Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 39 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 765

Thread: Review Codes & Giveaways

1. #41 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Au trecut 2 ani, nu cred ca mai e de actualitate.

2. #42 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Se ofera cod pentru versiunea beta a jocului PAYDAY 2 (Steam) cu scopul redactarii unui Preview.
    Intrucat nu au existat doritori pentru acest cod selectia se va transforma intr-un Giveaway (Tombola). Conditiile de inscriere sunt diferite, fiind acceptati doar userii Premium. Procesul de selectie este acelasi, insa nu exista obligativitatea redactarii unui articol.

[GIVEAWAY]
    • Asadar, se pun la bataie nu unul, ci 3 coduri pentru versiunea beta a jocului PAYDAY 2 (Steam). Aveti 24 de ore pentru a va inscrie sa castigati unul din coduri. Succes!

Nu esti Premium User? Afla toate detaliile despre cum te poti abona aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/

3. #43 SP
    Perioada de inscriere pentru Charlie Murder (Xbox 360) s-a incheiat. Castigatorul extragerii este Marinake. Felicitari!
    Attached Images Attached Images charliemurder.jpg

4. #44 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pana la urma este o extragere random, nu se selecteaza userul tinundu-se seama de anumite calitati (daca a mai scris reviews, stiri sau stories)? doar intreb pentru ca eu asa am inteles prima oara si vreau sa ma asigur ca am inteles bine

5. #45 SP
    Este o extragere aleatoare. In cazul in care castigatorul nu respecta regulile de redactare din regulament sau nu se incadreaza in perioada de 10 zile pentru a posta reviewul el va fi santionat pentru neseriozitate si nu va mai putea participa la selectii viitoare.

Am mentionat ca ma bazez foarte mult pe seriozitatea celor care se inscriu. Sper ca acea conditie de minim 1000 de posturi sa garanteze ca nu vom avea probleme.

6. #46 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Se înscriu toți cei care îndeplinesc condițiile în termen de 24 de ore, apoi are loc o extragere virtuală.

În acest mod toți au o șansă de câștiga jocul și de a scrie review-ul - lucru ce mi se pare corect, pentru că încurajezi mai mulți membri să fie mai activi pe acest forum.

Dacă review-ul scris nu îndeplinește condițiile cerute de regulament, atunci acea persoană va suporta consecințele, inclusiv excluderea de la viitoarele jocuri oferite.

7. #47 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Multumesc mult pentru joc.Este fun.Cred ca o sa scriu reviewul in 2-3 zile.Pana acum am o parere buna despre el.

8. #48 SP
    Member eneea's Avatar
    Felicitari marinake, have fun!!

9. #49 SP
    Deoarece nu au fost nici de data asta doritori pentru codurile de beta pentru PAYDAY 2, acestea au fost oferite pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConsoleGame...36859626369717. Le prinde cine poate!

10. #50 SP
    [REVIEW CODE]
    • Stealth Inc.: A Clone in the Dark (PS3 + PS Vita)

11. #51 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E super tare jocul asta. L-am terminat pe PC. Pacat ca stau prost cu exprimarea si cu inspiratia ca m-as fi bagat la un review. Incepusem sa-l si scriu zilele astea, dar n-am fost multumit de ce a iesit asa ca i-am dat pace. Oricum, cine ii face review-ul sper sa il aprecieze la adevarata lui valoare si sa se simta la fel de bine cum ma simteam si eu dupa ce terminam fiecare nivel.

12. #52 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ma inscriu eu pentru Stealth Inc.

13. #53 SP
    S-a terminat perioada de inscriere pentru Stealth Inc. Jocul va ajunge la erik95.

14. #54 SP
    [REVIEW CODE]
    • Brothers: A Tale of Two Sons (Xbox 360)

15. #55 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Daca nu o sa fie alti doritori, o sa ii fac eu review cu cea mai mare placere!

16. #56 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Hop si eu . Trageti-ne pe roata la sorti.

17. #57 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Și eu! D-abia aștept acest joc!

Dacă e co-op o să-l joc cu fratele meu și așa e ziua lui luni.

18. #58 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Am facut eu un giveaway de FarCry 3 pentru cine vrea.

19. #59 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ma bag si eu la Brothers

@Paynekiller Daca este de Xbox 360 ma bag si la Far Cry 3

20. #60 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Este de pc dar poti sa vinzi codul mai incolo daca vrei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 39 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast