Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 95

Thread: Cel mai Enervant joc

1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Ce este asa greu?Vreau sa il iau si eu dar daca e sa imi fac prea multi nervi mai bine ma lipsesc.
    Ai foarte putina viata, lipsa de checkpointuri si hoarde de inamici.
    Devine fun doar dupa ce esti upgradat putin dar ca sa te upgradezi trebuie sa faci poze reusite si numai de asta n-ai chef cand vezi hoarde de zombie.
    Controlul nu e tocmai facil plus ca tot storyline-ul trebuie sa-l termini in 72 de ore.
    Inca mai am save-ul la el. Nu mi-am pierdut speranta ca-l voi termina...

2. #22 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    bine nu sunt 72 de ore reale..numai ca e naspa ca Aiul cu care trebuie sa cooperezi e cam prost, dat fiind ca a fost printre primele de xbox este scuzabil..deci se arunca in fata si moare si ai cateva caractere de care trebuie sa te tii bine daca vrei sa termini jocul..daca moare cineva esential..ai pierdut cazul si jocul se termina...poti sa ramai sa te "distrezi" sau iei jocul de la inceput,ramai cu upgrade dar vba lui Khan...e foartre frustrant sa reincepi jocul de multe ori...atat de frustrant incat iti vine sa spargi kestii cand toaata "munca" ta este distrusa din cauza ca Aiul este prost.

3. #23 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    I'll say Burnout Paradise, sunt singurul caruia i se pare retardat faptul ca nu poti sa dai retry race ci trebuie sa te plimbi pana la linia de start sa incerci din nou o cursa ?

4. #24 SP
    is the man! trickz's Avatar
    De acord, Uziwood. Extrem de enervant! Totusi, are foarte multe plusuri, dupa parerea mea...

Enervant mi se pare Pokemon Fire red, de gba, sistemul pokemon, in general... termini liga (ligile) o data si a doua oara sunt imens de puternici fata de prima oara. E enervant ca nu exista un loc stabil pentru pokemonii legendari, cei mai importanti. E enervant ca desi avea un sistem inovator (pentru vremea lui) de multiplayer, era total varza si haotic.
    La fel de enervant este Tomb Raider Underworld. Se invarte Lara de nebuna, sare de nebuna, se ascunde de nebuna... La un moment dat, stateam cu spatele la o crevasa (de genul celor cu comori, unde nu ai decat comoara si perete) si sare un rechin si ma musca (si eram in pestera)... Foarte enervant!

5. #25 SP
    Member alalalt's Avatar
    Dead Rising - prima data cand l-am jucat. Dupa 3 ore de joc, am murit si mi-am dat seama ca nu are checkpointuri.
    Indigo Prophecy (prima varianta, fara patchuri) - se bloca la o secventa unde trebuia sa apesi o serie de taste si oricat apasai, tot nu mergea

6. #26 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Dead Rising - prima data cand l-am jucat. Dupa 3 ore de joc, am murit si mi-am dat seama ca nu are checkpointuri.
    Indigo Prophecy (prima varianta, fara patchuri) - se bloca la o secventa unde trebuia sa apesi o serie de taste si oricat apasai, tot nu mergea
    Cumva la nivelul cu paianjenul acela urias?

7. #27 SP
    Member sepet's Avatar
    Pentru mine God of war 2 pe ultimul nivel de dificultate.(faza cu cainii, care se inmultesc cand ii lovesti) .Am cativa prieteni ca re nu s-au mai jucat din cauza catelusilor enervant de multi

8. #28 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Ce este asa greu?Vreau sa il iau si eu dar daca e sa imi fac prea multi nervi mai bine ma lipsesc.
    Ia-l că-i un joc de nota ZC+. (vezi și filmul Dawn of the Dead). �ți stau la dispoziție cu tips&tricks, să nu mai vorbim de o tactică pentru perfect run++

9. #29 SP
    Member maniac360's Avatar
    Ninja Gaiden 2, e ridicol de greu si camera e de tot rahatul. Esti intr-o arena si te omoara adversarii pe care de obicei nu-i vezi. Jocul asta in loc sa ma relaxeze ma scoate din sarite. Abia am reusit sa fac 4 nivele din el si imi vine sa rup dvd-ul in doua. Ati reusit careva sa-l terminati?

10. #30 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Pe ce dificultate joci ?

11. #31 SP
    Member kane86's Avatar
    NFS Pro Street ....ma exaspera cand vorbea ala pe fundal cand erai in meniu... de asta l-am si jucat doar vreo jumatate de ora

12. #32 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Far Cry 2:ma enerveaza ca se iau toti soldati de mine si ca se respawneaza imediat cum am parasit locul

13. #33 SP
    Member leggollas11's Avatar
    believe it or not.... MARIO WORLD [GBA] { Bowser`s Castle -> mi`am dat niste palme serioase}

14. #34 SP
    Member maniac360's Avatar
    Quote Originally Posted by mihaif27 View Post
    Pe ce dificultate joci ?
    The Path of the Acolyte

15. #35 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Super Mario Bross
    God of War
    God of War 2
    Pacman

16. #36 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Ninja Gaiden 2 e cel mai enervant joc.Sunt bosi care ii bati imediat iar altii care trebuie sa repeti lupta de 50 de ori pana le memorezi fiecare miscare si reusesti sai invingi.Daca ratezi o saritura si cazi , trebuie sa repeti toata secventa de sarituri ca sa ajungi unde ai fost , ajungi sa repeti unele secvente de 50 de ori pana faci toate sariturile perfecte.

17. #37 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    De acord, Uziwood. Extrem de enervant! Totusi, are foarte multe plusuri, dupa parerea mea...

Enervant mi se pare Pokemon Fire red, de gba, sistemul pokemon, in general... termini liga (ligile) o data si a doua oara sunt imens de puternici fata de prima oara. E enervant ca nu exista un loc stabil pentru pokemonii legendari, cei mai importanti. E enervant ca desi avea un sistem inovator (pentru vremea lui) de multiplayer, era total varza si haotic.
    La fel de enervant este Tomb Raider Underworld. Se invarte Lara de nebuna, sare de nebuna, se ascunde de nebuna... La un moment dat, stateam cu spatele la o crevasa (de genul celor cu comori, unde nu ai decat comoara si perete) si sare un rechin si ma musca (si eram in pestera)... Foarte enervant!

eu am terminat indigo prophecy aceasi avrianta si nu am intampinat probleme

ptr mine cel mai enervant joc a fost god of war la coloanele acelea care se invarteau si mereu cand mai aveam 1 metru pana sus ma loveau sabiile

18. #38 SP
    Member padawan's Avatar
    The Force Unleashed pe Jedi Master.

19. #39 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Far Cry 2, AI stupid, dar foarte enervant din cauza preciziei.

20. #40 SP
    Junior Member Cristy28's Avatar
    God of War ,e frumos asa dar ma streseaza si def jam fight for ny ,mereu arunc controllerul cat colo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast