Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 246 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2261 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    A fost funny aseara, dar incercati si voi sa fiti mai atenti in cursa. De exemplu, daca cel din fata voastra franeaza, franati si voi din timp, nu franati in el. Nu de alta, dar e neplacut sa fii aruncat de pe traseu ca vine unu mai tare, care joaca nfs, si se opreste in tine ca el a uitat sa franeze. Sau, atunci cand sunteti depasiti, nu il scoateti pe cel care va depaseste de pe traseu, pastrati-va linia si asteptati sa fiti depasiti...

E distractiv cand se joaca la relaxare, dar la un eventual concurs astea nu-s lucruri de facut.
    ai dreptate ce zici tu aici....dar cand esti in spate tragi tare sa prinzi din urma si te trezesti ca uiti sa franezi mai din timp si l-ai pupat p-ala din fata in fund ...

2. #2262 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Dar ia pune-te in situatia inversa, tu mergi bine si vine unu tare din spate care dormea si te scoate de pe circuit. Nu se duce pe apa sambetei tot ce te-ai chinuit sa faci ?

3. #2263 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    nu ma intelege gresit....sunt perfect deacord cu tine.....ca transpiri cu controllerul in brate sa nu cumva sa faci vre-o greseala si te trezesti intr-o curba ca ai transpirat degeaba dar se intampla.....adica eu nu cred ca cineva ar intra intentionat in tine sau cel putin eu nu as face acest lucru, cu toate ca aseara mi s-a intamplat o data..... cred ca n-am infipt in Vagabone...

4. #2264 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Normal, nu zic nu, se mai intampla. Problema mea era sa nu se faca regula din treaba asta. Ca na, fiecare greseste, dar sa nu o faca de fiecare data

5. #2265 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Si eu am gresit de cateva ori pe circuitul acela lung cu multe linii drepte, dar am jucat cu volanul si la 300 si ceva la ora daca imi intra masina in "balans" crede-ma ca imi fugea volanu era imposibil sa o mai redresez..insa overall personal nu am avut probleme cu altii care au intrat in mine doar cateva mici impingeri care si eu le-am facut la randu meu mai ales ca abia apucasem sa joc vreo 3-4 ore decat innainte sa intru in MP, si de la mazda mea la ce masini ati pus voi era diferenta .

6. #2266 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Enervante fazele de la impact. Ba e ghost, ba nu e ghost. Ba te lovesti, ba nu te lovesti. Iar de depasire prin cel din fata, pe care il baga jocul ghost ca asa considera, nu mai comentez nimic.

7. #2267 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Referitor la damage, da, e cam ciudat ce se intampla cu ghosturile alea momentan. Inca nu calculeaza corect parametrii, dar cred ca se vor imbunatati. Am patit faze cand aia erau ghost si in timp ce vroiam sa trec prin ei, se transformau in solid & BAM! Anyway... daca esti atent nu e chiar asa rau.
    And now, bomb news: dupa cum bazaiam eu mai demult, se pare ca prologue chiar avea nurburging in el. Deci vazui eu ceva, candva Secret menu gt5p: Secret Menu Reveals More Tracks in GT5 Prologue
    Acu sper sa aflam si secretul rezolutiei in gt5, pentru ca jocul nu ruleaza nativ in 1080p ci in 1650 x 1080 100%(spun asta pentru ca mi s-a intamplat faza cu rezolutia imediat dupa instalarea jocului si se vedea superb, fara urma de jaggies in meniuri sau in joc)

8. #2268 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Ne mai adunam la cateva ture si in seara asta ?

9. #2269 SP
    Pai poate bagam Aseara dupa ce a trebuit sa restartez consola nici nu am mai prins loc pentru cateva minute bune. Serverul era full, 16/16

10. #2270 SP
    Member televizor's Avatar
    Jocul ruleaza in full HD, in 1080p cu 2x AA, in timp ce in 720p are 4x AA deci in 720p, in ciuda rezolutiei mai mici, cu antialiasingu ar trebui sa vazi mai putine jaggies (in afara umbrelor care arata ca un fund orice-ai face).

Oricum GT5 ofera ce putine jocuri din generatia asta au reusit: full HD la (aproape) 60 FPS-uri.

http://www.eurogamer.net/articles/di...nalysis?page=1

11. #2271 SP
    @televizor atunci imi explici si mie cum pe asa zisul 1080p si 720p, pana si icoanele din meniu si scrisul mi se vad ca neavand AA? Mie cand mi-a intrat tv-ul in modul acela dubios de la 1680 x 1050, totul se vedea perfect, si sharpnesul era setat pe 20% daca nu ma insel(insa nu puteam sa il modific). Apoi, dupa ce am oprit tv-ul si l-am redeschis s-a mutat inapoi pe 1080p si toate marginile zgruntutoase au reaparat. Am incercat toate metodele de calibrare, cu sharpness de la 0-100 si nimic nu se aproapie de claritatea acelei rezolutii dubioase de 1680 x 1050. Stiu ca suna foarte sf ceea ce spun eu aici, dar totusi nu sunt dement. Am inteles ca si in GT4 pe ps2, exista tot asa o schema de butoane pe care daca le apasai puteai sa imbunatatesti claritatea jocului, sau ceva de genul asta. Nu vad de ce nu ar exista si aici(vezi cazul gt5p si al sau secret menu). Toata treaba e ca mie faza cu rezolutia mi s-a intamplat asa, din senin. Nu tin minte sa fi tinut apasate niste butoane pe controller in acel moment, deci o consider un bug nevinovat care a scos un secret la suprafata.

12. #2272 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Hop si eu cu bestia

PSN: insane_bgy
    Attached Images Attached Images 4cadb3b3.jpg 70bc9a1e.jpg 407adae4.jpg 776a58cd.jpg d297d260.jpg 5960e984.jpg

13. #2273 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Sper că nu a mai fost postat:
    Main:
    �Realistic steering wheel
    �30cm in diameter with brushed metal radio stations.
    �Authentic levers sequential gearbox polished metal.
    Force Feedback:
    �Accurate Technology HallEffect Thecnology HEART
    �Ultra wheel, with resolution of 16 bits (65,536 values in the address)
    �Industrial motor force feedback (150 mNm torque, 3000 rpm, 65 W, 52mm)
    �Powerful Force Feedback rapid response t
    �Plug motor drive
    �Mechanisms with large double straps
    �Adjustable angle of rotation up to 1080� (3 full turns)
    Pedals:
    �With 2 locations to choose from (mounted: F1 or suspended: GT)
    �Metal pedals, high stability and resistance
    �Weight 7 Kg approximately
    �3 adjustable pedals both in space and height
    �Brake pedal and adjustable enhanced resistance
    �Textured metal footrest grid
    Attached Images Attached Images 500_volante.jpg pedales500_g.jpg thrustmaster500volante-1.jpg

14. #2274 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    1 word: epic.

15. #2275 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    dap..schimbatorul se va vinde separat...dar pretul e pe masura...pachetul din poze va fi in jurul a 500$...la noi probabil 400-450E..

16. #2276 SP
    Member gpaul's Avatar
    Hey salutare.Vad ca bagati deja ture online si mi-e ciuda.Am luat jocu la lansare dar nu am jucat mai mult de 2 ore, lucrez ca un sclav.Intrebarea mea e:am vazut ca hostul are optiune`masini din garaj`.Se refera la garajul host-ului sau garajul fiecaruia?Pt ca daca e prima, atunci nu mai trebuie sa pierd timp cu SP sa imi achizitionez masini competitive si sar si eu la un online.
    Daca imi poate raspunde careva...ms.

17. #2277 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Salut..intra direct online nu te pot lamurii cu privire la optiunile hostului dar de fiecare data cand am jucat eu puteam sa ne alegem cele mai competitive masini din joc sau host-ul putea seta un anumit tip de masina etc.

18. #2278 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Se refera la garajul host-ului sau garajul fiecaruia?
    Este un garaj predefinit , cred ca sunt masinile disponibile in Arcade mode. Se vor pune restrictii de catre host ca fiecare sa joace cu aceleasi masini. Poti intra linistit la joaca.

19. #2279 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Salut!

Am luat si eu jocul de doua zile. Nu sunt mare amator de online asa ca m-am apucat sa joc in single player. Am o mica problema: la A SPEC events, BEGINNER SERIES - Japanesse Classic, European Classic Car Championship sau World Classic Car cum pot participa atata timp cat eu nu-mi pot achizitiona masini potrivite pentru aceste competitii? Voi de unde ati luat masini pentru aceste competitii? Noi nu se gasesc iar la USED din nou, nu am gasit. Imi scapa mie ceva?

20. #2280 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Majoritatea masinilor de care ai nevoie pt campionate le castigi facand alte tipuri de eventuri cum ar fi liceentele A,B,IC....si special events.Dar binenteles tb sa iei medaliile respective ca sa primesti masinile.Sunt doar cateva campionate,le numeri pe degetele de la o mana unde chiar tb sa-ti cumperi tu masina,noua sau la second hand.La second dupa fiecare cursa ce o faci vor aparea masini noi in lista deci tb sa verifici tot timpul lista ca sa vezi daca a aparut masina care o cauti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 246 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 214 ... LastLast