Motorul suna foarte bine,sau ai condus cumva o Zonda si eventual sti exact performantele ei.
Pana una alta, nu ai auzit nici tu o Huayra in realitate
Ma refeream la faptu ca zici ca se aud foarte multe schimbari de trepte. Ori asta, ori e de la cutia secventiala. Am vorbit cu cineva si s-ar putea sa fie de la schimbatul de viteze lasat pe automat.
Cred ca o sa fie un joc bun spre foarte bun. Amatorii de arcade o sa sara ca arsi sa il distruga, dar cei care stiu ce vor de la un joc auto, o sa il aprecieze
Cine o sa il cumpere? Dati un thanks sa nu facem spam cu "eu.."
eu o sa il cumpar desi nu am vrut initial. Grafica e superba, sunetul la fel, sper partea de gameplay sa fie la inaltime...sa speram la un nou Porsche Unleashed?!.....ar fi prea frumos(ma refer la fizica). Ma atrage pt ca toate masinile ce mi le doream in Gran turismo 5 si care nu erau premium, aici sunt prezente. Sa nu mai vb de Mercedes 190 touring car sau Bmw e30 m3. O sa se lase cu mult fum de cauciuc. Un alt punct de atractie e autologul. Sper sa existe si un damage al masinilor sau cel putin vizual. Ne vedem pe circuit cand apare...
Eu sincer cred ca Shift 2 va fi tot ce n-a fost GT5. De-aia il voi cumpara, in GT5 mai mult simti ca te plimbi cu masina, in schimb aici se vede adevarata adrenalina si experienta din spatele volanului.
Si gran turismo5 e foarte bun pe partea de simulare. Chiar simti orice modificare in setup-ul masinii. Iar cu volanul, e o experienta superba. Dar vreau si ciocolata pe tort.... Daca EA a furat cateva idei bune ( sa fim sinceri, seaman mult intre ele, de la masini, circuite, etc.) parerea mea ca nu va fi arcade pt ca ar canibaliza nfs world online si hot pursuit
Arcade sigur nu va fi...ptr ca EA deja a scos Hot Pursuit..eu sper doar ca AI-ul va fi bine pus la punct
Nu zic ca GT5 nu ar fi bun simulator, ba chiar e unul foarte bun. Dar in timp ce e 100% simulator e 50% joc. Adica cel putin eu nu prea am avut senzatia aia de viteza care te face sa zici "WOOOOOOOOHA SH!T" si sa te tina ca pe ace cand abordezi o curba. Asta vreau. Vreau stresul ala, sa simt sangele cum se misca prin degete si sa fiu pregatit in orice moment sa trebuiasca sa trag de volan sa evit vreun parapet. Pe cand GT5 mi se pare mai domol, mai elegant.
Am mari indoilei in ceea ce priveste handling-ul in jocu asta..dar cum am spus-o de 1000 de ori daca shiftu are ceva..acel ceva e sunetul masinilor..m-as juca toata ziua numai sa aud motoarele alea de sute de cai putere care se aud superb ,iar acum chestia asta cu senzatia de viteza si ce zic ei..imi place sa zicem e draguta insa pana nu jucam nu ne putem da seama exact doar din video-uri, totusi sper doar sa nu ma forteze sa joc cu camera asta dinamica.
Iti pierzi simtul orientarii daca isi misca privirea soferul.
Camera pe capota sau din bara. Alea sunt baza.
Un alt plus sunt masinile Porsche. Handling-ul era bun si in Shift 1 fara assisturi
au mai confirmat ieri niste masini pt Shift 2 cei de la EA
:
ALFA ROMEO
-Alfa Romeo 8C Competizione
-Alfa Romeo Giuletta QV
BUGATTI
-Bugatti Veyron 16.4
KOENIGSEGG
-Koenigsegg CCX
VOLKSWAGEN
-Volkswagen Mk1 GTI
-Volkswagen Mk5 GTI
-Volkswagen Scirocco
CATERHAM
-Caterham Superlight R500
GUMPERT
-GUMPERT apollo
ALPINA
-Alpina B6 GT3
BENTLEY
-Bentley Continental Supersports Coupe
MITSUBISHI
-Mitsubishi Lancer EVOLUTION IX MR
-Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
Romani inteligenti sunt peste tot cand vine vorba de jocuri mari, vezi Assassin's Creed/Half-life 2/Guild Wars saga etc...
Un interviu mai vechi ..dar descoperit de mine abia acum
Interesant, daca vizual o sa avem efecte mai pronuntate decat in GT5. Iar fizica o sa fie pe masura. Iar daca pierdem o roata, atunci o sa avem si defectiuni mecanice. Tuning detaliat, schimbari de motor intre versiuni. eu cred ca nu are cu ce da gres jocul asta. Pana acum EA nu si-a dat seama de potentialul unui simulator pe console. A vazut vanzarile GT5 si s-a gandit ...why notCrashing in SHIFT 2 is all about trying to recreate that feeling of dread that you'd feel in real life. In most driving games you can happily bounce off the walls without any fear but we tried to recreate the true disorientating and frightening experience that is crashing, with visual and audio effects. On top of that, in SHIFT 2, you can now choose to have the damage model fully enabled, with damage being taken by your car to any number of critical parts, including bodywork, suspension, drivetrain, engine and ripping your wheels off.
Also this year we've improved the in-air physics and damage models of the cars to ensure that not only do crashes/barrel rolls look visceral and heart-stopping but are authentic to how they then affect performance and handling. So yes, you might find your car pulling to the left, or if it's a really big crash, missing a tire with the drivetrain busted!
Just wondering: -I've seen in the realism video that the weight is calculated with the physics model, but do the physics include the weight distribution of the car ? And of the engine swaps? Not just preset that the car goes oversteer more or something like that, but really a different weight distribution.
Yes weight is calculated like the real thing. Engine swaps do change the weight and weight distribution.
So how is it gonna be with the adjustments regarding the handling of the cars? Brakes/ springs etc
All tuning affects the car's handling as it does in real life and this time round we're going into far more detail than there was in Shift 1... installing new parts on your car will unlock new tuning options and you can test out changes on the track using our new Live Tuning option. Once you're happy with the setup you can then save it to either a specific track or a group of tracks that are similar (eg.. all Oval tracks or all Drift tracks).
We've also included a live telemetry readout that details friction, g-forces, and tire temperature/suspension data so you can see your handling and performance in real time.
sursa: SHIFT2 UNLEASHED>> MORE Q&A PLUS SOME NISSANS - Speedhunters
PS ....ia uitati-va la Porsche-uri sau Nissan-uri ..... imi lasa gura apa
Mi-a placut mult Shift. Iar sunetul in Shift 1 era pfoaaa, senzational.
Astept cu nerabdare Shift 2.
Bookmarks