Au trecut 2 ani, nu cred ca mai e de actualitate.
Intrucat nu au existat doritori pentru acest cod selectia se va transforma intr-un Giveaway (Tombola). Conditiile de inscriere sunt diferite, fiind acceptati doar userii Premium. Procesul de selectie este acelasi, insa nu exista obligativitatea redactarii unui articol.
[GIVEAWAY]
- Asadar, se pun la bataie nu unul, ci 3 coduri pentru versiunea beta a jocului PAYDAY 2 (Steam). Aveti 24 de ore pentru a va inscrie sa castigati unul din coduri. Succes!
Nu esti Premium User? Afla toate detaliile despre cum te poti abona aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
Perioada de inscriere pentru Charlie Murder (Xbox 360) s-a incheiat. Castigatorul extragerii este Marinake. Felicitari!
pana la urma este o extragere random, nu se selecteaza userul tinundu-se seama de anumite calitati (daca a mai scris reviews, stiri sau stories)? doar intreb pentru ca eu asa am inteles prima oarasi vreau sa ma asigur ca am inteles bine
![]()
Este o extragere aleatoare. In cazul in care castigatorul nu respecta regulile de redactare din regulament sau nu se incadreaza in perioada de 10 zile pentru a posta reviewul el va fi santionat pentru neseriozitate si nu va mai putea participa la selectii viitoare.
Am mentionat ca ma bazez foarte mult pe seriozitatea celor care se inscriu. Sper ca acea conditie de minim 1000 de posturi sa garanteze ca nu vom avea probleme.
Se înscriu toți cei care îndeplinesc condițiile în termen de 24 de ore, apoi are loc o extragere virtuală.
În acest mod toți au o șansă de câștiga jocul și de a scrie review-ul - lucru ce mi se pare corect, pentru că încurajezi mai mulți membri să fie mai activi pe acest forum.
Dacă review-ul scris nu îndeplinește condițiile cerute de regulament, atunci acea persoană va suporta consecințele, inclusiv excluderea de la viitoarele jocuri oferite.
Multumesc mult pentru joc.Este fun.Cred ca o sa scriu reviewul in 2-3 zile.Pana acum am o parere buna despre el.
Deoarece nu au fost nici de data asta doritori pentru codurile de beta pentru PAYDAY 2, acestea au fost oferite pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ConsoleGame...36859626369717. Le prinde cine poate!![]()
E super tare jocul asta. L-am terminat pe PC. Pacat ca stau prost cu exprimarea si cu inspiratia ca m-as fi bagat la un review. Incepusem sa-l si scriu zilele astea, dar n-am fost multumit de ce a iesit asa ca i-am dat pace. Oricum, cine ii face review-ul sper sa il aprecieze la adevarata lui valoare si sa se simta la fel de bine cum ma simteam si eu dupa ce terminam fiecare nivel.
S-a terminat perioada de inscriere pentru Stealth Inc. Jocul va ajunge la erik95.
Și eu! D-abia aștept acest joc!
Dacă e co-op o să-l joc cu fratele meu și așa e ziua lui luni.![]()
Bookmarks