Ma bag la LBP3![]()
Sa inteleg ca nu va intereseaza jocurile ce se ofera gratis?
Pentru MK X doar doi doritori, Far Cry 4 si LBP 3 doar cate unul iar GTA 5 si Lego Batman zero.
Mai este timp pana astazi la pranz.
Eu m-as inscrie si la restul, dar putem primi doar unul conform regulamentul... Si as prefera sa joc MK![]()
Well , **** it ... daca e ceva ... ma bag eu si la GTA ( am un weekend lucrator ... si timp am)
Ma inscriu la Lego Batman 3: Beyond Gotham insa nu pot garanta ca pot posta review pana pe data de 20 iunie. In cazul in care termenul este inacceptabil, va rog nu luati in considerare postarea mea.
MK X - Snick
Far Cry 4 - apbaciu
LBP 3 - eagle-eye
Lego Batman 3 - AlanPoe
GTA 5 a ramas fara castigator, naz, ti-ai exprimat dorinta de a te inscrie si pentru alte jocuri, doresti GTA?
Lista finala a castigatorilor:
MK X - Snick
Far Cry 4 - apbaciu
LBP 3 - eagle-eye
Lego Batman 3 - AlanPoe
GTA 5 - naz
Astept sa ma contactati pe PM pentru a stabili cum ajungeti in posesia jocurilor.
L.E. Acum am realizat ca e joi si nu vineri
Lista ramane valabila, se schimba doar in cazul in care pana maine apare vreun nou participant.
A venit si termenul limita, iata castigatorii:
MK X - Snick
Far Cry 4 - apbaciu
LBP 3 - eagle-eye
Lego Batman 3 - AlanPoe
GTA 5 - naz
Astept sa ma contactati pe PM pentru a stabili cum ajungeti in posesia jocurilor.
Eu am fost ocupat cu sesiunea, n-am avut timp sa termin jocul si am zis ca decat sa fac un review la timp, dar pe juma' de joc, mai bine sa intarzie dar sa termin jocul. O sa-l bag zilele astea hardcore, pana joi e gata!
Aceeasi problema am avut-o si eu, am fost prins de febra examenlor, dar am reusit sa il joc astfel incat mi-am facut o imagine de ansamblu asupra lui. Cat de curand posibil voi avea reviewul facut.
Am reușit să fac rost pt voi de un review code pt jocul Broken Age - PS4. Codul a fost verificat, se poate face redeem pe RO sau UK. Pai sa nu o mai lălăim, cine vrea să îl joace și apoi să ne scrie și o recenzie se poate înscrie aici.
Regulamentul îl găsiți
http://www.consolegames.ro/forum/sho...d.php?p=644142
Înscrierile se termina sâmbătă la miezul nopții
Mulțumim pe această cale celor de la
Double Fine Production
http://www.doublefine.com/
LE: Acum am observat ca jocul este cross buy și cross save, așadar Double Fine, double funVa puteți bucura de joc și pe Vita și pe PS4. Perfect pt cei care pleacă în concediu. Baftă!
Ma inscriu pentru acest joc, detin atat PS4 cat si PS Vita si mai presus de atat am si timp liber.
Bookmarks