Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 185 of 381 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 285 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3681 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Sigur, cu cea mai mare placere.
    Nu iti mai ajung. Deschide, te rog, un caz la zavvi pe site, si superiorii mei te vor contacta in cel mai scurt timp, pt a remedia acest inconvenient.

2. #3682 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Mass Effect 3 PS3 | Zavvi.com 23 de lire

---------- Post added 29-03-2012 at 05:43 PM ----------

are cineva un cod reducere zavvi

3. #3683 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Sigur, cu cea mai mare placere.
    Nu iti mai ajung. Deschide, te rog, un caz la zavvi pe site, si superiorii mei te vor contacta in cel mai scurt timp, pt a remedia acest inconvenient.
    Vezi ca nu mai ai mult si primesti PM-uri de la useri noi care vor crede ca tu chiar lucrezi la zavvi

4. #3684 SP
    Member Wagram's Avatar
    Wow, shopto rulz ! Comandă făcută marţi la 17:00, ajunsă azi-dimineaţă, transport obişnuit, 3 lire. După traumele cu zavvi, �ncă nu-mi revin.

5. #3685 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Intr-adevar ShopTo stau excelent la capitolul delivery. Dar actualmente cu ~100 de lire iti poti lua de pe zavvi cele mai tari, dupa parerea mea, jocuri ale inceputului de an: Mass Effect 3, Twisted Metal, SSX, UFC 3/Kingdom of Amalur. E cam no-brainer.

6. #3686 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    Wow, shopto rulz ! Comandă făcută marţi la 17:00, ajunsă azi-dimineaţă, transport obişnuit, 3 lire. După traumele cu zavvi, �ncă nu-mi revin.
    Este ceva obișnuit pt. ShopTo un termen de livare de ~5 zile calendaristice. E diferență de la cer la păm�nt �ntre ei și Zavvi.

7. #3687 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Am comandat Uncharted 3 si Forza 4 in noapte de duminica spre luni, si azi (vineri) primesc Uncharted 3 (despatch luni). Astept Forza 4 (despach marti). De pe ZAVVI !

8. #3688 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu mi se pare o problema atat de mare termenul de livrare. Pentru preturile lor si modul in care isi trateaza clientii,Zavvi merita multa rabdare.

Am luat Uncharted 3 cu 19 lire saptamana trecuta iar acum e pe drum Batman AC la acelasi pret. Si daca imi va ajunge peste o luna,nu voi putea sa fiu nemultumit. Va reamintesc ca la Zavvi e 1 lira transportul.

9. #3689 SP
    1 lira transport per comanda nu per item. Nu stiu cum e la altii... dar sa nu se inteleaga gresit

10. #3690 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    De unde imi recomandati sa cumpar un Arcade Fight Stick PS3 ( daca nu gasesc unu second pe la noi , sunt dispus sa iau unu nou) , atat doar ca nu stiu de unde sa il iau ... sa fie la sigur..

11. #3691 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Un joc comandat miercuri si trimis miercuri de la hut, un joc comandat joi si trimis joi de la zavvi -> ambele mi-au ajuns azi in jur de 12 Thumbs up din partea mea.

12. #3692 SP
    Elegant, frumos

Ale mele au plecat pe 30 de la zavvi, astept cu nerabdare sa joc Silent Hill

13. #3693 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Un nou record pentru transportul de la Zavvi. Mass Effect 3 trimis vineri dupa-amiaza, ajuns azi la pranz.

Big thumbs up si de la mine!

14. #3694 SP
    Member mihaidinbuc's Avatar
    Azi am dat si eu comanda la zavvi pt masa effect 3. Sper sa am si eu norocu tau.

15. #3695 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Am vb eu cu ei, cum am promis mai sus, si s-au miscat mai repede.

@Mihaidincapitala, nu stiu daca ai prins si tu promotia, dar sa vedem.

16. #3696 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Un nou record de la zavvi.Am comandat doua jocuri saptamana trecuta.Unul Luni,altul Marti
    A ajuns astazi doar cel comandat Marti si inteleg si de ce.Idiotii, din toata adresa de livrare ce am completat pe site au scris doar numele meu,oras,sector si strada pe colet.Sper printr-o minune sa ajunga si cel de-al doilea.Ma bazez pe puterile paranormale ale postasului
    Thumbs down din partea mea

17. #3697 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Luni cel tarziu iti ajunge.

---------- Post added 23-03-2012 at 01:10 PM ----------

Pe 2 aprilie cel tarziu iti ajunge
    A sosit

18. #3698 SP
    Member Hazer's Avatar
    Whoa, kragod! What kind of sorcery is this?

19. #3699 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am vb eu cu ei, cum am promis mai sus, si s-au miscat mai repede.

@Mihaidincapitala, nu stiu daca ai prins si tu promotia, dar sa vedem.
    Azi au facut despatch la un joc.
    Cand o sa-mi ajunga?

20. #3700 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Eu astept din 27.03, order status tot processing. Toate produsele sunt pe stoc, dar nu misca nimic.
    A mai patit cineva? Daca da, cum s-a rezolvat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.