Mersi Studentul.
E adevarat ca unele promotii dorim sa le tinem putin mai mult. Titlul de promotia "zilei" este orientativ![]()
kane86 ... te bagi aiurea , daca se numeste promotia zilei si tine cate o saptamana ( exagerez acum ) ... nu mai bine iti vezi tu de treaba ta si ma lasi pe mine sa am pretentii ( non-exagerate ) de la oamenii de la care cumpar ? In rest , toata stima pentru Razvan&Co. Singura mea buba e cu Promotia zilei![]()
G3ox - produsul cu placa noi l-am comandat, dar s-a comunicat ca deocamdata nu se lanseaza in mai multe tari, deci nu il putem aduce.
Dj Mo- astept confirmare pentru AC2. Mario Bros, nu din pacate.
Pagina Produsului
Cand ajunge in stoc?
MrIacob - este in transport, va veni cam in 6-7 zile.
Am facut preorder pt. Dj Hero , sa imi spui te rog daca va intarzia mai mult decat estimasei.
2 intrebari scurte: cat costa MW2 ps3 cu reducerea pt membrii forumului? si daca poate fi ridicat azi din bucuresti?
se da cazul :"Nu imi mai merge consola,e in faza de rrod (imi iau freezeuri si artefacte) am tinut-o toata noaptea aprinsa ,dar tot nu am luat complet,acum poate sa mearga,in 5 minute ia freeze,mai am garantie ,dar cred ca trebuie sa astept sa dea rrod de tot"
intrebare:consola indeplineste destule cerinte pt garantie?Pt mine practic e nefunctionala pentru ca nu ma pot juca 2 ore la rand,dar are probleme random,cateodata dupa 30 min,cateodata dupa o ora se blocheaza.
multumesc anticipat.
tray - da, indeplineste.
La PC s-a epuizat prin precomenzi. La Xbox nu s-a epuizat, dar as recomanda o comanda la inceputul sapt. viitoare, altfel se va duce cam tot in magazine si acolo nu poti folosi cod de reduceri.
Pagina Produsului
I se poate atasa Hard cumparat separat?
Bookmarks