Pai am platit o data chiar mai mult de 7,88 si intre timp le-au adaugat si pe astea. Deci cum le iau?
O sa le scriu oricum...
Pai am platit o data chiar mai mult de 7,88 si intre timp le-au adaugat si pe astea. Deci cum le iau?
O sa le scriu oricum...
Du-te pe linkul original primit de la ei dupa ce a fost confirmata plata. Ar trebui sa le ai acolo.
Daca ai uitat cheia poti sa ceri prin site sa iti fie trimise din nou toate cheile asociate unui email.
Nu ai de ce sa le scrii.
In mailu initial ai primit un link pt. downloads. De acolo le poti lua pe toate.
Daca nu il mai gasesti ti-l dau pe a meu. Numa daca vrei Steam Keys ii mai nasol ca eu le-am folosit.
Pentru Steam sunt 3 coduri diferite. Cele 2 initiale si inca unul pt. astea 3 jocuri noi.
Dead Space 2 PS3 - Editie de colectie | ALTEX - 130 RON
^^ sper sa il aiba pe stoc si sa nu fie vorbe in vant.
e pe stoc..dar nu este varianta din poze..nu are plasma cutter..cred ca e doar steelbook..am vazut-o de nenumarate ori in Altex Liberty
in schimb scrie la Informatii aditionale
Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori; pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru clarificari.
Ah damn it. Eh daca nu vine cu plasma cutter o sa le trantesc o plangere la OPC.
LE: O sa le dau un telefon sa vad, oricum sunt cretini daca pun poze ce nu sunt in concordanta cu produsul.
Am sunat la altex si doamna de acolo mi-a zis ca e intr-adevar editia de colectie si contine si acel "pistol"
Legat de zona: CollectorsEdition.org � Dead Space 2 Collector’s Edition (PS3) [2]
Nu contine acel Plasma Cutter. La Altex au editia europeana.
Uite aici diferentele intre US si EU:
Dead Space 2 Collector
Oh well atunci o sa ii cam cert putin pe cei de la Altex daca e asa. Si mie mi se pare un pic dubios, insa tot ei ies prost. Eu m-am informat sa vad daca e ceea ce stiu eu ca e, tanti aia mi-a zis ce contine, au si inregistrarea.
Thanks guys![]()
Gran Turismo 5 PS3 | ALTEX 89.63 lei
Ar fi timpul sa scada si pretul pe aici la cei care vand gt5 second hand la pretul de 90-100 lei.
Singularity la 95 de lei ; Call of Duty Black OPS la 75 de lei
Preturile astea sunt pe bune?
Gamemaxx - PS3
Sunt la mana a doua.
Aveti acolo un drop down dupa care puteti sa va orientati, care sunt used si care sunt new.
Nu e joc dar e Silent Hill related si are un super pret. Tocmai ce mi-au venit. Vor urma si pozele:
eBay - The UK's Online Marketplace
Parca un wist sau rent intra mai bine asaSi pretul de 9$ cu tot cu transport pana in RO, mie cel putin, mi se pare foarte ok!
Prețuri mai mult dec�t bune (SH): Search GAMES: Buy cheap Games at lowest prices - Free UK Delivery
Tot ce e enervant la jocurile SH este ca au stickerele alea lipite pe carcasa, inclusiv in interior pe coperta. Cel putin asa era in Anglia la magazinele de genul.
Bookmarks