Guy s vin si eu cu o intrebare: Mai merita sa il cumpar pentru ps3? Mai mult pentru multiplayer il vreau... Mai joaca lumea pe ps3?
Thx!
Guy s vin si eu cu o intrebare: Mai merita sa il cumpar pentru ps3? Mai mult pentru multiplayer il vreau... Mai joaca lumea pe ps3?
Thx!
^Da, multi inca joaca... Problema sunt cei care modeaza... Unii te ajuta si iti dau bani, RP etc... Altii iti iau armele (si trebuie sa le cumperi din nou) si isi bat joc de tine
Ma joc pe PS4 si este ok multiplayerul nu ce am vazut pe PC. Am vazut pe unul de trageai in el cu tot ce se poate (inclusiv cu tancul) si nu avea nimic.
Atata mizerie cu modarea pe PC...
2 clipuri facute de mine ce merita vazute![]()
Si am o intrebare : Se poate integistra si vocea din ultimele 30 de secunde , odata cu video-ul ? Era mult mai haios daca ne auzeati cum faceam in party cand am văzut ca mi a reusit saritura din prima
Asa e, ziceai ca's disperati (el cu David) cand le-a iesit saritura aia. Ziceai ca esti la zoo si au scapat animalele din cusca si se bucura de libertate. pacat ca nu a putut captura momentul la intensitate maxima
Btw Proto, pune si tu sa inregistrezi mai mult de ultimile 30 de secunde, eu am pe 5 minute si ramai uimit la ce mai prinzi, de care nu stiai![]()
la mine e setat la 15 minuteca dupa ce salvezi ii dau un trim dupa cu ce vreau si nu ocupa spatiu mult pe HDD. cat un meci din fifa
![]()
Pai pe Xbox limita e 5 min iar pe PS4 15min. Asa ca daca nu ai recorder separat, Andrew, aia ti-e limita, nu atat l-ai setat tu![]()
aaa stai razvan vorbea de X1, eu credeam ca vorbeste de PS4am ametit, vezi de aia e bine sa fi "fannboy" asa stie lumea ca ai o singura consola
. credeam ca el a setat sa fie 5 minute, stiam ca pe PS4 limita e 15 minute.
Dar de faza cu vocile nu stie nimeni nimic?razvan esti doar invidios ca nu ai luat parte la asta
![]()
am posibilitatea sa cumpar de la cineva un disk original gta5...doar disk-ul...Merge jucat online? sau trebuie introdus serial?
De ce nu pot sa chem un elicopter ( de la Pegassus) cand sunt intr-o misiune? Trebuie sa cumpar unul sau sa fac scoala de aviatie? De fiecare data cand sun la ei spun ca sunt ocupati. La "acces hardware" din meniul despre mine arata numai masina, restul (avion, elicopter si barca) sunt gri.
Salut,
Daca cumpar GTA 5 PS3 second hand, am acces la multiplayer? Accesul se face pe baza de cod? Multumesc.
Bookmarks