Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 50 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 993

Thread: Clubul PlayStation 2 - PS2

1. #421 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Dvd-uri dual layer?Merg si pe dvd-uri normale.

2. #422 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ahem ...
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

2. Nu sunt permise discuţiile gen irc, reply-urile monosilabice, promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor in vigoare.

3. #423 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Imi cer scuze.Incercam doar sa ajut.

4. #424 SP
    Junior Member Cocalaru_snk's Avatar
    Imi puteti spune si mie daca se poate juca GTA(oricare din ele) in 2, deci nu multiplayer online, de la aceasi consola 2 pers.?

5. #425 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Cocalaru_snk View Post
    Imi puteti spune si mie daca se poate juca GTA(oricare din ele) in 2, deci nu multiplayer online, de la aceasi consola 2 pers.?
    Da , In GTA San Andreas sunt puncte unde poate intra si player 2(acesta ramane in joc pana e prins de politie sau pana moare).Unul dintre aceste puncte se afla in orasul al doilea in nordul macaralei de langa statia de benzina

6. #426 SP
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    Da , In GTA San Andreas sunt puncte unde poate intra si player 2(acesta ramane in joc pana e prins de politie sau pana moare).Unul dintre aceste puncte se afla in orasul al doilea in nordul macaralei de langa statia de benzina
    1.Ok, poti fi putin mai explicit, cand ajung la locatia respectiva intru in meniu si selectez de undeva sa intre si player2 sau de la inceputul jocului fac asta.
    2.Mai imi puteti spune cateva jocuri care se joaca in 2, dar ceva de echipa (nu gen tekken, nfs) unde ambii jucatori sa fie aliati sa lupte sa faca nush ce....
    Ms pt ajutor

7. #427 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Cocalaru_snk View Post
    1.Ok, poti fi putin mai explicit, cand ajung la locatia respectiva intru in meniu si selectez de undeva sa intre si player2 sau de la inceputul jocului fac asta.
    2.Mai imi puteti spune cateva jocuri care se joaca in 2, dar ceva de echipa (nu gen tekken, nfs) unde ambii jucatori sa fie aliati sa lupte sa faca nush ce....
    Ms pt ajutor
    http://www.thegtaplace.com/images/sa...ps/2player.jpg -aici sunt locatiile multiplayer (la 3 verde ma refeream in postul de mai sus)
    1.cand ajungi acolo gasesti un simbol , mergi deasupra lui si apesi start pe telecomanda a doua , atunci trebuie selectat caracterul cu care doresti sa joci si gata.
    2.nu stiu nici un joc care merge jucat CO-OP , dar iti recomand sa incerci Dragon Ball Budokai Tencaitchi 3 , eu zic ca este cel mai fun joc multiplayer de pe PS2
    L.E. Mi-am amintit ca este un Medal Of Honor care se poate juca CO-OP dar nu mai stiu exact care

8. #428 SP
    Ok ms pt raspunsuri si o noapte cat mai placuta!!

9. #429 SP
    Junior Member Jamal686's Avatar
    Care imi poate spune si mie daca PS2 citeste dual layer ,am observat ca guitar hero:metalica a iesit pe dual layer.Sau ce anume trebuie sa fac sa ma pot juca guitar hero metalica ?

10. #430 SP
    Manager paul's Avatar
    Citeste Dual Layer,uite aici lista cu toate ce sunt pe PS2: List of PlayStation 2 DVD-9 games - Wikipedia, the free encyclopedia

11. #431 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu stiam ca citeste DVD DL ! Dar e ceva ciudat in lista aia , MGS2 e pe DL si MGS3 nu apare in lista .

12. #432 SP
    Junior Member ducanul's Avatar
    Salutare. Intrebare, la un PS2 merge joystick de PS3?

13. #433 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by ducanul View Post
    Salutare. Intrebare, la un PS2 merge joystick de PS3?
    nu!
    da' la dacia 1300 merge pus bord de logan?

14. #434 SP
    Junior Member ducanul's Avatar
    Ok. Thx.

15. #435 SP
    Junior Member ady21's Avatar
    am si eu 2 curiozitati
    care e diferenta intre ps2 fat si ps2 slim ( nu ma refer la marime)
    pe ps2 pot fi puse si usb'uri?

16. #436 SP
    Member paulone's Avatar
    Eu am o intrebare de 1000 de puncte, am cautat raspunsul pe forum dar nimeni nu a pomenit de solutie. La PS2 merge pe net legat wireless(ma refer ca la mufa de net sa-i pui un acces point ca sa nu mai folosesti cablu UTP)???

17. #437 SP
    Nu, nu are Wi-Fi integrat, am impresia ca nici nu exista pe vremea PS2-ului. Singura posibilitate este prin cablu, sau sa cauti daca exista vreun modul wireless separat, pe care sa-l poti conecta.

18. #438 SP
    Stiti in timisoara pe cineva care vine jocuri pt ps2(pirat) ?

19. #439 SP

20. #440 SP
    mi se pare aiurea sa vb despre cum modam un ps sau mai stiu eu ce consola si sa nu vb despre jocuri piratate, consolele pentru ce se modeaza? interziceti toate topicurile referitoare la piraterie si atunci mi se pare ok sa nu vb despre jocuri, bla bla bla

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 50 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast