Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 242

Thread: Discutii despre casti - ce cumparam, de unde, cat de bune sunt?

1. #161 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Azi am incercat cateva perechi de casti cu Bluetooth in speranta ca poate gasesc ceva cum vreau eu. Desi n-am luat nimic pana la urma, macar m-am lamurit cu unele chestii. E clar acum ce caut: sunet cat mai curat fara joase accentuate, constructie cat de cat acceptabila si neaparat foldable.

House of Marley Liberate XLBT Bluetooth Headphone: Amazon.co.uk: Electronics

Arata mai bine decat in poze si constructia e foarte buna, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca e facut din materiale reciclabile si ajuti planeta necumparand plasticuri de la altii. Nu mi-a placut neaparat sunetul, joasele sunt prea accentuate pentru gusturile mele. Depinde desigur si de muzica pe care o asculti, dar desi nu sunt precum o pereche de Beats incat sa ignore orice altceva in afara de joase, nu e sunetul pe care il prefer eu. Imi place gentuta pentru casti si faptul ca se fac extrem de mici e un mare plus pentru mine. Dar parca sufera de sindromul Beats, style before sound.

Sony MDR10RBT Wireless Headphones with V3.0 Bluetooth: Amazon.co.uk: Electronics

Dintre tot ce am incercat mi s-a parut ca au constructia cea mai solida si sunt primele casti Sony care sa nu mi se para o mizerie absoluta. Nici nu sunt modelul de top, astea fiind fratele mai mic al lui 1RBT. Povestea e similara cu XLBT de mai sus la capitolul sunet, dar astea nici nu se pliaza si sunt cele mai scumpe testate. Bateria promisa e de 18 ore si sunt extrem de comode.

JBL Synchros E50BT Over Ear Headphone - Black: Amazon.co.uk: Electronics

Na, astea mi-au placut cel mai mult. Sunetul e mai pe placul meu decat la restul, fiind "flat", exact cum imi place mie. Se pliaza si se fac mici, au un design simplist desi scrie mare JBL pe ele iar pretul e foarte decent. Ce nu mi-a placut a fost calitatea constructiei. Plasticul da o senzatie fantastica de ieftin, desi de la distanta ai zice ca e mai calitativ, inspectat mai de aproape il observi si e deranjant. Sunt comode si par a fi ce vreau, dar plasticul ala ma irita deja inainte sa le cumpar.

Philips SHB9100/00 Bluetooth Stereo Headset - Black: Amazon.co.uk: Electronics

Mi se par bang for the buck pentru cine cauta casti de genul, primisem si un telefon cat le testam si s-au descurcat excelent desi eram pe o canapea in mediamarkt, aveam vreo 5 perechi de casti langa mine, toata lumea se uita la mine, aratau cu degetul in timp ce susoteau si vorbeau intre ei. Weird. Dar sunt extrem de usoare si comode, dar neacoperind urechea sunetul nu e ce caut.

Sunt constient ca pot gasi si sunet pe placul meu, si foldable si constructie buna la preturi mai mari, dar m-am limitat la bugetul asta. Prevad ca nu o sa imi convina nimic si o sa merg pe Parrot Zik si aia e. Dar pretul e foarte ridicat si e justificat doar prin materialele extrem de bune calitativ si a designului reusit. Din pacate si-au pierdut si ele din farmec pentru mine din cauza ca nu sunt foldable.
    Attached Images Attached Images 61dtjzoltjl._sl1111_.jpg 41ea-r8hxtl.jpg 71lipu7uhcl._sl1448_.jpg img_0310.png

2. #162 SP
    Junior Member lucian040683's Avatar
    stie cineva unde as putea sa repar o perecke de casti tritton 720+?.multumesc

3. #163 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    vreau niste casti pana in 150 lei pt ps4, tv si telefon. Am gasit astea Casti audio tip DJ, E-Boda The Beat 1000, Bluetooth, Negru - eMAG.ro
    Merita? In acest pret ma incadrez si pt STEELSERIES 5HV3, second dar ca noi, cu garantie. Sugestii?

4. #164 SP
    Junior Member laur7seas's Avatar
    As dori sa achizitionez aceste casti Sony SBH20,intrebarea mea este:Sunt compatibile cu ps4?

5. #165 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    As vrea si eu sa stiu care din perechile astea e mai buna:

Casti audio In-ear Sony MDREX650APT, Control Telefon, Negru/Auriu - eMAG.ro

SAU

Casti audio Sony In-ear XBAH1, Hybrid, Negru - eMAG.ro

Am citit cum ca XBAH1 nu ar fi destul de bune pentru pretul lor, dar sunt la reducere si nu e mai diferenta fata de cealalta pereche. Any ideas? Daca stiti si alte modele mai bune, pentru acelasi buget, astept sugestii

---------- Post added 02-06-2015 at 22:16 ----------

Saaau as putea sa dau un ban in plus si sa le iau pe astea, doar pentru controlul ala de pe cablu (care mi-ar fi FOARTE folositor):
    Căști Sennheiser MOMENTUM In-Ear Galaxy headset | Extreme Digital magazin online

Dar vad ca au un spectru de frecvente mai redus ca cele de la Sony.

6. #166 SP
    Member Wagram's Avatar
    Eu am patru perechi de Sennheiser, tipuri diferite, pentru dispozitive diferite, desktop, telefon/mp3 player şi console. Nu sunt audiofil, dar calitatea sunetului e foarte importantă pentru mine, iar Sennheiser nu m-a dezamăgit deloc până acum.
    Evident, cel mai bine ar fi să le poţi asculta cumva înainte să le cumperi.

7. #167 SP
    N-am mai avut rabdare si pana la urma mi-am luat Sennheiser-urile. Pacat ca pe HTC-uri nu merge bine controlul ala, mama lor de telefoane

8. #168 SP
    Member Wagram's Avatar
    Cum ti se par ?

9. #169 SP
    Foarte bune. Dar ce-i drept, nu am nici cu ce sa le compar, e prima mea pereche serioasa de in-ear. Dar n-am ce sa le reprosez. Singurul minus e ca va trebui sa-mi updatez playlist-ul din telefon la piese in format high-end, ca rip-urile mp3 se aud ca naiba

10. #170 SP
    Member Wagram's Avatar
    Da, exact asta a fost si prima mea reactie dupa ce am pus 555-urile la urechi. ( Pe langa faptul ca auzeam sunete si voci noi in melodii pe care le ascultam de ani de zile.) De atunci nu prea mai pot asculta mp3, ci doar flac, pe cat posibil.

11. #171 SP
    Problema e ca nu prea stiu de unde sa iau flac-uri. As fi vrut chiar wav-uri

12. #172 SP
    Member b615dub's Avatar
    Salut, aveti idee de unde se pot cumpara castile care vin cu telefoanele HTC. Sunt modelul acela cu Beats le-am probat si se auzeau super bine

Am gasit pe site-urile de la noi pe la 60 lei dar sunt niste petarde, nu au pic de bass.

Am mai gasit pe ebay dar la 4 lire nu cred ca sunt cele originale HTC Genuine HTC by BEATS Headphones Earphones + Mic One M8 iPhone 6 5S 4S Samsung | eBay

13. #173 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    e plin de fake-uri.. am si eu un prieten care le-a pierdut si acum cauta sa-si cumpere. parca 120 lei sunt cele originale.

14. #174 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Vreau si eu sa cumpar casti pentru MP3 player. Vreau sa NU fie in-ear si sa NU fie over-head. Ceva de genul celor din attachment, dar functionale.
    Aveti ceva recomandari?
    Attached Images Attached Images dsc_0102.jpg dsc_0103.jpg

15. #175 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

16. #176 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Tell us how it goes

17. #177 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Am nevoie de putin ajutor. Caut niste casti cu microfon pentru PS4, de preferat cu fir si conectate prin USB. Am inteles ca prin gamepad se pierde ceva calitate plus autonomia bateriei. Bugetul ar fi de maxim 300 de lei (deci majoritatea variantelor wireless sar din schema), si pana acum doar astea doua variante s-ar incadra:

Casti Turtle Beach Ear Force P12 tbs-3250-02
    MEDIA GALAXY | Casti gaming SONY Silver Wired Stereo

18. #178 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mai bine mai strangi putin de la 300ron si iei niste Pulse Gold? Sunt si wireless, au si microfon si se descurca excelent pe PS4/PS3/PC.

19. #179 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Ba da, dar am inteles ca se crapa destul de repede partea superioara (headband-ul).

20. #180 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Le am de aproape doi ani de zile si arata ca in prima zi. Depinde desigur cum le folosesti si nu pot spune ca au o constructie nemaipomenita, sunt din plastic, dar nici nu prea vad cum le poti strica daca ai putina grija de ele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast