Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 381 of 381 FirstFirst ... 281 331 371 379 380 381
Results 7,601 to 7,612 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #7601 SP
    Junior Member valuta's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Daca am dat precomanda la un joc acum 3 luni la pretul X lei, iar acum acelasi joc, pe acelasi site este la pretul de X-30 lei, cand se va livra, se va livra cu pretul de precomanda sau cu pretul afisat in ziua lansarii pe site?
    De obicei se livreaza cu pretul la care ai facut tu comanda

2. #7602 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Ati cumparat de pe tonerpartner.ro ? Experiente, ceva ?

3. #7603 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Am cumparat eu de aici: https://www.tonerpartner.ro/xsx-nu-c...blue-261991ro/ chiar acest controller. Vine din strainatate, deci a fost livrat intr-o saptamana. Ti se cere sa platesti extra pentru ambalare, vreo 2 lei si l-au impachetat intr-o punga neagra. Cutia a venit lovita bine si cam atat. In rest, totul ok presupun.

4. #7604 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    https://usedproducts.ro/reduceri?page=22

Au venit in seara asta la mine doi baieti de la firma asta de le-am vandut PS5-ul meu, au tot felul de chestii de gaming si nu numai. Merita aruncat un ochi. Am sa merg zilele astea la ei in magazin, am inteles ca au ceva figurine ce nu sunt inca pe site-ul lor.

5. #7605 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Am comandat si eu de la ei, recomand!

6. #7606 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Câți bani ai primit pe consolă? Daca nu e secret.

7. #7607 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    https://usedproducts.ro/reduceri?page=22

Au venit in seara asta la mine doi baieti de la firma asta de le-am vandut PS5-ul meu, au tot felul de chestii de gaming si nu numai. Merita aruncat un ochi. Am sa merg zilele astea la ei in magazin, am inteles ca au ceva figurine ce nu sunt inca pe site-ul lor.
    Eu am cumparat jocuri mai vechi de la ei. Functioneaza in sistem franciza, au 8 magazine in 6 orase.

8. #7608 SP
    Nu e secret. Stiam ca pana la urma cineva ma va intreba. 1300 lei am cerut si am primit pe PS5 base edition 825 GB cumparat in 2021, controllerul avea stick drift si bateria tinea cam 10 minute. Eu am ales pretul asta ca nici sa jepcaresc omul, a fost un produs folosit ca sa nu spun mai multe (mii de ore de functionare). Am fost terorizat azi pe OLX.

9. #7609 SP
    Manager paul's Avatar
    In mai au o oferta. La comenzile (nu e clar din anunt daca online si/sau fizic) de la Cluj Manastur si Iasi ofera voucher de 50 lei, pentru a fi folosit la comenzile urmatoare.
    Attached Images Attached Images used_products_voucher_50_lei_mai_2026.jpg

10. #7610 SP
    Da, au fost haiosi baietii aseara. Mi-au recomandat in gluma sa nu vin la magazinul lor cu portofelul
    Voi verifica site-ul regulat pentru figurine. Cica au avut un Terminator T800 scara 1:4 scheletul pe la 1500 lei facut de Sideshow in magazinul din Dorobanti (un d-ala e 4000 lei pe OLX). Acum au 2 Iron Man, Spider Man (este sigilat), pacat ca nu ma intereseaza astia. Pret la 50% daca nu mai bine fata de alte site-uri:

https://usedproducts.ro/hot-toys-spi...-led-dorobanti

Sunt curios cum pot sustine preturile astea la figurine, de unde le iau?

11. #7611 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Nu e secret. Stiam ca pana la urma cineva ma va intreba. 1300 lei am cerut si am primit pe PS5 base edition 825 GB cumparat in 2021, controllerul avea stick drift si bateria tinea cam 10 minute. Eu am ales pretul asta ca nici sa jepcaresc omul, a fost un produs folosit ca sa nu spun mai multe (mii de ore de functionare). Am fost terorizat azi pe OLX.
    Cum de ai vandut-o? Ai trecut la PS5 Pro?

12. #7612 SP
    Da, am trecut. Returnal m-a fortat. In tower of Sisyphus nu stiu daca mai erau 30 fps-uri in unele momente cand veneau pe tine 2 mini-bosi si inca vreo 5-6 inamici si se umplea ecranul de gloante. Acum il reinstalez iara ca il am proaspat in memorie si voi spune clar ce diferente sunt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 381 of 381 FirstFirst ... 281 331 371 379 380 381