Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 95

Thread: Cel mai Enervant joc

1. #41 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...cred că am un top 500 lejer (�n 17 ani de gaming...). �n general jocurile cu control penibil sunt enervante (chiar extrem de enervante) și dacă mai adaugi la alea un AI de doi lei și o dificultate ridicată aiurea...BINGO!

"Ei" cred că dacă fac un joc (�n care personajul principal moare odată la două secunde sau "mașina" explodează că te bagi �ntr-o banca din lemn, sau scrisul e mic și dispare de pe ecran pe c�nd ajungi la mijloc, etc) acel joc e super și merită premii. Ba dimpotrivă! - devine extrem de enervant �ntr-un timp foarte scurt.

...vorba lui James (AVGN) - ...what would they thinking?!?!

*p.s.

Hai că dau un titlu de joc (�n general jocurile făcute după filme).

Iron man@X360 (sau orice platformă)

Deci...nu se poate juca! La �nceput a fost oki...dar c�nd �ncepi să zbori...e crimă. Personajul se �nv�rte aiurea, nu mai știi care e stanga și care e dreapta...doamne! Și mai are și misiuni pe timp - de genul să distrugi ceva �n 2 minute (aprox). Păi eu m-am chinuit și nici in 45 DE MINUTE n-am reușit să-l distrug (cred că 20 de minute am stat să găsesc acel ceva).

Oki, sunt sigur că mai sunt oameni aici care au �ncercat să-l joace și s-au enervat aiurea.

Ce au vrut să demonstreze producătorii? Că așa e �n realitate c�nd vrei să zbori cu un costum? Asta e prostie curată...

...și ajung la ce-am zis mai sus. Chestia asta, că nu se poate controla,...NU face jocul mai greu, ci �l face EXTREM de enervant.

(și mai au tupeul să bage misiuni pe timp...)

...what would they thinking?!?!

2. #42 SP
    ...+1 joc extrem de enervant -> Transformers: The Game

NOTA 2!

3. #43 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    agree! experienta mea cu iron man se poate traduce astfel ... la capitolul jocuri enervante as trece toate simulatoarele de motociclete. N-am gasit unul pe care sa-l pot juca.

...ce vremuri...Super Hang-On pe coin-up

4. #44 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    painkiller....
    o capodopera

5. #45 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    Imi cumparasem DS si singurul joc care il aveam era TMNT -> TMNT for DS - TMNT Nintendo DS - TMNT DS Game - nota d 3.1 - depaseste cu mult jocul.

A fost atat d prost incat radeam si cu o instructiune ca "Basic reading ability is needed to fully enjoy the game" - nu mai e nimic d zis

6. #46 SP
    ...99% din jocurile prezentate de James (AVGN) le consider și eu extrem de enervante (și nu sunt singurul)

Gametrailers.com - ScrewAttack - Angry Video Game Nerd: Battletoads

La partea de multiplayer e...ass!

(watch the video)

*p.s.

....așa se reacționează la un ****ty game!

7. #47 SP
    Member slabunator's Avatar
    dupa parerea mea far cry 2,e un joc over rated si cu multe probleme, pe mine m-a dezamagit

-texture pop-in

-AI prost dar precis

-cactusi ,gardulete de lemn si alte elemente invincibile ( nu pot fii daramate cu masina nici la viteze mari)

-plimbat mult pe harta care diminuiaza din experienta

- lupte aiurea la fiecare pas impotriva teroristilor la care nu le-ai facut nimic

-misiuni repetitive,aceeasi marie cu alta palarie: kill x leader sau destroy generator, gass tank etc;
    misiuni repetate mota-mo eg:
    pt a-ti aduce arme noi wepon dealeru tau( sa devina valide pentru cumparare), trebuie efectuata aceeasi misiune iar si iar pt alte si alte arme : sa distrugi un convoi care duce armele traficantilor concurenti

-diferenta prea mare intre nivele de dificultate ,pe normal fiind prea simplu, fara pic de challange, iar pe hard fiind prea greu

