Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 169 of 177 FirstFirst ... 69 119 159 167 168 169 170 171 ... LastLast
Results 3,361 to 3,380 of 3535

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3361 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Zone of The Enders (Primul) @PS2

+gameplay, comparat cu ZOE2 nu este la fel de rapid si fluent dar este bun in special comparat cu alte jocuri mecha.
    +design-ul, Jehuty parca imi place ceva mai mult aici precum in 2.
    +la baza povestea si caracterele sunt okay.
    +grafica, mai ales daca luam in calcul varsta foarte buna.
    +OST excelent mai ales ending-ul:

- nici o optiune de a inversa axa camerei (adica axa verticala a analogului drept)....
    - voice acting oribil.
    - dialogul mai avea nevoie de niste revizi.
    - a parut cam scurt desi 10 ore este destul de bine.

Cu exceptia voice acting-ului oribil care necesita timp pentru a te obisnui si filtra, jocul a fost o experienta placuta, nici nu mi-am dat seama ca au trecut 10 ore... abia astept sa continui al doilea, defapt o sa o si fac dupa acest post .

2. #3362 SP
    Member Mishy's Avatar
    Assassin's Creed 4 : Black Flag

+Lumea
    +Povestea - prin reviewuri se zice ca e slaba , dar mie mi s-a parut foarte buna
    +Ending - nimic iesit din comun ca la celalte cu Minerva si Juno , simplu si bun
    +Edward Kenway
    +James Kidd
    +Jackdaw
    +Collectables
    +Naval warfare
    +Shanties
    +Gameplay
    +Grafica - jocul arata fantastic
    +Pirates
    +Soundtrack
    +Stealth-ul chiar functioneaza

-Actiunea din prezent nu si-a prea avut rostul

Dupa dezamagirea care a fost Assassin's Creed 3 urmeaza Assassin's Creed Black Flag care a fost o experienta extraordinara , cu o lume incredibila din punct de vedere vizual , il recomand celor care inca nu l-au incercat , nu o sa regretati.

10/10

3. #3363 SP
    Member Mariush's Avatar
    Pe ce platforma l-ai jucat?

4. #3364 SP
    Member Mishy's Avatar
    Xbox 360

5. #3365 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Resident Evil 0@Gamecube dupa un maraton de 15 ore via twitch.tv

6. #3366 SP
    Member SavePluto's Avatar
    Bioshock infinite : Burial at sea

+ visual - jocul arata foarte bine
    + story - imi place foarte mult faptul ca ne duce inapoi in Rapture
    + caracterele - desi putin diferite au ramas la fel de bune ca si in Bioshock Infinite
    + muzica si sound effect - foarte bine realizate

- faptul ca este foarte scurt .. desi nu se poate critica acest fapt pt. ca este un DLC (aprox. 2-3 ore)

Dupa parerea mea merita 9/10 si abia astept sa apara episodul 2.

7. #3367 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Knack 8/10 terminat in 12 ore .

+ Grafica ( fizica )
    + Colectabile
    - Mici probleme de framerate

Pentru fani Sonic, Crash Bandicot este un must play .

8. #3368 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1@X360 - 1445/1445 via Twitch.tv

---------- Post added 31-12-2013 at 00:14 ----------

RonanLIVE - BioShock Infinite: Burial At Sea Episode 1 - Road to 1445 - Twitch

9. #3369 SP
    Junior Member FreakDani's Avatar
    GTA V @ PS3

+ Storyline
    + Gameplay
    + Grafica impecabila
    + Harta gigantica
    + Trofeele
    + Atomic Blimp
    + Personajele principale
    + Ending
    + Strangers and freaks
    + Voice acting-ul

- Soundtrack-ul

Un joc impecabil care trebuie cumparat , de cand l-am luat ( de acum o luna ) am observat doar un singur bug si acela foarte minor .. Un joc in adevaratul sens al cuvantului ! 10/10 !

10. #3370 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Red Dead Redemption @ PS3
    Pe scurt: unul dintre cele mai bune titluri care le-am jucat vreodata pe orice platforma. Pur si simplu perfect. Povestea, mecanica jocului, varietatea misiunilor, stilul grafic, dar in special personajul John Marston. Si sfarsitul. Singurul minus care pot sa il gasesc in joc e lipsa Anti-Aliasing-ului.

Nota: 11/10

11. #3371 SP
    Zone of the Enders the 2nd Runner:

+ost superb
    +gameplay aproape perfect, foarte bine facut sunt de aplaudat la capitolul acesta , a fost imbunatatit cu mult in comparatie cu predecesorul sau.
    +design superb.
    +grafica excelenta, acest joc va imbatrani mult si bine datorita stilului si atentiei data la detalii, faptul ca sau folosit si de animatia 2d pentru a prezenta caracterele deasemenea ajuta ca acest joc ,sa se pastreze pe o vreme lunga.
    +caractere interesante.
    +poveste foarte buna.

-nu exista optiune de invert axis pentru camera, ca noroc nu prea este nevoie sa te complici, dar cu siguranta nu strica.
    -voice acting si dialogul, ceva trebuie sa se fi pierdut la traducere, find destul de slab in comparatie cu restul jocului, nu este nici pe departe asa rau ca in primul dar cu siguranta este loc de mai bine.
    -scurt, l-am terminat in 5-6 ore, precedentul sau in 10... dar in ciuda acestui fapt simt ca am avut o experienta mult mai bogata cu ZOE 2.

Acesta a fost cel mai bun joc mecha ce am avut placerea al juca, si unul din cele mai bune jocuri SF ce le-am jucat, o capodopera din era PS2, il recomand cu caldura .

12. #3372 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Beyond Two Souls
    +Story
    +Voice Acting( Ellen Page , Willem Dafoe)
    +Soundtrack
    +Grafica
    -In unele momente controlu lasa de dorit.
    In rest un joc foarte bun cu o poveste bine spusa si aratata. Ma pun din nou sa il joc , si pentru celelalte sfarsituri .

[SPOILER=SPOILER]Acum am omorato pe Jodie sa vedem cum e mai departe.[/SPOILER]

Foarte buna treaba au facut cei de la Quantic Dream.

13. #3373 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Mass Effect 3 8/10

Din moment ce are ca poveste atacul unor extraterestri, de la mine pierde din start un punct. Chiar daca are o poveste care ai vazut-o in 100+ de filme si jocuri, modul cum este spusa si evolueaza, o face sa fie destul de buna. Grafica este incredibil de frumoasa. Cand ajungem la partea de actiune, jocul devine un 'shooter de coridor' (asa cum spun unii), dar asta nu este un lucru rau pentru ca este realizat foarte bine si nu te plictiseste deloc. Avem parte de bautura, dans, sex, glume, cam tot ce vrei. Inamicii principali (Reapers) sunt destul de infricosatori cand dai nas in nas cu ei prin prisma sunetelor scoase si desigur, marimii. Dupa ce o sa distrugeti un Harvester, o sa fie si o surpriza placuta . Eu cred ca cine a ales finalul jocului a fost un nesimtit fara masura, pentru ca este unul foarte prost in comparatie cu jocul. Cineva trebuia sa ii dea 2-3 palme individului care s-a ocupat cu finalul. Cumparati jocul, merita toti banii. Camapania cu toate sidequests rezolvate, a durat 47 ore .

+ Grafica
    + Reapers
    + Soundtrack
    + Modul cum este spusa povestea
    + Gagicile
    + Durata jocului
    + Univers bine pus la punct

- Cateva erori, in special cand faci jogging prin Citadel
    - Frame rate in cutscenes
    - Finalul
    Attached Images Attached Images 315846-sepik.jpg 315869-blackangel.jpg

14. #3374 SP
    Member Mariush's Avatar
    Grand Theft Auto V @

Cand ma gandesc la seria GTA mereu im vine aceasi melodie in cap:

Inarmat cu asteptari mari, chef de joc in contextul in care ma aflam la socrii mei, deci lipsit de chef sa fac orice altceva.

