Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 405 of 452 FirstFirst ... 305 355 395 403 404 405 406 407 415 ... LastLast
Results 8,081 to 8,100 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8081 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu am deocamdata aceasta informatie, discutam aceasta posibilitate si incercam sa il aducem.

2. #8082 SP
    Junior Member miron's Avatar
    De ce nu aveti bioshock 2 collectors edition?

3. #8083 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Daca nu mai este pe site, inseamna ca s-a terminat.

4. #8084 SP
    Junior Member d3vildan's Avatar
    rvss, am trimis consola cu rrod acum 1 saptamana. am venit chiar cu ea la sediu. cand e gata?
    btw: lina telefonica e moarta. un numar nu e valid iar la celalalt nu raspunde nimeni

5. #8085 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Ai maxim 15 zile calendaristice de așteptat. Dacă nu te caută ei �n acest interval ai nenumărate soluții disponibile.

6. #8086 SP
    pai de cand am facut prima cerere si am trimis datele pentru verificari sunt 15 zile.. dar nu vreau sa se ajunga la asta..

7. #8087 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Verifica mai bine. In service au voie sa-l tina 30 de zile calendaristice din momentul in care le lasi produsul fizic. Mai ai rabdare.

8. #8088 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ceva noutati despre mass effect 3 editia de colectie pt xbox?
    se zvoneste ca este limitat rau numarul de bucati.
    stiti sigur ca puteti acoperi toate precomenzile? poate ne orientam altfel spre altceva

9. #8089 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Verifica mai bine. In service au voie sa-l tina 30 de zile calendaristice din momentul in care le lasi produsul fizic. Mai ai rabdare.
    Evident că numărătoarea �ncepe din momentul �n care le lași produsul fizic dar 30 de zile era pe vechea lege. Acum e 15 zile calendaristice (și nu lucrătoare) pt. orice echipament hardware.

10. #8090 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ShadE View Post
    Evident că numărătoarea �ncepe din momentul �n care le lași produsul fizic dar 30 de zile era pe vechea lege. Acum e 15 zile calendaristice (și nu lucrătoare) pt. orice echipament hardware.
    Confirm,am avut probleme cu un router cumpărat din Altex,15 zile mi-au spus oamenii de acolo si asa era scris si pe certificatul de garanţie,au rezolvat problema in 12 zile.

11. #8091 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Alin 4), art. 11 din Legea 449/2003 actualizata in 2008 spune: "Orice reparare sau �nlocuire a produselor va fi făcută �n cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, �n scris, �ntre v�nzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, lu�ndu-se �n considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă v�nzătorului lipsa de conformitate a produsului."

12. #8092 SP
    din asta reiese ca au trecut cele 15 zile de mult...

13. #8093 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    ceva noutati despre mass effect 3 editia de colectie pt xbox?
    se zvoneste ca este limitat rau numarul de bucati.
    stiti sigur ca puteti acoperi toate precomenzile? poate ne orientam altfel spre altceva
    Nu avem informatii conform carora ar fi vreo problema cu aceasta editie.

---------- Post added 09-02-2012 at 12:37 AM ----------

Quote Originally Posted by d3vildan View Post
    rvss, am trimis consola cu rrod acum 1 saptamana. am venit chiar cu ea la sediu. cand e gata?
    btw: lina telefonica e moarta. un numar nu e valid iar la celalalt nu raspunde nimeni
    Din informatiile pe care le am se va rezolva problema in curand. In acest moment (si de cateva zile) depozitul este blocat pentru ca se afla in una din multele zone din tara in care accesul este blocat din cauza vremii, dar speram sa se rezolve in scurt timp si sa fie reluat accesul si implicit rezolvata situatia respectiva.

14. #8094 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    O sa aduceti SSX?

15. #8095 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Am inteles ca trebuie sa apara Naruto Ultimate Ninja Storm Generations Collector's Edition ,o sa-l aduceti ?

16. #8096 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Razvan Gta 5 o sa fie la precomanda? Si daca DA cam pe cand?

Sent from my iPhone using Tapatalk.

17. #8097 SP
    Member Johnny's Avatar
    Salut Razvan

Kingdoms of Amalur: Reckoning ( PC , X360 , PS3 ) mai aduceti? La inceput era data de lansare 10.02.2012 dupa aparea 17 acum vad ca a disparut de tot . La fel si cu Darkness 2 pe site inca apare 10.02.2012, il mai aduceti sau are si el intarziere ?

Multumesc

18. #8098 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Johnny - KoA - verific, nu am informatii exacte in acest moment. Revin imediat ce stiu exact.
    Darkness 2 - da, vine, este in transport, sper sa tina vremea cu noi, sa ajunga saptamana viitoare. Ca sa compensam acest neajuns - toate precomenzile vor fi onorate cu editii Limited.
    FallouT - da, sigur, in momentul in care se anunta pret si data de lansare.
    psypc2 - nu am deocamdata aceasta informatie.

19. #8099 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Johnny - KoA - verific, nu am informatii exacte in acest moment. Revin imediat ce stiu exact.
    Darkness 2 - da, vine, este in transport, sper sa tina vremea cu noi, sa ajunga saptamana viitoare. Ca sa compensam acest neajuns - toate precomenzile vor fi onorate cu editii Limited.
    FallouT - da, sigur, in momentul in care se anunta pret si data de lansare.
    psypc2 - nu am deocamdata aceasta informatie.
    Aveti vreo veste despre Naruto Ultimate Ninja Storm Generations Collector's Edition ?

20. #8100 SP
    Member maravela's Avatar
    O sa aduceti si colectia Jak and Daxter HD?

Cand?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 405 of 452 FirstFirst ... 305 355 395 403 404 405 406 407 415 ... LastLast