Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 190 of 246 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 240 ... LastLast
Results 3,781 to 3,800 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3781 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, de la cine am urmat si eu sfatul, de la cineva care nici nu are jocul...

2. #3782 SP
    Junior Member hashu_1985's Avatar
    In primul rand nu vad ce importanta are pt tine daca am jocul original sau nu...si in al 2-lea rand nu cred ca ai jucat mai mult ca mine seria GT.
    Am vreo zece ani de cand joc seria asta,inca de prin 2000-2001.
    Attached Images Attached Images suzuka-circuit.jpg cape-ring.jpg

3. #3783 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    Salutare tuturor. Stiu ca probabil nu va intereseaza dar azi am reusit sa fac GOLD la Monza, Vettel cu Dualshock3, Timp: 2'03'773. Multa, multa munca dar se poate... Decand au introdus Steering Sensivity la DS3 este mult mai accesibil.

4. #3784 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @hashu_1985: Daca le-ai jucat si pe acelea cum il joci pe asta degeaba le-ai jucat. Spre deosebire de tine eu am jocurile din seria GT originale, asa ca te rog sa nu imi spui tu mie ce ai jucat tu de pe torrenti si trackere.

ON-Topic: Stie cineva daca vor mai aparea la Seasonal Events curse mai serioase? In ultimele se castiga cam 30k pe cursa si e putin comparativ cu altele din trecut. Sa nu mai vorbesc de XP

5. #3785 SP
    Nu vad ce importanta are daca-s originale sau de pe torrenti si trackere....explica-mi.

6. #3786 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    @hashu_1985: Daca le-ai jucat si pe acelea cum il joci pe asta degeaba le-ai jucat. Spre deosebire de tine eu am jocurile din seria GT originale, asa ca te rog sa nu imi spui tu mie ce ai jucat tu de pe torrenti si trackere.

ON-Topic: Stie cineva daca vor mai aparea la Seasonal Events curse mai serioase? In ultimele se castiga cam 30k pe cursa si e putin comparativ cu altele din trecut. Sa nu mai vorbesc de XP
    Alte curse la Seasonal Events vor aparea probabil la expirarea perioadei pentru cele actuale.
    Eu mai citesc forumul Gran Turismo 5 pe GT Planet, dar nici acolo n-am mai aflat alte informatii sau zvonuri.

7. #3787 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by hashu_1985 View Post
    Nu vad ce importanta are daca-s originale sau de pe torrenti si trackere....explica-mi.
    Mai da poti intra online cu ps3 modat?Din cate stiu eu, iti trebuie ultimul firmware ca sa accesezi PSN, iar pe PS3 modat esti tot timpul cu firmware in urma.

8. #3788 SP
    nu mai pot intra...dar o sa renunt pana la urma la FW ...oricum mai am ps3 de 60gb cu blocul optic defect si p'ala o sa-l tin sa ma joc de pe hhd extern si p'asta de 80gb jocuri originale.

9. #3789 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Sa inteleg ca pe PS3 racingul se dovedeste numai in single player, nu e nimeni interesat de multiplayer organizat?
    Rusinica...
    http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/

10. #3790 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Probabil s-a speriat lumea. Nu va mananca nimeni in multiplayer. Si eu m-am inscris in campionat si cand joc cu romanii, rar castig pt ca sunt f buni. Dar conteaza distractia, nu premiul pana la urma. Competitia va fi una la inaltime chiar daca suntem putini in campionat.

11. #3791 SP
    Incetisor, incetisor, GT5 apune. Deja observ ca nu prea se mai discuta pe forumuri. Lumea nu mai joaca multiplayer. Jocul a fost "fumat" destul de repede. Seasonal Events nu sunt atragatoare mai deloc. Endurance nu pot face multi din cauza timpului... Deci? Asteptam update-uri mai consistente sau DLC-uri care sa "aprinda flacara" din nou. Sau...(off-topic) Forza 4?

12. #3792 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Niste DLC-uri ar prinde bine right about now.Cateva trasee noi(Yas Marina Circuit & Spa-Francorchamps ),masini premium sau RM-uri mai multe.Pana atunci avem campionatul astia care ne-am inscris.

13. #3793 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pana la Dlc-uri, eu o sa imi clatesc ochii cu Shift 2

14. #3794 SP
    Interesant este ca cei de la EA scot cate-un NFS din 6 in 6 luni, daca nu mai repede, si trebuie sa recunosc ca sunt chiar reusite. daca ar sta si ei 5 ani la un simulator auto oare ce-ar iesi? pentru ca GT5 este un joc remarcabil, dar nu prea se justifica 5 ani de lucru. parerea mea... dar pana se mai finiseaza anumite aspecte ale jocului il urmez si eu pe cosminbad, NFS Shift 2!

15. #3795 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu cred ca lumea s-a speriat de plata aia ... adica si eu stateam uneori pe ganduri ca sunt sanse foarte foarte mici sa castig si pierd 50 lei ca sa ce? sa joc online?
    Ma mai gandesc pana pe 8 aprilie daca sa intru sau nu in campionat

16. #3796 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Eu cred ca lumea s-a speriat de plata aia ... adica si eu stateam uneori pe ganduri ca sunt sanse foarte foarte mici sa castig si pierd 50 lei ca sa ce? sa joc online?
    Ma mai gandesc pana pe 8 aprilie daca sa intru sau nu in campionat
    Daca lumea s-a speriat de taxa de ce au votat vreo 60 ca-s de acord cu ea si cam 30 suma pe care ar plati-o?

17. #3797 SP
    au vazut si ei un poll si... s-au gandit sa voteze, nobody would ever notice.

18. #3798 SP
    Member gpaul's Avatar
    Joaca careva un online mai spre seara?Propun o cursa cu Reverse grid cu cei mai slow primii la start, sau un rally ca nu se prea joaca lumea, sau un Daytona cu aceleasi masini etc.In mare, curse cu fun-factor.Daca sunt doritori sunt dispus sa fac un lounge.Lasati mesaje aici.

19. #3799 SP
    Im in! dar doar dupa ora 8:30 . Chiar as dori un raliu mic, sau un Nordschleife

20. #3800 SP
    Junior Member el_rossy's Avatar
    sal all si eu joc gt 5 si mi-ar place sa joc cu mai multi romani PSN : el_rossy46

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 190 of 246 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 240 ... LastLast