Mda, de la cine am urmat si eu sfatul, de la cineva care nici nu are jocul...
In primul rand nu vad ce importanta are pt tine daca am jocul original sau nu...si in al 2-lea rand nu cred ca ai jucat mai mult ca mine seria GT.
Am vreo zece ani de cand joc seria asta,inca de prin 2000-2001.
Salutare tuturor. Stiu ca probabil nu va intereseaza dar azi am reusit sa fac GOLD la Monza, Vettel cu Dualshock3, Timp: 2'03'773. Multa, multa munca dar se poate... Decand au introdus Steering Sensivity la DS3 este mult mai accesibil.![]()
@hashu_1985: Daca le-ai jucat si pe acelea cum il joci pe asta degeaba le-ai jucat. Spre deosebire de tine eu am jocurile din seria GT originale, asa ca te rog sa nu imi spui tu mie ce ai jucat tu de pe torrenti si trackere.
ON-Topic: Stie cineva daca vor mai aparea la Seasonal Events curse mai serioase? In ultimele se castiga cam 30k pe cursa si e putin comparativ cu altele din trecut. Sa nu mai vorbesc de XP
Nu vad ce importanta are daca-s originale sau de pe torrenti si trackere....explica-mi.
nu mai pot intra...dar o sa renunt pana la urma la FW ...oricum mai am ps3 de 60gb cu blocul optic defect si p'ala o sa-l tin sa ma joc de pe hhd extern si p'asta de 80gb jocuri originale.
Sa inteleg ca pe PS3 racingul se dovedeste numai in single player, nu e nimeni interesat de multiplayer organizat?
Rusinica...
http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
Probabil s-a speriat lumea. Nu va mananca nimeni in multiplayer. Si eu m-am inscris in campionat si cand joc cu romanii, rar castig pt ca sunt f buni. Dar conteaza distractia, nu premiul pana la urma. Competitia va fi una la inaltime chiar daca suntem putini in campionat.
Incetisor, incetisor, GT5 apune. Deja observ ca nu prea se mai discuta pe forumuri. Lumea nu mai joaca multiplayer. Jocul a fost "fumat" destul de repede. Seasonal Events nu sunt atragatoare mai deloc. Endurance nu pot face multi din cauza timpului... Deci? Asteptam update-uri mai consistente sau DLC-uri care sa "aprinda flacara" din nou. Sau...(off-topic) Forza 4?
Niste DLC-uri ar prinde bine right about now.Cateva trasee noi(Yas Marina Circuit & Spa-Francorchamps),masini premium sau RM-uri mai multe
.Pana atunci avem campionatul astia care ne-am inscris
.
Interesant este ca cei de la EA scot cate-un NFS din 6 in 6 luni, daca nu mai repede, si trebuie sa recunosc ca sunt chiar reusite. daca ar sta si ei 5 ani la un simulator auto oare ce-ar iesi? pentru ca GT5 este un joc remarcabil, dar nu prea se justifica 5 ani de lucru. parerea mea... dar pana se mai finiseaza anumite aspecte ale jocului il urmez si eu pe cosminbad, NFS Shift 2!![]()
Eu cred ca lumea s-a speriat de plata aia... adica si eu stateam uneori pe ganduri ca sunt sanse foarte foarte mici sa castig si pierd 50 lei ca sa ce? sa joc online?
Ma mai gandesc pana pe 8 aprilie daca sa intru sau nu in campionat
Joaca careva un online mai spre seara?Propun o cursa cu Reverse grid cu cei mai slow primii la start, sau un rally ca nu se prea joaca lumea, sau un Daytona cu aceleasi masini etc.In mare, curse cu fun-factor.Daca sunt doritori sunt dispus sa fac un lounge.Lasati mesaje aici.
Bookmarks