Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 452 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2241 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Fara suparare Razvan , dar faceti ceva cu Promotia Zilei caci am impresia ca doar la semnalele din partea noastra o schimbati ...
    Eu chiar nu inteleg care e problema ta. E treaba lor daca o schimba sau nu, au oamenii lor care se ocupa cu asta.

2. #2242 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mersi Studentul.

E adevarat ca unele promotii dorim sa le tinem putin mai mult. Titlul de promotia "zilei" este orientativ

3. #2243 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    kane86 ... te bagi aiurea , daca se numeste promotia zilei si tine cate o saptamana ( exagerez acum ) ... nu mai bine iti vezi tu de treaba ta si ma lasi pe mine sa am pretentii ( non-exagerate ) de la oamenii de la care cumpar ? In rest , toata stima pentru Razvan&Co. Singura mea buba e cu Promotia zilei

4. #2244 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    man promotia zilei poate dura mai mult de o zi

5. #2245 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Aduceti Tony Hawk ride?

6. #2246 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    G3ox - produsul cu placa noi l-am comandat, dar s-a comunicat ca deocamdata nu se lanseaza in mai multe tari, deci nu il putem aduce.

7. #2247 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Data pentru AC2 ramane neschimbata? Aduceti cumva New Mario Bros pentru Wii?

8. #2248 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dj Mo - astept confirmare pentru AC2. Mario Bros, nu din pacate.

9. #2249 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pagina Produsului
    Cand ajunge in stoc?

10. #2250 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    MrIacob - este in transport, va veni cam in 6-7 zile.

11. #2251 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Am facut preorder pt. Dj Hero , sa imi spui te rog daca va intarzia mai mult decat estimasei.

12. #2252 SP
    Member Dante's Avatar
    2 intrebari scurte: cat costa MW2 ps3 cu reducerea pt membrii forumului? si daca poate fi ridicat azi din bucuresti?

13. #2253 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dante - nu se poate ridica de la noi. Se poate trimite prin curier azi daca se da comanda acum si ajunge sambata sau luni. Pretul este cel de pe site cu reducere 15%.

muggs - voi primi mai multe informatii azi despre acest subiect si te anunt.

14. #2254 SP
    Senior Member tray's Avatar
    se da cazul :"Nu imi mai merge consola,e in faza de rrod (imi iau freezeuri si artefacte) am tinut-o toata noaptea aprinsa ,dar tot nu am luat complet,acum poate sa mearga,in 5 minute ia freeze ,mai am garantie ,dar cred ca trebuie sa astept sa dea rrod de tot"

intrebare:consola indeplineste destule cerinte pt garantie?Pt mine practic e nefunctionala pentru ca nu ma pot juca 2 ore la rand,dar are probleme random,cateodata dupa 30 min,cateodata dupa o ora se blocheaza.
    multumesc anticipat.

15. #2255 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    tray - da, indeplineste.

16. #2256 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    luat si eu GH5 bundle edition Xbox 360 acu cateva zile.
    Recomand gameshop.Multumesc.

17. #2257 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Razvan, aveti stoc suficient de Dragon Age Origins CE de Xbox, sau sa ma grabesc?

18. #2258 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    La PC s-a epuizat prin precomenzi. La Xbox nu s-a epuizat, dar as recomanda o comanda la inceputul sapt. viitoare, altfel se va duce cam tot in magazine si acolo nu poti folosi cod de reduceri.

19. #2259 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ok, am facut comanda acum. Abia astept

20. #2260 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pagina Produsului
    I se poate atasa Hard cumparat separat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 452 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast