se pot cumpara de la noi masini ,coduri pt masini DLC ?
Imi explica si mie cineva cum naiba joc jocul asta cu cineva din friend list? Stiu ca probabil s-a mai discutat in paginile anterioare, dar n-as prea sta sa rasfioesc 128 de pagini...
Dai la Comunity , alegi un friend online care a facut lounge si dai pe my lounge sau cum ii zice ( o iconita cu o ceasca de cafea) defapt langa acea iconita va aparea una mai mica portocalie daca acel prieten se joaca in multiplayer si vei putea da click pe ea.De asemenea toata ideea e ca sa poti urma un alt prieten de-al tau pe un alt server cred ca trebuie sa ai host-ul serverului in lista de friends cel putin la mine asa a fost cand a facut vagabone cred server si nu puteam sa dau join pe greyhound sau altcineva pana nu l-am bagat la friends pe respectivul host.Sper ca ai inteles ceva e o interfata putin confuza dar nu e grea.
am inteles merci, dar am incercat asta azi de dimineata (cand nu era maintenance) si nu-mi vedea niciun friend, ba mai mult, imi dadea eroare...
oai!!! mai am si eu putin si iau gran turismo 5 !!!! nu mai am rabdare!!!!baieti, se pot face drifturi in gt5?????
Sper sa isi revina sa facem si noi o cursa in seara asta. Daca observati ca i-au dat drumu va rog sa postati aici.
Am urcat replay-ul cu Lambos pe Autumn Ring, trebuie dezarhivat intr-un folder PS3\SAVEDATA\. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
pai da, nu ma mir, dar vezi si tu partea buna : in jumatea' aia de ora bei o bere, fumezi zece tigari, te ocupi de familie, whatever... e naspa, numarul de ture e dublu fata de A-Spec, banii si Xp sunt la jumatate, dar: consumi curent si obosesti PS3-ul.
btw, daca cineva are curajul sa se puna cu pilotul meu de B.. va rog. Eu l-am dresat.
Are cineva o masina japoneza mai veche de '79 si vrea sa mi-o imprumute si mie ?Orice as face nu gasesc.Da-ti PM si dupa ce termin campionatul o dau inapoi.
Ca e mai rapid am observat si eu. Citind pe alte forumuri am auzit ca R10 ar fi lipit de pista, imposibil de egalat la control.
Am sa iau in considerare si sfatul tau, mai citesc si ma hotarasc cand ajung la banii aia.![]()
By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks