Multumesc. Nu imi plac sarmalele ... Si pe viitor fa comentarii pe topicul threadului lasand la o parte frustrarile pe care le ai. Daca ai juca la fel de mult cat postezi aici degeaba, poate ai termina si tu un joc.
Hahaha....baiete....poate nu termina jocuri desi nu cred dar macar el ajuta industria jocurilor cumparand jocuri originale.Asa cum facem toti cei care nu ne-am modat consola.Tu ce faci ca sa ajuti studiourile de jocuri sa mai scoata si altele?
On topic:Am devorat Gears of war la Hardcore in Co-op in 10 ore.Acum sunt la Actul 2 la Insane tot Co-op.
Asculta mai baiete .. ca sunt cu vreo 15 ani mai mare ca tine , nu cred ca trebuie sa va arat colectia mea de jocuri. Crede-ma ca nu ai asa multe jocuri cate am eu ORIGINALE.
PS: Eu jucam si terminam Alone in the dark cam pe vremea cand sugeai tu tata ... sau poate nici nu erai nascut
ultimul joc devorat de mine a fost NFS Undercover merita 75/100 .
Offtopic : Krusht ia-o mai usor tata .
bioshock
tocmai ce am terminat pe asa zisul Happy end(not so happy)..din pacate nu detin jocul,a fost imprumutat..
acum trebuie sa pun mana pe editia limitata sa joc sa ajung la bad ending...
super joc 10/10 la toate categoriile..
parerea mea este ca bioshock este o lectie pentru toate jocuriile...nici unul nu se mai ridica la nivelul lui...
Am avut același sentiment pe care l-am avut acum 12 ani+, c�nd l-am jucat prima oară pe Sega. Ce să zic...grafica e la fel, efectele speciale și muzica din joc la fel, meniul e puțin schimbat pentru a screen size. E un joc scurt, dacă atunci l-am terminat �n mai puțin de o oră. (acuma cred că am scos sub 30 de minute).
Eu sunt super mulțumit, bucuros, etc, c�nd văd jocuri arcade pe amrketplace (mai ales pe care le-am jucat demuuult).
Ți-am zis, eu �ncă de atunci �mi puneam tot felul de limite (ca să le zic așa) - să termin jocul fără să mor, să termin joccul fără să ratez inele, să termin jocul fără să folosesc trambuline, etc. Atunci nu primeam nimic și tot aveam un sentiment plăcut, dar acum...c�nd primesc ceva (virtual) e altă poveste
*p.s.
Azi mi-am cumpărat și Sonic The Hedgehog 2 și după o oră aveam trecut tot jocul
(�ncă n-am 200/200 am doar 170/200 deoarece este un mod numit Xbox Live Racer pe care, �ncă, nu-l pot juca, că n-am cu cine) - da știu, cacofonie![]()
I love arcade games! punct![]()
Gears of War la Insane....terminat in 7 ore in Co-op si mi-a luat 45 de minute numai RAAM.Am reusit sa fac o chestie cu amicul meu.El se ducea la mitraliera si eu stateam langa el si cand murea ii dadeam viata...mai tragea...iar ii dadeam viata si tot asa pana l-am omorat pe RAAM.
Jocul merita nota 10 dar are cateva Buguri urate.
Pana acum am 500/1000
cel mai usor la raam... co-op, ambii jucatori sa aiba torque bow (este singura arma care trage prin krill), tras in zona capului mereu, cu active... pana sa ajunga la voi, este mort
Uncharted@PS3...bestial joc
Burnout Paradise, chiar acum il joc. Il joc, fiindca e varmiu de 6 ani aici. Si e mai bun ca mine. N-am castigat azi dimineata curse si masini si trofee cat am castigat in 2 luni. Haha.![]()
Bookmarks