bai cum e ...
Mega trailere si campania single player iar va fi o dezamagire, ca la BC2, ca la MW2, Black Ops, Homefront si toate jocurile care sunt axate pe multiplayer.
Sigur, sunt foarte faine, insa creeaza niste asteptari foarte mari din partea gamerilor, asteptari care vor fi urmate de dezamagiri cand iar vom avea parte de 5-7 ore de campanie single, plina de evenimente scriptate, ca asta pare a fi moda acum. Stiu, sunt multi care nici macar nu joaca single playerul, dar asta nu e scuza pentru developer si publisher.
Pe mine unul nu ma mai inseala trailerele, stiu la ce sa ma astept. Totusi nu-mi ascund nerabdarea de a juca inca un joc din seria Battlefield cel putin pt sunetul demential pe care nu-l intalnesti in niciun alt shooter.
Aceeasi problema este si la jocurile axate pe single player -> multiplayerul suge. Oricum, de la un FPS de genul asta nu are rost sa ai asteptari prea mari de la campanie, pentru ca nu va fi oferita niciodata una de calitate. Campania single player perfecta ar trebui sa aiba diversitatea misiunilor din COD, gameplay ul si stilul (dialoguri, personaje, apropouri la alte jocuri, etc) din BC2 si o grafica echivalenta a celei din KZ3, si nu vad vreun developer sa faca asa ceva prea curand.
Corect..tot ce ai spus tu mai sus implica un timp indelungat...minim 3 ani..iar in ziua de azi cum toti incearca sa urmeaza "reteta Activision" nu vad sa apara un asemenea joc prea curand..
Astia chiar sunt lipsiti de imaginatie...E aceeasi poza de pe chase-ul BC2 numai ca acum piciorul stang este ridicat in bc2 dreptul il avea ridicat...
Pana la urma conteaza jocul si nu box art-ul..preferi sa fie ca la seria COD ? sa se schimbe an de an box art-ul dar jocul ba ?
Battlefield 3 campaign will be more scripted, less sandbox-style - Battlefield 3
“I don’t see it as an absolute goal for all games to be sandbox games. We’ve been building sandbox games for quite some time and we’ve got pretty good at it, but I don’t see that as the only way of building games, because then we wouldn’t build campaigns at all.
“In some cases they aren’t, but in most cases sandbox games are hardcore, boring, hard to get into and they are not very popular.”
Data lansarii este 23 Septembrie 2011
Battlefield 3: Limited Edition PS3 | Zavvi.com
Bookmarks