Si uite asa am inceput quest-ul meu de a duce la bun sfarsit povestea de 40+ ore (cam cat 5 GOW asa ). Nu pot spune decat un lucru: cel mai bun joc facut vreodata, as simple as that, notele sunt de prisos, hai sa ne apucam de insirat punctele forte:

+ Grafica, design, paleta de culori (in unele momente parca ma uitam la tablou de Van Gogh)
    + Personaje absolut extraordinare. Cei care l-au conceput pe Trevor si i-au scris / spus replicile sunt clar intr-o ureche (ca la Vama Veche )
    + Gameplay - condusul masinilor e o reala placere (precum si a oricarui alt dispozitiv pus la dispozitie in joc and there are planty) - m-au facut inclusiv sa particip la curse, chiar si triathlons. Ce sa mai? O reala placere.
    + Story - pentru un joc GTA mi s-a parut foarte bun
    + Audio - atat voice acting-ul care-i epic, cat si muzica - mi-a placut foarte mult ca au pus multe melodii cunoscute la radio. Uneori parca-mi venea sa sun sa dau dedicatii
    + Absolut toate elementele din partile anteriore au fost imbunatatite

Doar un mic "-" > nu am suportat niciodata misiunele cu elicoptere in care trebuie sa muti obiecte....
    Attached Images Attached Images gta5-wallpaper.jpg

15. #3375 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Assassin's Creed 4 : Black Flag @ps4

+Lumea
    +Edward Kenway
    +James Kidd
    +Jackdaw
    +Collectables
    +Naval warfare
    +Gameplay
    +Grafica - jocul arata fantastic 1080P

10/10

16. #3376 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Star Trek(2013):
    +++Star Trek
    +navei Enterprise si a statiei spatiale
    +vocile actorilor din noile filme

-buguri, multe buguri(inamici in cer, molte probleme cu coliziunile, twitch-uri enervante ale caracterului)
    -navele si planeta inamicilor(texturi urate, sterse, plictisitoare)
    -inamici URATI
    -faptul ca pentru coop trebuie sa astepti ca cealalta persoana sa termine capitolul pe care il joaca

5/10. Mai bine pastrau banii si scoteau un film misto de animatie de la DC comics sau un "mini episod" ceva
    Pentru un joc Star Trek misto astea ar fi optiunile mele:
    Star Trek: Legacy - captivant si destul de greu(+ are vocile actorilor din vechile seriale)
    Star Trek Bridge Commander
    Star Trek: Voyager Elite Force

17. #3377 SP
    Member colossus's Avatar
    Ultimul joc terminat este GTA 5:
    - l-am terminat la 85 % (mai am vreo 4 misiuni de rezolvat la S@Freaks,8 la miscellaneaous, si 20 la hobbies)
    - Am conpletat 40% la trofee (mai am 8 trofee de completat la story;si vreo 20 la online)
    [SPOILER=SPOILER]- L-am omorat pe TREVOR la final (si acum imi pare rau ) .[/SPOILER]
    - am rezolvat misterul Leonnorei Johnson(50 letters),masina spatiala(50 spaceship parts), nuclear waste-urile(30) si submarine parts(pt care am primit 10 $ ,mai bine nu le gaseam ...

Pertotal:900/1000 nota 9.5

Acum stau si ma gandesc daca sa folosesc codul online sau nu (l-as folosi pt-ami completa trofeele,insa as pierde ceva bani la vanzarea jocului).
    Attached Images Attached Images gta5_cast-610x370.jpg

18. #3378 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Nu are cod de online, ce-ti dau nuclear waste si submarine parts ca eu n-am dat de asa ceva

19. #3379 SP
    Resident Evil: Code Veronica X (@PS2 emulat pe PC la minus ve-ti vedea si de ce)

+elementele de supravietuire si suspans au fost foarte bine realizate in acest joc, este probabil cel mai dificil din serie, desigur am ruginit si eu... dar sunt si destul de sigur ca este mai dificil decat celelalte.
    +puzzle-uri superbe, a fost excelent la capitolul acesta.
    +elementele horror nu au fost nici pe departe asa puternice ca in RE:1 dar cu siguranta ocupa locul doi in serie (mereu am considerat ca seria RE este mai degraba survival-suspans decat survival-horror, in RE:1 elementele horror sunt cele mai puternice dar in restul seriei nu prea sunt cu adevarat prezente).
    +povestea interesanta, centrata mai mult pe caractere, dar bine realizata, file-urile nu au avut chiar acelasi impact ca si in predecesoare dar au fost si ele interesante, si cu siguranta mult mai bune ca si cele ce le avem de la RE:4 incoace.
    +caracterele au fost interesante fie ele pozitive sau negative, si un element puternic in acest joc, cat despre Claire, acest moment a fost:

Moe (Cute ), Nu ma asteptam la putin innuendo .

+OST superb, unul dintre cele mai bune ale seriei.

iar acuma sa trecem si la cateva din aspectele negative...

-grafica, si inainte sa-mi sariti in cap ma refer la perioada lui cand fac aceasta remarca, puteau sa optimizeze mai bine texturile pentru PS2, mai ales ca mai aveau loc find pe DVD, vizual efectele iara cam dezamagitoare, pana si in RE:1 cand trageai cu magnum-ul intr-un zombie ii zburai capul...
    -bonus-urile end game, tot ce primesti este battle mode, care desi este un mod interesant si are bonus-urile lui nu prea justifica lipsa de bonus-uri si content din jocul principal (story mode), tot ce primesti este un rocket launcher daca termini cu A jocul, unde sunt costumele ? Armele infinite? armele bonus? lipsa acestor elemente din modul principal scade mult replay value.
    -controlul nu a fost prea bine optimizat pentru controller-ul PS2 si puteau avea optiuni de personalizare ceva mai bune (acesta fiind motivul principal pentru care l-am emulat pe PC, pentru a juca cu pad-ul de Xbox 360, si inainte sa sariti pe mine crezand ca am ceva cu maneta de PS2, sa stiti ca nu despre asta este vorba, admit ca imi place ceva mai mult pad-ul de 360, dar cu exceptia RE:CV si Mai Otome, la jocurile ps2 jucate pana acuma de mine il prefer pe cel original deoarece pentru el au fost optimizate, pana si la Trigger Heart Exelica il prefer pe cel de PS2, si acolo controlul analogic este esential fiind shootem'up).
    -in a doua jumatate a jocului:

ajungi sa te tot plimbi inainte si inapoi pentru toate nimicurile, devenind destul de anost jocul pentru o vreme, layout-ul a fost mult mai bine realizat in prima jumatate a jocului:

cu putin management te puteai descurca bine fara sa te tot plimbi deageaba. Dar in a doua parte sunt zone in care era chiar enervant.

Cam asta ar fi tot, in ciuda catorva defecte a fost un joc superb si m-am simtit excelent jucand din nou un RE adevarat, din pacate acum mai am doar 2 RE ramase care sa merite jucate, cel putin din punctul de vedere al unui oldie ca mine, defapt mai bine zis unul "Resident Evil: Zero", ca "Resident Evil: Remake" este dupa cum spune numele, doar un Remake, in esenta tot Resident Evil 1 este.

20. #3380 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Splinter Cell: Blacklist

+Gameplay-ul
    +Grafica
    +Design-ul
    +Paladin
    +Povestea
    +Spies vs. Mercs
    +Armele si gadget-urile
    +Wide linear
    +Ghost, Panther & Assault
    +E fun
    +Altele

-Cateodata e enervant
    -Povestea putea fi mai buna
    -Cateva bug-uri
    -Probleme cu controlul

9/10

Nu sunt fan Splinter Cell, in afara de asta am jucat doar Chaos Theory, dar Blacklist mi-a lasat o impresie placuta. Gameplay-ul e mult mai rapid decat in cele vechi (as spune chiar mai apopiat de MGS4) si iti da foarte multe variante de a iti indeplini misiunea. Povestea nu e partea importanta a jocului, dar e mai buna decat ma asteptam. Merita jucat daca sunteti fani ai jocurilor stealth. (Am mers pe calea Ghost cea mai mare parte a jocului).
    Attached Images Attached Images url.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 169 of 177 FirstFirst ... 69 119 159 167 168 169 170 171 ... LastLast