Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 95 of 452 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1881 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da-mi pe PM adresa de mail cu care te-ai inregistrat si caut daca s-a facut inregistrarea. Verifica intre timp si directorul de SPAM.

2. #1882 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Salut.

Pagina Produsului. Aici sunteti siguri ca e vorba de casca wireless ca nu am vazut nicaieri specificat pe net?

3. #1883 SP
    Junior Member raul79's Avatar
    nu e nici o casca wireless la mine in cutie doar casca standard care se cupleaza la maneta probabil o greseala

4. #1884 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nici casca wireless nici cablu component ci composit, rusine

5. #1885 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am avut o descriere oficiala si am tradus exact ce era acolo. Voi modifica la casca si voi intreba despre cablu. Multumesc de semnalari, asa a venit informarea, poate mai gresesc si ei.

6. #1886 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Pagina Produsului

Cred ca si aici e gresala cu casca wireless...

7. #1887 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am modificat si acolo si voi intreba la producator.

8. #1888 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    "Cablu component AV cu adaptor scart" nu există din motive evidente. Este composite cum zice şi Tekken (cu adaptor Euroscart). Cablul component este disponibil separat aici.

9. #1889 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am facut modificarile, multumesc.

10. #1890 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    cand schimbati promotia zilei ? promotia actuala cred ca e de joi..

11. #1891 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Asa este, imi cer scuze dar am o problema de sanatate si nu am acces direct la toate functionalitatile site-ului, dar se va schimba azi.

12. #1892 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Rusine, comparativ cu ce producator de consola care da mai mult?

13. #1893 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    N-am vrut sa jignesc consola iubita nimanui, comentariul era pentru gameshop si specificatiile gresite.

14. #1894 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Tekken - imi pare rau de eroare, asa am primit de la producator si nu am putut verifica continutul pachetului.

---------- Post added 12-10-2009 at 03:24 PM ----------

Am modificat si promotia zilei.

15. #1895 SP
    Poate sunt eu mai batut in cap, dar unde gasesc si eu promotia zilei?

16. #1896 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Prima pagina, este un jpeg mare

17. #1897 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Salut, RvsS, incerc sa precomand Brutal Legend (360), aleg metoda de plata prin card si imi spune "Invalid account"... Pot sa-i fac ceva sau sa renunt si sa aleg "cash"?

O alta intrebare: il voi avea pe 16 (adica vinerea asta)? Sunt in Bucuresti.

Multumesc.

18. #1898 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Prima pagina, este un jpeg mare
    Damn Adblock. Thanks.

19. #1899 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Am facut o precomanda pentru Tekken 6 si Dragon Age Origins si nu am fost sunat azi, cum ma asteptam. Ar trebui sa-mi fac griji/sa mai fac comanda din nou?

20. #1900 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    SublimingSun - Da un email cu printscreen cu eroarea si pasii urmati la [email protected]. Dupa schimbarea site-ului am inteles ca au mai fost probleme cu plata prin card, dar mereu clientii au spus ca au reusit pana la urma si ca a fost o problema cu card-ul, nu cu site-ul. Totusi, in cazul tau e posibil sa fie altceva. Intre timp, recomand plata cash. Ar trebui sa ajunga pe 16 indiferent de localitatea in care te afli.

---------- Post added 12-10-2009 at 07:41 PM ----------

Khan - daca ai primit email de confirmare, nu este nicio problema, vei fi contactat cand produsele sunt in stoc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 452 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 145 195 ... LastLast