Sigur, cu cea mai mare placere.
Nu iti mai ajung. Deschide, te rog, un caz la zavvi pe site, si superiorii mei te vor contacta in cel mai scurt timp, pt a remedia acest inconvenient.
Sigur, cu cea mai mare placere.
Nu iti mai ajung. Deschide, te rog, un caz la zavvi pe site, si superiorii mei te vor contacta in cel mai scurt timp, pt a remedia acest inconvenient.
Mass Effect 3 PS3 | Zavvi.com 23 de lire
---------- Post added 29-03-2012 at 05:43 PM ----------
are cineva un cod reducere zavvi![]()
Wow, shopto rulz ! Comandă făcută marţi la 17:00, ajunsă azi-dimineaţă, transport obişnuit, 3 lire. După traumele cu zavvi, �ncă nu-mi revin.![]()
Intr-adevar ShopTo stau excelent la capitolul delivery. Dar actualmente cu ~100 de lire iti poti lua de pe zavvi cele mai tari, dupa parerea mea, jocuri ale inceputului de an: Mass Effect 3, Twisted Metal, SSX, UFC 3/Kingdom of Amalur. E cam no-brainer.
Am comandat Uncharted 3 si Forza 4 in noapte de duminica spre luni, si azi (vineri) primesc Uncharted 3 (despatch luni). Astept Forza 4 (despach marti). De pe ZAVVI !![]()
Nu mi se pare o problema atat de mare termenul de livrare. Pentru preturile lor si modul in care isi trateaza clientii,Zavvi merita multa rabdare.
Am luat Uncharted 3 cu 19 lire saptamana trecuta iar acum e pe drum Batman AC la acelasi pret. Si daca imi va ajunge peste o luna,nu voi putea sa fiu nemultumit. Va reamintesc ca la Zavvi e 1 lira transportul.
1 lira transport per comanda nu per item. Nu stiu cum e la altii... dar sa nu se inteleaga gresit![]()
De unde imi recomandati sa cumpar un Arcade Fight Stick PS3 ( daca nu gasesc unu second pe la noi , sunt dispus sa iau unu nou) , atat doar ca nu stiu de unde sa il iau ... sa fie la sigur..
Un joc comandat miercuri si trimis miercuri de la hut, un joc comandat joi si trimis joi de la zavvi -> ambele mi-au ajuns azi in jur de 12Thumbs up din partea mea.
Elegant, frumos
Ale mele au plecat pe 30 de la zavvi, astept cu nerabdare sa joc Silent Hill![]()
Un nou record pentru transportul de la Zavvi. Mass Effect 3 trimis vineri dupa-amiaza, ajuns azi la pranz.
Big thumbs up si de la mine!![]()
Am vb eu cu ei, cum am promis mai sus, si s-au miscat mai repede.
@Mihaidincapitala, nu stiu daca ai prins si tu promotia, dar sa vedem.
Un nou record de la zavvi.Am comandat doua jocuri saptamana trecuta.Unul Luni,altul Marti
A ajuns astazi doar cel comandat Marti si inteleg si de ce.Idiotii, din toata adresa de livrare ce am completat pe site au scris doar numele meu,oras,sector si strada pe colet.Sper printr-o minune sa ajunga si cel de-al doilea.Ma bazez pe puterile paranormale ale postasului
Thumbs down din partea mea![]()
Eu astept din 27.03, order status tot processing. Toate produsele sunt pe stoc, dar nu misca nimic.
A mai patit cineva? Daca da, cum s-a rezolvat?
Bookmarks