Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 308 of 452 FirstFirst ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 408 ... LastLast
Results 6,141 to 6,160 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mitzaq View Post
    aveti grija cu nemultumirile, poate incep moderatorii cu bann din nou, stiti cum e,daca esti multumit spui ms daca nu ....nu ai voie sa te plangi ...atac la persoana
    Ce haios ai fost... Vezi doar ca nu e corect "bann" ci "ban"
    In alta ordine de idei, scopul threadului nu cred ca a fost vreodata ca aici sa se posteze numai refulari, in special la adresa cuiva care te ajuta. Poti sa-ti spui parerile (si pro si contra) dar si sa respecti Regulamentul in aceeasi masura. Din pacate pt. unii e prea mult... Ce sa-i facem, asa au invatat sa se comporte pe alte forumuri si bloguri din Romania. Nu si aici insa!

2. #6142 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by felixxx View Post
    Razvan, pentru ACB pc si Top Spin 4 se anunta ceva intarzieri sau vin asa cum sunt anuntate pe 18? mersi.
    ACB nu va avea intarzieri.

Top Spin 4 nu cred ca va avea intarzieri, in cel mai rau caz va ajunge luni in loc de vineri la voi.

3. #6143 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Pagina Produsului + codul de pe prima pagina = 127,42 ?
    vreau sa fiu sigur

4. #6144 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Din moment ce la totalul comenzii iti scrie 127, e clar ca o sa coste 127. Nu se adauga nici transport daca ai pus codul de pe prima pagina, deci cat scrie in mail/sumarul comenzii atat platesti.

5. #6145 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    it.addi - da, corect.

6. #6146 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Imi cer scuze dc a mai fost intrebarea asta dar nu gasesc la search: o sa aveti disponibila in vreo forma invitatia de acces beta la Gears of War 3? Adica stiu de 2 metode: 1. Bulletstorm Epic Edition care voi nu aveti; 2. Precomanda la Gamestop.
    Cred ca ar fi misto varianta cu precomanda, imi dau seama ca e vorba de Microsoft care crede ca nu exista comunitatea Xbox Live din Romania... Dar totusi sper.

7. #6147 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    crazyquark - nu avem o solutie pentru ce mi-ai scris.

8. #6148 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Razvan ceva vesti despre Homefront?

Te rog da-mi o veste buna!

9. #6149 SP
    Member Dell 17's Avatar
    cum dau de shogun total war 2?...apare la precomenzi, dar nu merge click-uit

10. #6150 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    salut!
    la pre-comanda de obicei nu e mai ieftin? la LA Noire pt Xbox 360 e la fel de scump ca la o comanda normala. se va mai ieftini? are ai ceva bonus?
    multumesc anticipat

11. #6151 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    salut!
    la pre-comanda de obicei nu e mai ieftin? la LA Noire pt Xbox 360 e la fel de scump ca la o comanda normala.

pai a fost mai ieftin... dar daca te trezesti de abia acum...

de ex:

12. #6152 SP
    Member s0whaT's Avatar
    RvsS ceva vesti de uncharted 2 ?

13. #6153 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    FallouT - nu am deocamdata vesti despre acest titlu, am intrebat dar nu am un raspuns. Revin daca primesc raspuns.

---------- Post added 15-03-2011 at 11:24 AM ----------

calin_kalf - a fost mai ieftin, dar pe masura ce se apropie momentul lansarii...
    DrMengele - Shogun 2 se poate comanda de aici- http://gameshop.ro/game.php?id=6263.

14. #6154 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Gata...am aplicat precomanda. Poate pui si tu o pila sa ma sune azi :d ca sa ajunga maine. Daca se poate, iti trimit pe pm adresa de mail. Multumesc.

LE. Acum am vazut ca data de livrare e 17.03, adica poimaine, deci aman chestia cu pila.

15. #6155 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Inca nu este in stoc jocul, dar imediat cum va fi te va suna colega mea. Este editia Limited, la acelasi pret cu editia standard.

16. #6156 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Razvan, intra astazi Shogun in stoc? Mi se pare ca la Mediagalaxy l-am vazut, nu tot de la voi vine?

17. #6157 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Se acumuleaza reducerea de 15% si la precomenzi ?
    de exemplu la crysis 2 limited + 15% = 246 ron

18. #6158 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Unde vezi ca scrie pret redus pentru membrii, se aplica reducerea...

19. #6159 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Razvan, intra astazi Shogun in stoc? Mi se pare ca la Mediagalaxy l-am vazut, nu tot de la voi vine?
    Nu, nu vine de la noi.

Da, va intra in stoc de maine, il vei putea primi pe 18.

20. #6160 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Salut Razvan,

Vreau o clarificare in ceea ce priveste Mortal Kombat Collector's.

Am facut precomanda la voi bazandu-ma pe descriere ca va contine si jocul in cutie metalica. Pe site-urle externe (UK, Franta) a aparut la precomanda dar nu este mentionata deloc steelbook-ul.

As dori sa-mi puteti confirma daca ea va contine steelbook sau nu?! Daca nu va contine varianta EU nu mai are nici un avantaj fata de cea US.

De asemenea eu stiu ca voi vindeti variantele din Europa, zona 2, si variana europeana cu siguranta nu contine figurinele lui Sub-Zero & Scorpion intre care se pot pune carti, ci doar o figurina cu ambii pe acelasi stativ.

Concluzionand, varianta vanduta de voi va contine sau nu steelbook? Si daca nu puteti da un raspuns ferm acum cand il vom primi?

O zi cu spor,

L.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.