Dar ia pune-te in situatia inversa, tu mergi bine si vine unu tare din spate care dormea si te scoate de pe circuit. Nu se duce pe apa sambetei tot ce te-ai chinuit sa faci ?
nu ma intelege gresit....sunt perfect deacord cu tine.....ca transpiri cu controllerul in brate sa nu cumva sa faci vre-o greseala si te trezesti intr-o curba ca ai transpirat degeaba dar se intampla.....adica eu nu cred ca cineva ar intra intentionat in tine sau cel putin eu nu as face acest lucru, cu toate ca aseara mi s-a intamplat o data..... cred ca n-am infipt in Vagabone...![]()
Normal, nu zic nu, se mai intampla. Problema mea era sa nu se faca regula din treaba asta. Ca na, fiecare greseste, dar sa nu o faca de fiecare data![]()
Si eu am gresit de cateva ori pe circuitul acela lung cu multe linii drepte, dar am jucat cu volanul si la 300 si ceva la ora daca imi intra masina in "balans" crede-ma ca imi fugea volanu era imposibil sa o mai redresez..insa overall personal nu am avut probleme cu altii care au intrat in mine doar cateva mici impingeri care si eu le-am facut la randu meu mai ales ca abia apucasem sa joc vreo 3-4 ore decat innainte sa intru in MP, si de la mazda mea la ce masini ati pus voi era diferenta.
Enervante fazele de la impact. Ba e ghost, ba nu e ghost. Ba te lovesti, ba nu te lovesti. Iar de depasire prin cel din fata, pe care il baga jocul ghost ca asa considera, nu mai comentez nimic.
Referitor la damage, da, e cam ciudat ce se intampla cu ghosturile alea momentan. Inca nu calculeaza corect parametrii, dar cred ca se vor imbunatati. Am patit faze cand aia erau ghost si in timp ce vroiam sa trec prin ei, se transformau in solid & BAM! Anyway... daca esti atent nu e chiar asa rau.
And now, bomb news: dupa cum bazaiam eu mai demult, se pare ca prologue chiar avea nurburging in el. Deci vazui eu ceva, candvaSecret menu gt5p: Secret Menu Reveals More Tracks in GT5 Prologue
Acu sper sa aflam si secretul rezolutiei in gt5, pentru ca jocul nu ruleaza nativ in 1080p ci in 1650 x 1080 100%(spun asta pentru ca mi s-a intamplat faza cu rezolutia imediat dupa instalarea jocului si se vedea superb, fara urma de jaggies in meniuri sau in joc)
Pai poate bagamAseara dupa ce a trebuit sa restartez consola nici nu am mai prins loc pentru cateva minute bune. Serverul era full, 16/16
![]()
Jocul ruleaza in full HD, in 1080p cu 2x AA, in timp ce in 720p are 4x AA deci in 720p, in ciuda rezolutiei mai mici, cu antialiasingu ar trebui sa vazi mai putine jaggies (in afara umbrelor care arata ca un fund orice-ai face).
Oricum GT5 ofera ce putine jocuri din generatia asta au reusit: full HD la (aproape) 60 FPS-uri.
http://www.eurogamer.net/articles/di...nalysis?page=1
@televizor atunci imi explici si mie cum pe asa zisul 1080p si 720p, pana si icoanele din meniu si scrisul mi se vad ca neavand AA? Mie cand mi-a intrat tv-ul in modul acela dubios de la 1680 x 1050, totul se vedea perfect, si sharpnesul era setat pe 20% daca nu ma insel(insa nu puteam sa il modific). Apoi, dupa ce am oprit tv-ul si l-am redeschis s-a mutat inapoi pe 1080p si toate marginile zgruntutoase au reaparat. Am incercat toate metodele de calibrare, cu sharpness de la 0-100 si nimic nu se aproapie de claritatea acelei rezolutii dubioase de 1680 x 1050. Stiu ca suna foarte sf ceea ce spun eu aici, dar totusi nu sunt dement. Am inteles ca si in GT4 pe ps2, exista tot asa o schema de butoane pe care daca le apasai puteai sa imbunatatesti claritatea jocului, sau ceva de genul asta. Nu vad de ce nu ar exista si aici(vezi cazul gt5p si al sau secret menu). Toata treaba e ca mie faza cu rezolutia mi s-a intamplat asa, din senin. Nu tin minte sa fi tinut apasate niste butoane pe controller in acel moment, deci o consider un bug nevinovat care a scos un secret la suprafata.
Sper că nu a mai fost postat:
Main:
�Realistic steering wheel
�30cm in diameter with brushed metal radio stations.
�Authentic levers sequential gearbox polished metal.
Force Feedback:
�Accurate Technology HallEffect Thecnology HEART
�Ultra wheel, with resolution of 16 bits (65,536 values in the address)
�Industrial motor force feedback (150 mNm torque, 3000 rpm, 65 W, 52mm)
�Powerful Force Feedback rapid response t
�Plug motor drive
�Mechanisms with large double straps
�Adjustable angle of rotation up to 1080� (3 full turns)
Pedals:
�With 2 locations to choose from (mounted: F1 or suspended: GT)
�Metal pedals, high stability and resistance
�Weight 7 Kg approximately
�3 adjustable pedals both in space and height
�Brake pedal and adjustable enhanced resistance
�Textured metal footrest grid
dap..schimbatorul se va vinde separat...dar pretul e pe masura...pachetul din poze va fi in jurul a 500$...la noi probabil 400-450E..
Hey salutare.Vad ca bagati deja ture online si mi-e ciuda.Am luat jocu la lansare dar nu am jucat mai mult de 2 ore, lucrez ca un sclav.Intrebarea mea e:am vazut ca hostul are optiune`masini din garaj`.Se refera la garajul host-ului sau garajul fiecaruia?Pt ca daca e prima, atunci nu mai trebuie sa pierd timp cu SP sa imi achizitionez masini competitive si sar si eu la un online.
Daca imi poate raspunde careva...ms.
Salut..intra direct online nu te pot lamurii cu privire la optiunile hostului dar de fiecare data cand am jucat eu puteam sa ne alegem cele mai competitive masini din joc sau host-ul putea seta un anumit tip de masina etc.
Salut!
Am luat si eu jocul de doua zile. Nu sunt mare amator de online asa ca m-am apucat sa joc in single player. Am o mica problema: la A SPEC events, BEGINNER SERIES - Japanesse Classic, European Classic Car Championship sau World Classic Car cum pot participa atata timp cat eu nu-mi pot achizitiona masini potrivite pentru aceste competitii? Voi de unde ati luat masini pentru aceste competitii? Noi nu se gasesc iar la USED din nou, nu am gasit. Imi scapa mie ceva?
Majoritatea masinilor de care ai nevoie pt campionate le castigi facand alte tipuri de eventuri cum ar fi liceentele A,B,IC....si special events.Dar binenteles tb sa iei medaliile respective ca sa primesti masinile.Sunt doar cateva campionate,le numeri pe degetele de la o mana unde chiar tb sa-ti cumperi tu masina,noua sau la second hand.La second dupa fiecare cursa ce o faci vor aparea masini noi in lista deci tb sa verifici tot timpul lista ca sa vezi daca a aparut masina care o cauti.
Bookmarks