-probleme cu achievments/trophies: multi s-au plans pe siturile din afara ca n-au primit trofeul pt colectarea tuturor diamantelor (care sunt 200+ )

-aceleasi modele si voci folosite pt nenumarate personaje episodice cu care interactionezi... ex :te duci prin oras,il vezi pe un individ care iti zice sa plimbi ursu pe un ton nervos...mergi la o casa de unde iti cumperi arme, el e si wepon dealeru si te intampina pe un ton prietenesc, poate iti da si o misiune suplimentara...mergi la HQ-ul unei factiunii pt o misiune si hopa, dai de prietenul tau, de data asta sta la usa si face pe gardianul, iti zice sa ii dai armele daca vrei sa intrii sa-l vezi pe boss, dupa aceea te plimbi in jungla si tot el e rebelul care vrea sa te ucida ..and so on

8. #48 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    cel mai enervant cred ca a fost Beowulf n-am putut deloc sa trec la ceva nivel si m-am enervat si am aruncat cu blu-rayu de toti peretii

9. #49 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cel mai enervant joc?Hmmm ... Kane and Lynch Dead Manead Man.

10. #50 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    dupa parerea mea far cry 2,e un joc over rated si cu multe probleme, pe mine m-a dezamagit

-texture pop-in

-AI prost dar precis

-cactusi ,gardulete de lemn si alte elemente invincibile ( nu pot fii daramate cu masina nici la viteze mari)

-plimbat mult pe harta care diminuiaza din experienta

- lupte aiurea la fiecare pas impotriva teroristilor la care nu le-ai facut nimic

-misiuni repetitive,aceeasi marie cu alta palarie: kill x leader sau destroy generator, gass tank etc;
    misiuni repetate mota-mo eg:
    pt a-ti aduce arme noi wepon dealeru tau( sa devina valide pentru cumparare), trebuie efectuata aceeasi misiune iar si iar pt alte si alte arme : sa distrugi un convoi care duce armele traficantilor concurenti

-diferenta prea mare intre nivele de dificultate ,pe normal fiind prea simplu, fara pic de challange, iar pe hard fiind prea greu

-probleme cu achievments/trophies: multi s-au plans pe siturile din afara ca n-au primit trofeul pt colectarea tuturor diamantelor (care sunt 200+ )

-aceleasi modele si voci folosite pt nenumarate personaje episodice cu care interactionezi... ex :te duci prin oras,il vezi pe un individ care iti zice sa plimbi ursu pe un ton nervos...mergi la o casa de unde iti cumperi arme, el e si wepon dealeru si te intampina pe un ton prietenesc, poate iti da si o misiune suplimentara...mergi la HQ-ul unei factiunii pt o misiune si hopa, dai de prietenul tau, de data asta sta la usa si face pe gardianul, iti zice sa ii dai armele daca vrei sa intrii sa-l vezi pe boss, dupa aceea te plimbi in jungla si tot el e rebelul care vrea sa te ucida ..and so on
    Subscriu la ce ai zis si as mai adauga si prince of persia 2008, prea multa plimbare,putine caractere enemies(practic 4 bosi si cativa sub bosi)finalul prea lung etc.Are si parti bune acest joc dar nefiind un admirator de acest tip de jocuri de explorare cred ca trebuie sa ai o anumita rabdare pentru genul acesta de jocuri.

11. #51 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Ma fratilor...aseara am crezut ca tampesc...am jucat COD 5 pe veteran (am ajuns la misiunea Burn 'Em Out) si abia in vreo 4 ore am reusit sa o termin...e atat de greu incat cred ca o sa-l las balta desi vroiam sa-l termin si pe veteran pt trophy dar la cat de des muream nu vreau sa ma gandesc ce o sa ma astepte mai departe.Prea nasol e facut pe veteran...iti da aia un glont si esti "dus"...e chiar bataie de joc

12. #52 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Ma fratilor...aseara am crezut ca tampesc...am jucat COD 5 pe veteran (am ajuns la misiunea Burn 'Em Out) si abia in vreo 4 ore am reusit sa o termin...e atat de greu incat cred ca o sa-l las balta desi vroiam sa-l termin si pe veteran pt trophy dar la cat de des muream nu vreau sa ma gandesc ce o sa ma astepte mai departe.Prea nasol e facut pe veteran...iti da aia un glont si esti "dus"...e chiar bataie de joc
    Burn 'em out pt mine a fost cea mai urata si gra misiune...continua ca va fi mai interesant mai departe.

13. #53 SP
    Member reborn2603's Avatar
    In ultimul timp cel mai enervant joc pe care l-am jucat a fost Gothic 3. Iubesc seria Gothic dar Gothic 3 era asa de plin de buguri ca nu il puteai juca. Te aplecai dupa item si erou nu il ridica de jos, faceai genoflexiuni ffs.
    Culmea acum ca a iesit pathcul, mi-am pierdut tot cheful....

14. #54 SP
    Junior Member FujiRepede's Avatar
    Super Ghouls`N Ghosts (SNES) - nu aveam SNES shi trebuia sa inchiriez. Multi nervi, timp si bani mi-a mai mancat jocul asta pana l-am terminat (o singura data - pentru ca dupa ce batzi boss-ul iti da o bratzara si te da de la inceput ...)
    Am vrut sa-l mai joc pe emulator, dar cu Quick Save nu are farmec si nu pot sa ma abtzin sa nu folosesc Quick Save.

15. #55 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    Un joc care in sine nu e enervant, dar care are mecanici facute special pentru a fi enervante e Assassin's Creed. Oricine a fost impins in apa de betivi in portul din Acre sau mai avea 3 secunde sa ajunga inapoi la un informer duap un asasinat si trebuia sa stea in blend in timp ce il hartuia o cersetoare stie ce vorbesc. Sa nu mai zic de nebunii aia care te imping in garzi cand ti-e lumea mai draga.

16. #56 SP
    Member Vami's Avatar
    Misiunea Vendetta la cod5. Faza cu sniper-ul Veteran of course.

17. #57 SP
    Member dogdan's Avatar
    re4 pe pc cu mouse

18. #58 SP
    Junior Member MClaudiu's Avatar
    Cele mai enervante jocuri pe care le-am jucat pe ps3 au fost: Motorstorm 2acific Rift-100% completion :-> si Cod:Waw la veteran bineinteles-sunt la ultima misiune,presupun ca o sa stau vreo 2-3 ore sa o fac...a si o problema care m-a enervat foarte tare,cand am ajuns la misiunea "When It Rains, It Pours" am inchis consola epuizat si nervos,cand am intrat iar in joc a 2 a zi,am observat ca in meniul "solo" al jocului,imi disparuse "mission select"care pana acum imi aparea tot timpu',dupa ce am dat la "resume game" si am colectat urmatorul "death card" mi-a scris ca am doar un death card: 1/13..eram ceva de genu "wtf,c s-a intamplat?!"(eu le luasem pe toate pana atunci),mi-am zis,puii mei,nu-i nici o problema,o sa le iau din nou,jucand la "recruit",dar cand am terminat misiunea imi aparuse din nou meniul "mission select" si la celelalte misiuni,nu-mi aparea ca am terminat misiunile la veteran,dar in meniul cu trofee,imi aparea...Oare va trebui sa fac jocul la hardened pt trofeul "Hardened War Hero
    Complete the game on Hardened or Veteran difficulty. (Solo only)"?O sa fie ciudat,eu o sa am toate misiunile la veteran facute,dar nu o sa am trofeul in care trebuie sa termin jocul la veteran.

19. #59 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    De fapt daca ma gandesc mai bine la Mile High Club am avut putine momente frustrante, dar CoD 5 pe Veteran e frustrant rau. Stai mai mult de 5 secunde intr-un loc te trezesti cu 3 grenade langa tine + AI-ul prietenilor absolut RIDICOL (ei stau la 1m de inamic, care trage in mine si se uita el; mi s-a intamplat de cel putin 5 ori deci stiu ce vorbesc).
    This ^
    A...si far cry 2 pe easy !

20. #60 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Simulatoare moto
    Assasin Creed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast