Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 246

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360)

1. #121 SP
    Member caine_rau's Avatar
    man merg doar 4 runde intr-un meci max si noi am crezut ca facem 5 meciuri a cate 3 runde pt a afla care-i invingatorul.
    eu unul sunt putin debusolat.
    eu consider meciul continand 3 runde
    calculul....

2. #122 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    ugh yo numa amu am jucat primu meci lol

3. #123 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    man merg doar 4 runde intr-un meci max si noi am crezut ca facem 5 meciuri a cate 3 runde pt a afla care-i invingatorul.
    eu unul sunt putin debusolat.
    eu consider meciul continand 3 runde
    calculul....
    man, am jucat un meci de test cu walkman. e simplu, cand creezi un "seassion" pui la rounds:3. ce inseamna asta? ca trebuie sa castigi 3 runde ca sa iesi invingatorul unei partide. adica se vor juca maxim 5 runde, daca a ajuns cineva la 3 runde castigate partida se va termina iesind el invingator. dupa mai faceti un "session" si se aplica acelasi reguli, numai ca la partide ("seassions") se va juca pe sistemul cel mai bun din 3, adica primul care va castiga 2 partide ("sessions") va castiga si meciul.

e simplu...

4. #124 SP
    Member TheSpider's Avatar
    hai ca am inteles trebuie sa castigi 2/3 meciuri si ca sa castigi un meci trebuie sa castigi 3 din cele 5 runde

5. #125 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    Nightcrawler92 (Kazuya) - crazy_rapper (Jin) 0-2

P.S : Frumos jucat . Nu stiu ce a insemnat "nu am mai jucat de mult" dar am fost cam umilit . Oricum am intrat pt. fun .Jocul e de la un prieten .Acum pot sa i-l returnez cu onoare Succes in continuare tuturor .

Astept campionatul de FIFA

6. #126 SP
    Member caine_rau's Avatar
    3-0 dog vs caine rau

7. #127 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Rze View Post
    3/5 ? te referi la 5 meciuri a cate 3 runde? . Oricum nu am impus eu 4 runde pentru un avantaj sau ceva l-am lasat pe ffocus sa aleaga [gg man ] Deci ca sa stiu pe viitor 5 meciuri a cate 3 runde sigur? Sa ma anuntati daca trebuie rejucat meciul mai ales daca se simte ffocus nedreptatit ca nu ma deranjeaza.
    Am simtit nevoia unei lamuriri, atat. Nu vad de ce as fi fost nedreptatit de setarile partidei, oricare ar fi fost acelea. Singura nemultumire ar fi ca trebuia macar sa ma lasi sa ma ridic de pe jos.

8. #128 SP
    Rze
    Junior Member Rze's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Eu nu prea am inteles cum este cu 3 meciuri x 5 reprize, deoarece maxim poti pune 4 reprize/meci. Asa ca am jucat 3 meciuri x 4 reprize. Oricum nu conteaza, ca m-a rupt pe genunchi.

rze (Armor King) - ffocus2008 (Bryan Fury) 3-0
    Nu aici trebuie postate rezultatele? Si am intrebat intr-un post mai sus daca e o problema pentru ca s-au incurcat numarul rundelor, dar daca am avansat se pare ca nu este. - am uitat sa dau refresh la pagina si am cam intarziat acuma vroiam sa ii raspund Andrewqp la nelamurirea cu avansarea mea in turneu. Sry ffocus imi intrasem in element si eram fired up, lasa ca ma cocosezi tu data viitoare

9. #129 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    cu caine rau am jucat un meci cu 3 runde... nu 3 meciuri din 5 asta inseamna ca tre sa mai jucam 4 meciuri ???

10. #130 SP
    Quote Originally Posted by Snoopy16 View Post
    cu caine rau am jucat un meci cu 3 runde... nu 3 meciuri din 5 asta inseamna ca tre sa mai jucam 4 meciuri ???
    nu ati inteles nici acum? un meci e format din mai multe partide si o partida din mai multe runde. din ce zici tu, eu inteleg ca ai jucat doar o singura partida (pe sistemul 3/5). daca e asa atunci mai trebuie sa jucati inca o partida (pe acelasi sistem 3/5) si daca e acelasi invingator va fi declarat castigatorul meciului, daca se schimba se va juca inca o partida, decisiva. sper ca ati inteles acum...

11. #131 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    io am jucat cu MonkY un meci cu 4 runde ...noi intelesesem ca trebuie sa creem cu 5 runde dar e imposibil maxim 4
    daca e nevoie mai jucam

12. #132 SP
    Junior Member Snoopy16's Avatar
    ok acuma am inteles... trebuie sa vorbesc cu caine rau sa mai aranjam un Mortal Tekken Fighter 10

13. #133 SP
    hau hau hau rafuiala intre caini ...o dam in mortal kombat ? facem turneu?

14. #134 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    Serios . Nu stiu ce e atat de greu . Uitati-va la cum am postat eu . Deci a fost asa .Sa o luam ca la tenis . Primul set : 3-0 pt. crazy_rapper , 3-0 din nou , apoi 3-1 ....si deci se face 1-0 la seturi . Si in setul 2 pe aceeasi metoda.

Eu deja voi returna jocul (maine) .Astept alte campionate .ex: FIFA

@ radurobert : Ai MK vs. DC ? Poate ne strangem macar 8 si facem un mini-turneu .Eu mai am 2 sau 3 in lista care il au cred . Acolo voi fi mai bun

15. #135 SP
    hei pe CG am vazut ceva misto ...BY GAMERS FOR GAMERS
    am ales sa ma inscriu si io ,sa-mi fac noi prieteni sa am cu cine juca ,si am intalnit destui, unii cu bun simt altii nesimtiti (nu dau nume)
    sper sa ramanem prieteni chiar daca ne rupem capetele pe aici

---------- Post added 28-10-2010 at 01:57 PM ----------

Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post
    Serios . Nu stiu ce e atat de greu . Uitati-va la cum am postat eu . Deci a fost asa .Sa o luam ca la tenis . Primul set : 3-0 pt. crazy_rapper , 3-0 din nou , apoi 3-1 ....si deci se face 1-0 la seturi . Si in setul 2 pe aceeasi metoda.

@ radurobert : Ai MK vs. DC ? Poate ne strangem macar 8 si facem un mini-turneu .Eu mai am 2 sau 3 in lista care il au cred . Acolo voi fi mai bun
    da am mk vs dc si destui in lista psn care joaca ...daca ne ajuta baietii de pe site facem si turneu mk vs dc

16. #136 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post

Ai mai spus o data cu campionatul de fifa . Ai rabdare ca se va organiza ! Geez

17. #137 SP
    pt cei care nu mai sunt in turneu

sper sa va ajute

18. #138 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Am reusit si am jucat meciul cu enachesil. Dupa cateva partide tensionante, scorul a fost 3 la 2 in favoarea mea. Deci castigatorul dintre meciul enachesil vs. GreyhounD este GreyhounD.

19. #139 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Tudoran Vs TheSpider . Rezultat : 3-0 (pt mine ) . Bv man , ai jucat bine . sper sa mai dam cateva meciuri candva (poate in weekend pt ca acuma nu prea mai am timp )

20. #140 SP
    @Tudoran si @GreyhounD 3-0 si respectiv 3-2 ce? nu mai inteleg nimic. . daca sunt partide ati inteles gresit, pentru ca partidele se joaca pe sistemul cel mai bun din 3, adica scorul putea fi maxim 2-0 pentru tudoran sau 2-1 pentru grey. daca sunt runde, nu e bine nici atunci, pentru ca se joaca mai multe partide, nu doar una, adica Tudoran a castigat prima partida cu 3-0 si Grey cu 3-2, dar nu trebuia sa va opriti aici, trebuia sa mai jucat inca o partida sau doua, depinde de reultat.

e chiar atat de complicat? chiar nu inteleg ce se intampla... explic atat de prost? imi pare rau daca eu sunt cel care v-a indus in eroare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast