Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 246 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast
Results 2,541 to 2,560 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #2541 SP
    Junior Member Lynoleum's Avatar
    se pot cumpara de la noi masini ,coduri pt masini DLC ?

2. #2542 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Imi explica si mie cineva cum naiba joc jocul asta cu cineva din friend list? Stiu ca probabil s-a mai discutat in paginile anterioare, dar n-as prea sta sa rasfioesc 128 de pagini...

3. #2543 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Dai la Comunity , alegi un friend online care a facut lounge si dai pe my lounge sau cum ii zice ( o iconita cu o ceasca de cafea) defapt langa acea iconita va aparea una mai mica portocalie daca acel prieten se joaca in multiplayer si vei putea da click pe ea.De asemenea toata ideea e ca sa poti urma un alt prieten de-al tau pe un alt server cred ca trebuie sa ai host-ul serverului in lista de friends cel putin la mine asa a fost cand a facut vagabone cred server si nu puteam sa dau join pe greyhound sau altcineva pana nu l-am bagat la friends pe respectivul host.Sper ca ai inteles ceva e o interfata putin confuza dar nu e grea.

4. #2544 SP
    am inteles merci, dar am incercat asta azi de dimineata (cand nu era maintenance) si nu-mi vedea niciun friend, ba mai mult, imi dadea eroare...

5. #2545 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Da o eroare de server down la mine. Cineva cu problema asta ?

6. #2546 SP
    Member stanzor's Avatar
    oai!!! mai am si eu putin si iau gran turismo 5 !!!! nu mai am rabdare!!!!baieti, se pot face drifturi in gt5?????

7. #2547 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Da se pot face.
    LE:e inca maintenance :/

8. #2548 SP
    Member justamodel's Avatar
    Aiurea e b-spec la lvl 23+, jumate de ora o tine cursa.

9. #2549 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Sper sa isi revina sa facem si noi o cursa in seara asta. Daca observati ca i-au dat drumu va rog sa postati aici.

10. #2550 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Am urcat replay-ul cu Lambos pe Autumn Ring, trebuie dezarhivat intr-un folder PS3\SAVEDATA\. MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

11. #2551 SP
    Member CrissX's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Aiurea e b-spec la lvl 23+, jumate de ora o tine cursa.
    pai da, nu ma mir, dar vezi si tu partea buna : in jumatea' aia de ora bei o bere, fumezi zece tigari, te ocupi de familie, whatever... e naspa, numarul de ture e dublu fata de A-Spec, banii si Xp sunt la jumatate, dar: consumi curent si obosesti PS3-ul.

btw, daca cineva are curajul sa se puna cu pilotul meu de B.. va rog . Eu l-am dresat.

12. #2552 SP
    Member Imperatore's Avatar
    as baga niste cheats pt B-spec-ul ala lol

13. #2553 SP
    Member justamodel's Avatar
    Da pai cat timp imi leveluiam caracterul in wow am leveluit si bspec

14. #2554 SP
    naspa ca inca nu au dat drumul la server... speram sa apuc ceva curse cu voi asta-seara

15. #2555 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Da pai cat timp imi leveluiam caracterul in wow am leveluit si bspec

chiar ca ai timp la B-spec sa cresti un wargen ceva

16. #2556 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Are cineva o masina japoneza mai veche de '79 si vrea sa mi-o imprumute si mie ?Orice as face nu gasesc .Da-ti PM si dupa ce termin campionatul o dau inapoi.

17. #2557 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    chiar ca ai timp la B-spec sa cresti un wargen ceva
    Fix asa fac si eu, Cataclysm si pe TV ruleaza GT5 B-Spec E chestie de timp pana fac bani de Audi R10

18. #2558 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Fix asa fac si eu, Cataclysm si pe TV ruleaza GT5 B-Spec E chestie de timp pana fac bani de Audi R10
    Iti recomand Peugeot 908 in schimb, e mai rapid, se controleaza mai bine si e mai ieftin.

19. #2559 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Ca e mai rapid am observat si eu. Citind pe alte forumuri am auzit ca R10 ar fi lipit de pista, imposibil de egalat la control.
    Am sa iau in considerare si sfatul tau, mai citesc si ma hotarasc cand ajung la banii aia.

20. #2560 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Facem o adunare in seara asta?
    Pe la 18:30 dau drumu la lounge

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 128 of 246 FirstFirst ... 28 78 118 126 127 128 129 130 138 178 228 ... LastLast