Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 177 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #81 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Ti-e cat iti ia sa termini un joc ? 4 luni 3 saptamani si 2 zile ?
    Ti s-a acordat deja prea multa atentie. Mai da un "burn dvd" si mananca o sarmaluta si ca si asa vine Craciunul.

2. #82 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Multumesc. Nu imi plac sarmalele ... Si pe viitor fa comentarii pe topicul threadului lasand la o parte frustrarile pe care le ai. Daca ai juca la fel de mult cat postezi aici degeaba, poate ai termina si tu un joc.

3. #83 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Hahaha....baiete....poate nu termina jocuri desi nu cred dar macar el ajuta industria jocurilor cumparand jocuri originale.Asa cum facem toti cei care nu ne-am modat consola.Tu ce faci ca sa ajuti studiourile de jocuri sa mai scoata si altele?

On topic:Am devorat Gears of war la Hardcore in Co-op in 10 ore.Acum sunt la Actul 2 la Insane tot Co-op.

4. #84 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Asculta mai baiete .. ca sunt cu vreo 15 ani mai mare ca tine , nu cred ca trebuie sa va arat colectia mea de jocuri. Crede-ma ca nu ai asa multe jocuri cate am eu ORIGINALE.
    PS: Eu jucam si terminam Alone in the dark cam pe vremea cand sugeai tu tata ... sau poate nici nu erai nascut

5. #85 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @Krusht.... ia-o usurel domnu ca s-ar putea sa te impiedici

6. #86 SP
    )) Mai "baiete" ))...atunci dc nu ne arati colectia in "Coltul Colectionarilor"?

7. #87 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ultimul joc devorat de mine a fost NFS Undercover merita 75/100 .

Offtopic : Krusht ia-o mai usor tata .

8. #88 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Asculta mai baiete .. ca sunt cu vreo 15 ani mai mare ca tine , nu cred ca trebuie sa va arat colectia mea de jocuri. Crede-ma ca nu ai asa multe jocuri cate am eu ORIGINALE.
    PS: Eu jucam si terminam Alone in the dark cam pe vremea cand sugeai tu tata ... sau poate nici nu erai nascut
    Arata-ne daca tot te dai mare... colectia ta de originale.

9. #89 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sonic The Hedgehog@XBLA - 200/200

10. #90 SP
    maniacule... ieri l-ai luat

11. #91 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

bioshock
    tocmai ce am terminat pe asa zisul Happy end(not so happy)..din pacate nu detin jocul,a fost imprumutat..
    acum trebuie sa pun mana pe editia limitata sa joc sa ajung la bad ending...
    super joc 10/10 la toate categoriile..
    parerea mea este ca bioshock este o lectie pentru toate jocuriile...nici unul nu se mai ridica la nivelul lui...

12. #92 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Multumesc. Nu imi plac sarmalele ... Si pe viitor fa comentarii pe topicul threadului lasand la o parte frustrarile pe care le ai. Daca ai juca la fel de mult cat postezi aici degeaba, poate ai termina si tu un joc.
    FAIL .

13. #93 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Sonic The Hedgehog@XBLA - 200/200

Go Go Go....Ronan cum ti s-a parut?

14. #94 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am avut același sentiment pe care l-am avut acum 12 ani+, c�nd l-am jucat prima oară pe Sega. Ce să zic...grafica e la fel, efectele speciale și muzica din joc la fel, meniul e puțin schimbat pentru a screen size. E un joc scurt, dacă atunci l-am terminat �n mai puțin de o oră. (acuma cred că am scos sub 30 de minute).

Eu sunt super mulțumit, bucuros, etc, c�nd văd jocuri arcade pe amrketplace (mai ales pe care le-am jucat demuuult).

Ți-am zis, eu �ncă de atunci �mi puneam tot felul de limite (ca să le zic așa) - să termin jocul fără să mor, să termin joccul fără să ratez inele, să termin jocul fără să folosesc trambuline, etc. Atunci nu primeam nimic și tot aveam un sentiment plăcut, dar acum...c�nd primesc ceva (virtual) e altă poveste

*p.s.

Azi mi-am cumpărat și Sonic The Hedgehog 2 și după o oră aveam trecut tot jocul

(�ncă n-am 200/200 am doar 170/200 deoarece este un mod numit Xbox Live Racer pe care, �ncă, nu-l pot juca, că n-am cu cine) - da știu, cacofonie

I love arcade games! punct

15. #95 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Unreal Tournament 3.Ii dau 9

16. #96 SP
    Gears of War la Insane....terminat in 7 ore in Co-op si mi-a luat 45 de minute numai RAAM.Am reusit sa fac o chestie cu amicul meu.El se ducea la mitraliera si eu stateam langa el si cand murea ii dadeam viata...mai tragea...iar ii dadeam viata si tot asa pana l-am omorat pe RAAM.
    Jocul merita nota 10 dar are cateva Buguri urate.
    Pana acum am 500/1000

17. #97 SP
    cel mai usor la raam... co-op, ambii jucatori sa aiba torque bow (este singura arma care trage prin krill), tras in zona capului mereu, cu active... pana sa ajunga la voi, este mort

18. #98 SP
    Pai da am incercat asa dar erau pasaroii aia pe lateral.

19. #99 SP
    Senior Member consol3's Avatar

20. #100 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Burnout Paradise, chiar acum il joc. Il joc, fiindca e varmiu de 6 ani aici. Si e mai bun ca mine. N-am castigat azi dimineata curse si masini si trofee cat am castigat in 2 luni. Haha.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 177 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast