sal, am meci cu dumymix.. vorbisem ieri cu el si mi a zis ca nu i mai citeste lentila dvd`ul.. in cazul asta se amana meciul/ se retrage?
sal, am meci cu dumymix.. vorbisem ieri cu el si mi a zis ca nu i mai citeste lentila dvd`ul.. in cazul asta se amana meciul/ se retrage?
ghinion man, sa ne anunti si pe noi cand rezolvi problema
eu recomand sa amanati putin meciul, poate reuseste sa faca rost de online pass
sa ma anunti daca rezolvi ceva
ciudat, incearca acum
off... numai probleme din pacate, o sa amanam meciul.
Pauza competitionala
20 decembrie 2010 - 8 ianuarie 2011
se mai joaca doar etapa 5 de xbox.
Am vorbit cu donely sa duc consola marti la el si cel mai probabil miercuri o am inapoi.
Multumesc mult pentru intelegere
In ce priveste meciul din etapa 4/PSN/grupa H/ Il Duce vs Bandido, ne am contactat si am cazut de comun acord sa amanam 2/3 zile meciul(au intervenit probleme). In speranta ca organizatorii ne vor incuviinta un scurt termen de amanare le multumim anticipat.
P.S. Va confirma si Bandido.
Pai daca amanam meciul o sa il jucam abia dupa sarbatori avand in vedere ca de maine e pauza competitionala..
Salut scuze de etapa dar nu m-am intalnit cu adversaru pana acum,am un program mai incarcat acum de sarbatori si am intrat mai mult noaptea tarziu,va rog daca puteti sa amanati pana maine seara cand vin de la munca.
Va multumesc.
daca vreti si aveti posibilitatea puteti sa jucati si in pauza, nu se supara nimeni, dar rezultatul se va posta dupa 8 ianuarie. aveti pe prima pagina link cu etapele urmatoare
@ZeroSkillNoob sure
Salut, se poate sa aman meciul din aceasta etapa pana marti-miercuri cel tarziu? Am avut o belea ( mi s-au spart 2 tevi la baie). Au stat instalatorii sambata si duminca pe capul meu si mi-au mai luat si toti banii. Maine muncesc pana la 19:00 si sunt sigur ca nu voi reusii sa joc, dar marti 100% imi joc etapa. Multumesc de intelegere.
buna io si ionutxxl am vorbit si o zis ca o sa jucam maine meciu pentru ca el nu puate sa juace astazi sper ca nu e nici o problema
Bookmarks