Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 246 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3141 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Poate ai setat TC-ul (traction control) la maxim...verifica sa vezi ca altceva nu stiu ce sa zic
    mersi,o sa incerc sa vad cum se comporta ....

2. #3142 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cu Veyron-ul e de la TC 100%. Nu te lasa sa accelerezi ca sa nu rupi aderenta. E o senzatie foarte ciudata. Am patit la multe masini. La fiecare masina noua, am impresia ca tcs e setat implicit pe 5.

Legat de Endurance....eu ma plictisesc, chiar daca le joc cu masini slabe. Sa conduci 2 ore in aceleasi curbe te plictiseste. Daca erau niste trasee in genul Mercedes Benz World Racing ( cine isi mai aduce aminte de el, era pe PC acum vreo 5-7 ani parca, era simulator, aveai toate modelele MB, foarte frumos), repet, niste trasee A to B, cu munte, campie, viraje, etc. Un fel de Mille Miglia daca vreti. Asa ceva lipseste. Sunt convins ca nu ne mai plictiseam daca opream la o Benzinarie sa alimentam sau la o vulcanizare sa schimbam pneuri .

Pt cine intreba de poze in timpul cursei ...poti sa faci, dupa ce termini cursa, dai replay, apesi start unde iti place imaginea, faci poza.

Cursele alea Like the Wind mi s-au parut odioase pana am gasit Corvetteul Racing Car.

Acum ma dispera la culme Historic Cars cup. Am incercat cu un Challenger de 750 cp, racing car, una am castigat-o (laguna seca) dar Cote d'azur nu pot nicicum. Se baga Chapparal 2j in fata si nu mai am cum sa il ajung. La demaraj il iau cu masina mea, dar altfel, in curbe , e mult mai manevrabil "inamicul".

Legat de Racing Cars ...ce parere aveti? 908hdi sau R10 Tdi ? Personal, 908 e mai manevrabil, nu supravireaza asa mult, dar Toyota Minolta mi se pare mult mai buna decat oricare dintre cele doua. Cu R10 Tdi d-abia pot sa joc jumatate de cursa fara sa fac spin-out.
    Pana la urma, cele mai interesante mi se par Road Car-urile. Sunt mai temperate, nu necesita atata atentie si nici nu iti mananci nervii cu ele. Orice setare se simte atunci cand ai o putere mai mica si trebuie sa scoti tot din motor , sasiu , cutie, suspensie, etc

3. #3143 SP
    Member Lazarica's Avatar
    La Historic Cars Cup da....e deranj mare....te lasa un tur sau doua in fata dupa care trece de tine si se duce de nu mai intelegi nimik...mor de draci pe chestia asta....si joc cu o masina de 800 de cai,respectiv Buick Special ...si oponentul are 700 sau ceva de genul....aiurea rau

4. #3144 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Acum ma dispera la culme Historic Cars cup. Am incercat cu un Challenger de 750 cp, racing car, una am castigat-o (laguna seca) dar Cote d'azur nu pot nicicum. Se baga Chapparal 2j in fata si nu mai am cum sa il ajung. La demaraj il iau cu masina mea, dar altfel, in curbe , e mult mai manevrabil "inamicul".
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    La Historic Cars Cup da....e deranj mare....te lasa un tur sau doua in fata dupa care trece de tine si se duce de nu mai intelegi nimik...mor de draci pe chestia asta....si joc cu o masina de 800 de cai,respectiv Buick Special ...si oponentul are 700 sau ceva de genul....aiurea rau
    �ncercaţi cu Toyota 7 (c�ştigată pe B-Spec "Like the Wind") + high rpm turbo + racing tyres (hard sau soft, nu mai ţin minte restricţia), cu următoarea configuraţie:

Downforce: F:60 R:85
    Turbo: High RPM Range Turbo Kit (Stage 3)
    LSD: IT=30 , AS= 55 , BS=30
    Transmission: 360km/h top speed
    Ride height= -30/-30
    Spring Rate= 20/20
    Dampers ext and comp both= 10/10/
    Anti Roll Bars= 7/7
    Camber: F= 7.0, R= 0.0
    Toe: F= -0.10 / R= 0.15
    Brakes: F=9 / R=8

Baftă!

5. #3145 SP
    Member Lazarica's Avatar
    "Like the wind" la ce serie de B este ? care categorie...sigur nu am deblocat-o...

6. #3146 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    "Like the wind" la ce serie de B este ? care categorie...sigur nu am deblocat-o...
    La extreme, parcă al doilea event dacă-mi amintesc corect.
    BTW, cursele nu e musai să le faceţi �n ordinea �n care vi le serveşte jocul. Dimpotrivă, unele gen Historic Cup recomand să le am�naţi pe c�nd aveţi un garaj mai "dotat"

7. #3147 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    La extreme, parcă al doilea event dacă-mi amintesc corect.
    BTW, cursele nu e musai să le faceţi �n ordinea �n care vi le serveşte jocul. Dimpotrivă, unele gen Historic Cup recomand să le am�naţi pe c�nd aveţi un garaj mai "dotat"
    Asa e,parca unele curse nici nu te lasa sa le faci daca pot spune asa...mai ales la B-Spec...te lasa 3 ture in fata si dupa te ia ca pe un "negru mititel" si nu il mai prinzi....asta e un exemplu...ca si la A-Spec se mai intampla

8. #3148 SP
    Junior Member doriant's Avatar
    Quote Originally Posted by Trip View Post
    Frumos

Da
    ok ok

9. #3149 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Celor care li se blocheaza jocul in loading screen incercati sa dati clear cache
    "iesi din GT mode apoi intri la Settings > Network > Clear Cache".

10. #3150 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Minimize: Check PM please

11. #3151 SP
    Member adin33's Avatar
    [QUOTE=cosminbad;521989]

Eu cursa Historic Cars am facut-o cu un Chaparral 2J Race Car '70 pe care am dat o groaza de credite.

12. #3152 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    Salut baieti am luat si eu jocul de aprox 2 sapt si pot spune ca este Simply Epic mai ales Snow Rally (motivul principal pt care am luat jocul)
    PSN hans_landa344 (nu joc online / car trading only)

@cosminbad , dupa doua zile pline de injuraturi cum n-am injurat nici la NFS U1 103/112 circuitul de 7laps am resusit sa fac Historic Racing Cup Cote d'Azur Gold (cea mai buna strategie este sa-l lovesti din prima pe nenorocitul acela cu Chaparral 2J'77 pana cand se invarte 90'grade si ramane ultimul (i-mi pare rau pt acest dirty driving dar nu vad alte cale mai usoara cum ar putea fi facut cu DS3 cand AI-ul este programat de un retardat mintal, [nenorocitul cu2J trebuie lovit in coltul din spate inainte de prima curba] dupa ce a ramas in urma cursa este 100% win. Bafta

13. #3153 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    aceeasi strategie am aplicat-o si eu, dar nu se intoarce. Il lovesc putin , ajung primul, el cade pe 4, dar revine in ultimele tururi. O sa incerc sa il lovesc mai tare . O alta strategie pt cei cu masini slabe, sa tot intre in cursa si sa iasa pana cand 2j-ul e dat mai in spate pe grila de start. Cel mai in spate a fost pe 5, eu plecam pe 7 parca. Dar poate exista sansa sa il dea pe 8-9.

14. #3154 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

hai ca nu e greu

---------- Post added 17-01-2011 at 05:24 PM ----------

15. #3155 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Historic Racing Car Cup este extraordinar de greu, cel putin daca n-ai masina potrivita. Am incercat cu un Ferrari 512BB si Countach, nu am sanse. O sa incerc, mai ales acum ca nu am pe ce sa cheltui Cr., si cu Challenger R/T RM sau Camaro RM '69. O alta solutie buna pare a fi Jaguar XJ13, care poate fi castigat la Indy 500. Nu stiu daca este suficient de puternic pentru a face fata unui 2J, masina care ramane cea mai buna solutie (era saptamana trecuta la Dealership... parca 17mil.).

16. #3156 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Historic Racing Car Cup este extraordinar de greu, cel putin daca n-ai masina potrivita. Am incercat cu un Ferrari 512BB si Countach, nu am sanse. O sa incerc, mai ales acum ca nu am pe ce sa cheltui Cr., si cu Challenger R/T RM sau Camaro RM '69. O alta solutie buna pare a fi Jaguar XJ13, care poate fi castigat la Indy 500. Nu stiu daca este suficient de puternic pentru a face fata unui 2J, masina care ramane cea mai buna solutie (era saptamana trecuta la Dealership... parca 17mil.).
    toyota 7 race car

17. #3157 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Da, daca ai niste milioane de Cr. sau rabdare sa joci B Spec.

18. #3158 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Am luat eu azi Toyota 7 de la b-spec si cu setarile date de L0G1X nu au fost probleme.
    La b-spec iti trebuie rabdare,poti face altceva in timpul cand alearga singur,si usor usor,iese treaba.Credite multe castigati la Sesonicap Events online,care se updateaza in fiecare saptamana.Aia sunt cr. De masini scumpe,gen F1, care nu se castiga,mai nou se share-uiesc online intre frends ... adica pt unii masini bune fara sa joci prea mult...

19. #3159 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    B-spec for the win! Asa am facut bani de 908 si de formula gran turismo.
    De cand cu sesiunea FormulaGT'ul meu a adunat vreo 18000 km si m'a ridicat tare de tor in level si credite. Pana ies din examen fac sigur level 35 pt XR1 si poate invat si eu masina aia sa trec Vettel challenges.
    Spor la manageriat daca vreti glorie in jocul asta

20. #3160 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    jocul jocurilor 16 mi de amanari iar meniul merge doar cand vrea el daca vrea el si observ ca nu se deranjeaza sa-l puna la punct!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 246 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 208 ... LastLast