Mie inca nu. Dar nu am facut foarte multe... mai intai sa vad daca sunt safe si pe urma.
Alea sunt, mare parte.
---------- Post added 08-06-2011 at 07:54 PM ----------
Se pare ca s-a dus dracu turkalertul. Ownerul a anuntat ca urmeaza sa se intample asta la inceputul lunii, se pare ca a mai rezistat 1 saptamana. Vrea cineva sa numeasca niste alternative? De existat sigur sunt pt ca de multe ori cand primeam mail de la turkalert nu mai era niciun hit.
Pai mergi frumos la oficiul postal 13, cum urci scarile de la rapa galbena e pe randul de blocuri din fata, langa consulatul Republicii Moldova (si langa fostul Ultrapro), cu avizul si buletinul si le dai doamnei de la ghiseul din stanga. Ea ti-l cantareste, te intreaba ce-i in el, il desface, il da unei alte doamne care se ocupa de tva, te taxeaza, te mai taxeaza si prima doamna cu vreo cativa lei, dai un autograf si-ai plecat
Daca nu ai factura e posibil sa dai declaratie cu valoarea si cantitatea lor.
e simplu...astea din iasi is destul de ok...depinde...mergi la vama ...langa posta 13...(cujm urci de la national spre copou) si acolo e coletul tau..o sa iti ceara buletinul si nu e neaparat sa ai foaia aia care iti ajunge acasa..
---------- Post added 09-06-2011 at 04:20 AM ----------
eu nu am platit nicioadata la vama...si am primit colete care aproape ajungeau si la 50 de dolari...si nici declaratie nimic nu am dat...chiar daca nu am avut factura...ma intreba ce am ...deschidea pachetul superficial ..dadeam cu subsemnatul...sar'mana ..o zi buna..cam asta e tot
Salut.Spuneti-mi va rog,ce hit-uri sa fac (cele pe care le faceti si voi) ?Care sunt cele mai bune?Cu care fac cel mai repede bani?Multumesc.
Da, am observat ca si-a revenit azi. Insa alternative tot caut pt ca unii reusesc sa se infrupte in hituri mult mai devreme decat cei anuntati pe mail de turkalert. Am inteles ca se foloseste autorefresh dar nu mi se pare prea convenabil pt mai multi requesteri. Unu zicea ca foloseste un monitor secundar doar pt autorefresh pe mturk lol.
---------- Post added 09-06-2011 at 06:13 PM ----------
Se pare ca tot nu merge calumea turkalertul, nu am primit o notificare. Noroc ca aveam auto-refresh pe requesterul respectiv.
Am dat 4 lei pentru nush ce intarziere , eu am fost exact in ziua cand am primit in posta avizul , asta inseamna ca a venit de mult colet-ul si a intarziat avizul?
Pe aviz ai o data trecuta acolo...(cand trebuie sa te prezinti la vama)
Daca in ziua aia nu esti acolo...platesti taxa de inmagazinare...unde merg eu e 60 de bani pe zi.
Ca a intarziat avizu...e partea a doua ...
Pentru ratie ce imi recomandati? Nu conteaza cu cat sunt platite si 0.01 numai sa nu aiba ratio limit si sa accepte relativ usor.
Multumesc anticipat.
@Ewan in mod normal cand ajunge coletul la ei te suna sa te instiinteze. Iar avizul ajunge in 1-2 zile dupa ce a sosit coletul (depinde de zona). Cat despre ultima comanda am platit aproximativ 50 de lei pentru un packet de 500 de$ (produs+taxe+transport). Teoretic trebuie da 24% din produs + anumite taxe(daca apar) dar de multe ori poti rezolva cu vamesi asta daca ai noroc.
Voi de unde va cumparati jocurile?Eu stiu doar de Walhab, Planet 73 si VPGames.Mi se pare ca pe VPGames sunt cele mai ieftine...
eecode m-am uitat la hiturile de care mi'ai zis si vad ca requesterul are niste calificateve urate. Are rost sa ma risc sa fac?
Daca te referi la review-uri intradevar nu e bine sa le faci. Pe tine te intereseaza alea normale, care apar uneori. Si daca le faci corect nu vei avea nici-o grijaEu fac 100 per day, pana ma lasa sa trec de limita. Chit ca fac 1$
O sa platesc taxa la vama tva pentru o pereche de papuci de pe amazon usa , valoare 80$ inclus transport?
Bookmarks