Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 71 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1402

Thread: Discutii generale despre scoala

1. #801 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Vezi ca ai uitat de Mircea Cartarescu si a lui opera " Poemul Chiuvetei" - post-modernism.
    my friend, there is no such thing on the list . Nici la scoala nu am auzit nimic, nici de la colegi si nici de la meditatii. Nu stiu ce sa zic. Eu oricum nu o sa il invat .

Acuma am vb cu un coleg la telefon (Raigor_91) si mi-o zis ca cica daca nu umplii cel putin 2 pagini la SB3 atunci pierzi din start 1,4 puncte . Si cica nu ii bine sa ajungi nici la 4 pagini (maxim 3 pagini jumate). Perfect ar fi sa ai 2 pagini jumate, trei.

2. #802 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Este este, dar nu am invatat-o. Este o porcarie totala. O parodie, sau o asa-zisa parodie la adresa "Luceafarului" de Eminescu. O iubire intre o chiuveta si o stea. Prima oara cand am auzit despre personaje am crezut ca sunt prezenti rromanii. Prostii oricum. Si da, daca nu umpli 2 pagini, pierzi 1,4 puncte. Sunt 1,4 sau 1,5, in functie de profesor, pentru 2 pagini redactate, iar restul pentru continut/scris etc., eu o sa scriu 2 pagini si jumatate si sper sa nu am probleme.

3. #803 SP
    Senior Member tray's Avatar
    asa stiam si eu ca daca nu scrii 2 pagini pierzi 1.5, cat despre 4 pagini.. be serious.. cine scrie atata

4. #804 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    asa stiam si eu ca daca nu scrii 2 pagini pierzi 1.5, cat despre 4 pagini.. be serious.. cine scrie atata
    la simulare am scris aproape 4 pagini despre Engima Otiliei ... 4 pagini fara un sfert intr-o ora jumate aproape (am cronometrat si am terminat cu 40 de secunde inainte sa expire timpul ). De fiecare data cand fac ceva la romana in scris ma cronometrez sa vad cam cat timp imi ia. Ma si gandesc ca la BAC la sb 1 si 2 trebuie sa termin in MAXIM o ora si un pic, ca sa am timp sa ma gandesc si sa scriu la SB 3...si sa mai scriu si frumos.

5. #805 SP
    Senior Member tray's Avatar
    PROGRAMA EXAMEN - Limba Si Literatura Romana - BACALAUREAT 2011
    Eu nu vad Mircea Cartarescu in programa

@Tudoran felicitari atunci, la roman intradevar se poate scrie mai mult, insa personal sa scrii mai mult de 2 pagini mi se pare ca si cum ai rezolva o problema la matematica in 2 moduri (baremul este dat special sa se incadreze in maxim 3 pagini, probabil tu ai povestit mai mult actiunea)

6. #806 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    vedeti sa nu scrieti prea mult, o sa va scada din nota . daca in enunt specifica ca eseul sa abie 2-3 pagini, trebuie sa va rezumati la 3 pagini.

7. #807 SP
    curente culturale/ literare: postmodernismul)
    Tu poti sa-ti alegi ce vrei din postmodernism, dar, cat de stupid poate sa sune, Mircea Cartarescu si " Poemul Chiuvetei" este cea mai usoara opera.

8. #808 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Maine examen . O sa fie super usor si la romana si la matematica

9. #809 SP
    succes maine tinerilor . Va tinem pumnii. Da saptamana viitoare vedeti ca trebuie sa ne tine-ti si noua pumnii (noi o sa avem mai multa nevoie )

10. #810 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Baftă tuturor

Din fericirie eu am terminat cu examenele, am terminat anu cu bine, nu mai am nicio grijă

11. #811 SP
    Hehe bafta copilasi. Eu maine am ultima proba, la engleza. De maine intr-o saptamana incepe chinul . Va vine sa credeti ca mai sunt 7 zile?

12. #812 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    @goodfellam Bravo man!

13. #813 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Cat de simpla a putut sa fie proba la romana.Din fericire ne-a picat basmul.
    Si spre surprinderea mea,s-a putut copia la greu. (nu a fost cazul)

14. #814 SP
    stati putin ca nu mai inteleg, azi s-a da bacul sau ce s-a dat?

15. #815 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Astazi s-a dat Testarea Nationala pentru clasa a 8-a,proba la limba romana.

16. #816 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Cat de simpla a putut sa fie proba la romana.Din fericire ne-a picat basmul.
    Si spre surprinderea mea,s-a putut copia la greu. (nu a fost cazul)
    Da, si mie mi-a cazut tot basmul. A fost usor

17. #817 SP
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    pai daca i-a picat lui nu inseamna ca a pica intregii tari basmul? sau la Testele astea unii primesc basmul, altii romanul si tot asa?

18. #818 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    ^^ Ba da
    Subiectul a fost acelasi pentru toata lumea.

19. #819 SP
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate™ View Post
    chiar sunt curios ce ai facut...

nu pot sa cred iarasi basmul, eu l-am avut si la capacitate si la bac.
    Attached Images Attached Images eternal-facepalm-eternal-facepalm-facepalm-captain-pickard-demotivational-poster-1242264259.jpg

20. #820 SP
    Mie mi-a picat Ana Blandiana " Parintii", acum 4 ani la capacitate. Nu stiu ce tot va agitati cu testele astea nationale. Sincer, trebuie sa fii chiar prostanac sa pici " examenele" astea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 71 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast