock-ul.
La inceput e mai greu cu volanu , pana te obisnuiesti , la mine cel putin e greu pentru ca nu am un stativ pentru el sa il pozitionez cum trebuie , am improvizat momentan cu niste scaune ... dar e greu sa stai pe fotoliu volanu sa iti fie foarte jos ( + force feedbacku e demential la viteze imi arunca scaunu in toate partile.. Pana imi fac un cadru , mai dureza ceva pana atunci joc NFS MW2 e mai lejer si ma obisnuiesc si cu volanu .
De 2 zile sunt posesoru unui G27 .![]()
Bookmarks