Azi am incercat cateva perechi de casti cu Bluetooth in speranta ca poate gasesc ceva cum vreau eu. Desi n-am luat nimic pana la urma, macar m-am lamurit cu unele chestii. E clar acum ce caut: sunet cat mai curat fara joase accentuate, constructie cat de cat acceptabila si neaparat foldable.
House of Marley Liberate XLBT Bluetooth Headphone: Amazon.co.uk: Electronics
Arata mai bine decat in poze si constructia e foarte buna, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca e facut din materiale reciclabile si ajuti planeta necumparand plasticuri de la altii. Nu mi-a placut neaparat sunetul, joasele sunt prea accentuate pentru gusturile mele. Depinde desigur si de muzica pe care o asculti, dar desi nu sunt precum o pereche de Beats incat sa ignore orice altceva in afara de joase, nu e sunetul pe care il prefer eu. Imi place gentuta pentru casti si faptul ca se fac extrem de mici e un mare plus pentru mine. Dar parca sufera de sindromul Beats, style before sound.
Sony MDR10RBT Wireless Headphones with V3.0 Bluetooth: Amazon.co.uk: Electronics
Dintre tot ce am incercat mi s-a parut ca au constructia cea mai solida si sunt primele casti Sony care sa nu mi se para o mizerie absoluta. Nici nu sunt modelul de top, astea fiind fratele mai mic al lui 1RBT. Povestea e similara cu XLBT de mai sus la capitolul sunet, dar astea nici nu se pliaza si sunt cele mai scumpe testate. Bateria promisa e de 18 ore si sunt extrem de comode.
JBL Synchros E50BT Over Ear Headphone - Black: Amazon.co.uk: Electronics
Na, astea mi-au placut cel mai mult. Sunetul e mai pe placul meu decat la restul, fiind "flat", exact cum imi place mie. Se pliaza si se fac mici, au un design simplist desi scrie mare JBL pe ele iar pretul e foarte decent. Ce nu mi-a placut a fost calitatea constructiei. Plasticul da o senzatie fantastica de ieftin, desi de la distanta ai zice ca e mai calitativ, inspectat mai de aproape il observi si e deranjant. Sunt comode si par a fi ce vreau, dar plasticul ala ma irita deja inainte sa le cumpar.
Philips SHB9100/00 Bluetooth Stereo Headset - Black: Amazon.co.uk: Electronics
Mi se par bang for the buck pentru cine cauta casti de genul, primisem si un telefon cat le testam si s-au descurcat excelent desi eram pe o canapea in mediamarkt, aveam vreo 5 perechi de casti langa mine, toata lumea se uita la mine, aratau cu degetul in timp ce susoteau si vorbeau intre ei. Weird. Dar sunt extrem de usoare si comode, dar neacoperind urechea sunetul nu e ce caut.
Sunt constient ca pot gasi si sunet pe placul meu, si foldable si constructie buna la preturi mai mari, dar m-am limitat la bugetul asta. Prevad ca nu o sa imi convina nimic si o sa merg pe Parrot Zik si aia e. Dar pretul e foarte ridicat si e justificat doar prin materialele extrem de bune calitativ si a designului reusit. Din pacate si-au pierdut si ele din farmec pentru mine din cauza ca nu sunt foldable.

Bookmarks