am vazut, dar din pacate numai la cursele de rally.
Cei de la IGN au realizat o analiză interesantă a trailer-ului de la E3. O lectură recomandată pentru fanii nerăbdători![]()
Foarte interesant.
And the award for the geatest GT5 fan goes to......... Foooooooooocuuuuuuuuus!!!!![]()
Nu prea are legatura cu GT5, dar avand in vedere ca in trailer este prezentata aceasta masina... Jeez, ce n-as da sa pot atinge masina asta, sa o pot conduce putin...
that's car p0rn, right there
VIDEO>>THE WORLD'S FASTEST NISSAN GTR - Speedhunters#
hmmm... nu zic ca gt-r'ul asta e o mashina obishnuita sau banala dar daca vorbim la modul "ce n-ash da sa conduc mashina asta", ia de exemplu Sauber mercedes C9 sau C11. Mie imi place foarte mult nissan gt-r (masina de productie) dar mashina asta din filmuletz nu este ceva ie**** din comun la nivelul la care este modificata... cel putzin asta-i parerea mea... iar faptul ca nissan a colaborat cu gran turismo il stiam....
stie cineva daca o sa aibe 2 player split screen gt5 full? banuiesc ca ar fii destul de solicitant pt consola, si indiferent ca ar fii sau nu inplementat, lumea tot l-ar cumpara, dar pt mine este foarte important acest feature.
Pai odata ce GT5P are split-screen, nu vad de ce nu ar fi si in full?
Sa inteleg ca voi nu stiati de split in GT5P...Eu am jucat cu un amic si e destul de fun, insa faza naspa e ca nu mai ai cockpit view cand joci la dublu.
Bookmarks