...cred că am un top 500 lejer(�n 17 ani de gaming...). �n general jocurile cu control penibil sunt enervante (chiar extrem de enervante) și dacă mai adaugi la alea un AI de doi lei și o dificultate ridicată aiurea...BINGO!
"Ei" cred că dacă fac un joc (�n care personajul principal moare odată la două secunde sau "mașina" explodează că te bagi �ntr-o banca din lemn, sau scrisul e mic și dispare de pe ecran pe c�nd ajungi la mijloc, etc) acel joc e super și merită premii. Ba dimpotrivă! - devine extrem de enervant �ntr-un timp foarte scurt.
...vorba lui James (AVGN) - ...what would they thinking?!?!
*p.s.
Hai că dau un titlu de joc (�n general jocurile făcute după filme).
Iron man@X360 (sau orice platformă)
Deci...nu se poate juca! La �nceput a fost oki...dar c�nd �ncepi să zbori...e crimă. Personajul se �nv�rte aiurea, nu mai știi care e stanga și care e dreapta...doamne!Și mai are și misiuni pe timp - de genul să distrugi ceva �n 2 minute (aprox). Păi eu m-am chinuit și nici in 45 DE MINUTE n-am reușit să-l distrug (cred că 20 de minute am stat să găsesc acel ceva).
Oki, sunt sigur că mai sunt oameni aici care au �ncercat să-l joace și s-au enervat aiurea.
Ce au vrut să demonstreze producătorii? Că așa e �n realitate c�nd vrei să zbori cu un costum? Asta e prostie curată...
...și ajung la ce-am zis mai sus. Chestia asta, că nu se poate controla,...NU face jocul mai greu, ci �l face EXTREM de enervant.
(și mai au tupeul să bage misiuni pe timp...)
...what would they thinking?!?!![]()
Bookmarks