Deocamdata nu cred ca a primit nimeni banii (250.000 $ in GTA Online). Anunta ei cand.
Si apropo, nu trebuie sa joci toata luna ca sa primesti banii.
Deocamdata nu cred ca a primit nimeni banii (250.000 $ in GTA Online). Anunta ei cand.
Si apropo, nu trebuie sa joci toata luna ca sa primesti banii.
Cei de la Rockstar vor veni cu un nou update pentru a rezolvaproblemele inca existente din GTA Online iar mai apoi vor vira prima transa din cei 500.000 $..
Meh, is legit acumRank 105
(nu cititi comment-urile daca nu vreti sa primiti un ultra spoiler)
cum se prezinta online, si-a revenit? e atat de interesant precum s-a anuntat? nu am intrat inca si nu voi intra ca nu am terminat SP, care BTW este fenomenal, este un GTA obisnuit la puterea a 3-a. de asemenea nu intru nici pe acest thread prea des si nu stiu ce s-a discutat (ma feresc de spoilere si de orice altceva care mi-ar strica experienta) de aceea va rog sa ma scuzati ca am pus o intrebare care mai mult ca sigur are un raspuns in paginile anterioare
.
I love Trevor !!si la prima impresie mi s-a parut ca s-au inspirat din
pentru universul acestui personaj, dar preferat meu ramane Michael care este o copie destul de fidela a lui
Imi place mult jocul, este singurul GTA care s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele, care au fost mereu foarte inalte. sunt prea multe de spus, dar nu am timp, ma intorc la joc.
![]()
GTA V Hits 29 Million Sales In Six Weeks. TWENTY-NINE MILLION.
Grand Theft Auto V has officially hit "preposterous" levels of financial success: Rockstar has sold 29 million copies of their latest open-world monstrosity, the corporate overlords at Take-Two announced today.
am pus o noua emblema la crew, cineva cu drept de modificare se indura de sufletelul meu umil de muscle sa o modifice pe cea veche, nu de alta dar s-a cam pus praful pe ea, multumesc anticipat.
Dupa ce cumperi o masina si o tunezi unde naiba se salveaza ca nu le mai gasesc in garaj ? Nu de alta dar am spart cateva milioane pe cele mai scumpe masini si stiti ca in ziua de azi se fac greu banii![]()
De MP nu stiu, dar in SP nu se duce inapoi, cand dai banii pe ea cumperi un exemplar, daca o pierzi pe strada poti sa te duci la un garaj (nu mai stiu cum se numeste, mi se pare ca e in partea de est a orasului) si dai niste bani si o recuperezi.
ii merge cuiva de pe Rockstar social club sectiunea Vehicles? imi zice ca este in maintenance de 3-4 saptamani
Bookmarks