Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 381 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2681 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Dap, si in HomeBank imi apare ca tranzactii in asteptare , ceea ce inseamna ca s-a facut charge sau pre-auth la tranzactia respectiva. In PayPal se observa:

Code:
     Jul 13, 2011	Charge From Credit Card	 Completed	 Details	L48.19 RON 
     Jul 13, 2011	Currency Conversion	 Completed	 Details	-L48.19 RON 
     Jul 13, 2011	Currency Conversion	 Completed	 Details	€10.95 EUR 
     Jul 13, 2011	Express Checkout Payment Sent	 Completed	 Details	-€10.95 EUR 
     Jul 14, 2011	Charge From Credit Card	 Completed	 Details	L48.10 RON 
     Jul 14, 2011	Currency Conversion	 Completed	 Details	-L48.10 RON 
     Jul 14, 2011	Currency Conversion	 Completed	 Details	€10.95 EUR 
     Jul 14, 2011	Express Checkout Payment Sent	 Completed	 ...	-€10.95 EUR
    Clar aceeasi suma luata de 2 ori. In comanda mea este 1 singur produs de 10.95 euro.

2. #2682 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    De preferat e sa ai pe card exact cati bani stii ca trebuie sa platesti. Eu asa fac mereu si nu am avut nicio problema In orice caz, daca zavvi nu or sa fie binevoitori sa iti returneze banii, poti deschide claim/debate pe paypal.

3. #2683 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Iti dai seama ca e imposibil sa am exact cati bani trebuie sa imi ia zavvi, contul de Paypal e atasat cardului de salariu.

Nu stiu daca e bine spus 'binevoitori' mi-au luat banii de 2 ori si gata.

4. #2684 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Recomand sa ii anunti ca le-ai scris aici: https://www.facebook.com/pages/Zavvi...85876631469129 altfel, nu iti raspund mai devreme de 7 zile...

5. #2685 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Am si eu o intrebare pentru cei care au mai cumparat de pe play.com: daca vreau sa cumpar DJ Hero cu tot cu turntable, ma costa mai mult livrarea? si daca iau ceva mai mic gen jocuri de ps3 livrarea e gratis?

---------- Post added 15-07-2011 at 09:09 PM ----------

PS: Vreau sa-mi iau astea din cauza asta intreb: Play.com - Buy Rock Band Standalone Drum Kit online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe! de la userul gZoopPT si Play.com - Buy DJ Hero (includes Turntable Controller) (PS3) online at Play.com and read reviews. Free delivery to UK and Europe!

6. #2686 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Cei care au mai cumparat de pe Play.com au cumparat prin Robert Dinu. Din pacate, baietii nu trimit in RO

7. #2687 SP
    Member felixxx's Avatar
    a mai cumparat cineva in ultima perioada instant codes de pe shopto? se pare ca au o problema cu un plug-in cu care puteai sa vezi codul in my orders/code. deschide fereastra in care ar trebui sa afiseze codul si se invarte cercul ala de loading in continuu fara sa afiseze nimic. am incercat cu ie9/opera si firefox, la fel face cu toate trei.
    daca a reusit cineva cu un alt browser sa imi spuna si mie. mersi.

8. #2688 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by Laddu View Post
    Iti dai seama ca e imposibil sa am exact cati bani trebuie sa imi ia zavvi, contul de Paypal e atasat cardului de salariu.

Nu stiu daca e bine spus 'binevoitori' mi-au luat banii de 2 ori si gata.
    Te uiti la ce plati ai facut sau cati ai pe HOLD platit cu PAYPAL pe ebay, am avut 1 item platit de 2 ori. Facut sesizare la banca, cat si contactat telefonic paypal mi-au spus ca a fost o incercare de plata si sa contactez banca sa-mi faca release la una din sume. zis si facut . a 2-a zi am avut banii in cont. E prima data cand se intampla si sper ca si ultima. Consider ca am avut noroc ca am sesizat lipsa unei sume si totodata nu e normal, dar si o verificare din partea noastra nu strica niciodata Cheers

PS: zavvi nu iti ia banii pana la dispatch.

9. #2689 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    puteti sa ma ajutati si pe mine cu Discount code ptr Zavvi ?

10. #2690 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Am eu unul.PM daca iti mai trebuie.

11. #2691 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Ce trebuie sa fac ca sa imi deschid un cont la Raiffeisen pentru cumparaturile online?

12. #2692 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Te duci la banca. Daca esti student ai gratuit un card la care nu platesti comisioane la retrageri si alte tranzactii. Cand faci cardul sa spui ca doresti sa platesti cu el pe net ca sa activeze functia.

13. #2693 SP
    Si daca nu sunt student? Am 17 ani.
    Am card si la BT, dar nu pot cumpara nimic cu el online.

14. #2694 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Poti plati cu el online. Probabil ai cardul de la alocatie. Te duci la banca cu buletinul si le spui ca vrei sa poti plati cu el online. Probabil ca o sa iti ia un comision pentru activarea de plati online, dar poate nu. Te duci si vezi.

15. #2695 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    De ce nu-ti faci la ING? Acolo au cel mai bun card pentru cumparaturi pe internet.

16. #2696 SP
    Nu am ING, doar BT, BRD, BCR si Raiffeisen. Sora mea a lucrat la BT si ea mi-a facut cardul. Am fost acum cateva luni la tipu "ala" de la banca sa ii spun ca nu-l pot folosi, a spus ca a fost facut de la inceput si pentru cumparaturile online.

17. #2697 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    De ce nu-ti faci la ING? Acolo au cel mai bun card pentru cumparaturi pe internet.
    Posibil sa aibe cel mai bun card pt cumparaturi pe Internet, dar au si dezavantaje cu caruta, eu n-as recomanda ING nici la dusmani : 7 lei comision daca iti depune cineva bani pe card (indiferent de suma), nu au casierii la multe sedii in orase (eu am ramas masca la faza asta, am crezut prima data ca e ceva farsa, cum naiba sa nu aibe casierie sediul unei banci ???) - daca vrei sa depui bani pt cineva trebuie mers la agentia centrala din oras, cel putin asa e la mine in Oradea, nu poti retrage de la bancomat cash dupa ora 23 (bancomatele sunt in sediul bancii, intr-un fel de hol si se inchide usa dupa 23:00). Am card de ING, dar sta pe tusa deja de vreo 2 ani din cauza problemelor mentionate, il folosesc doar daca are cineva tot la ING cont si vrea sa-mi depuna bani online.

Eu platesc cu BT de mult si n-am avut probleme, am cumparat de pe ebay (prin paypal) si totul a fost ok, suma a intrat instat la ala in cont. Singura problema pe care am vazut-o la BT e Internet Banking-ul, il poti activa pe un calculator si e cam nasol de instalat, trebuie instalat un certificat se de securitate si merge doar in IE. Si poti sa-l accesezi doar pe pe calculatorul pe care ai instalat certificatul. Deci nu poti sa vezi de la lucru situatia (decat daca instalezi si acolo certificat). Si nu poti sa-l accesezi de pe o tableta cu Android de exemplu, ca n-ai IE. Si problema secundara e delay-ul la online banking, nu vezi situatia in timp real, ci doar dupa cateva ore. In rest doar avantaje, zero lei la depunere sau retragere, au o gramada de sedii (sunt peste 10 sedii in Oradea, fata de 3 ING), poti retrage de la bancomat la orice ora...

18. #2698 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    7 lei comision daca iti depune cineva bani pe card (indiferent de suma)
    Ciudat, eu n-am observat pe HomeBank sa-mi intre in cont cu 7 lei mai putin banii care mi-au fost depusi.
    nu au casierii la multe sedii in orase (eu am ramas masca la faza asta, am crezut prima data ca e ceva farsa, cum naiba sa nu aibe casierie sediul unei banci ???) - daca vrei sa depui bani pt cineva trebuie mers la agentia centrala din oras, cel putin asa e la mine in Oradea
    La noi este invers. Sunt doua sedii in Deva, cel centru banca nu are caserie si sediul care este la cateva strazi distanta are. Oricum eu n-am lucrat niciodata cu vreo caserie deoarece cat timp am avut cont la ei deoarece m-am descurcat intotdeauna foarte bine cu Home Bank-ul sau multimat-ul cand nu aveam Home Bank.
    nu poti retrage de la bancomat cash dupa ora 23 (bancomatele sunt in sediul bancii, intr-un fel de hol si se inchide usa dupa 23:00).
    Aici sunt de acord cu tine ii foarte ciudata faza aceasta cu programul pana la ora 23 deoarece nu stii niciodata nu stii cand apare vreo urgenta si trebuie sa retragi bani de pe bancomat tocmai dupa ce au inchis de tot banca.

19. #2699 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Si eu am tot de la BT, card dinacela Euro 26, il am pus la PayPal si pot scoate de pe el si se pot face si tranzactii cu el... fara nici o problema. Trebuie sa te duci la banca si sa le spui ca vrei sa faci tranzactii online si o sa iti dea un formular de completat si semnezi si pac-pac si o sa mearga

20. #2700 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Ciudat, eu n-am observat pe HomeBank sa-mi intre in cont cu 7 lei mai putin banii care mi-au fost depusi.
    Asta pentru ca ti-a platit comisionul cel care a depus banii. Sau ti i-a depus electronic dintr-un cont ING. Ia zi tu la unul sa mearga la ghiseul ING si sa-ti depuna 20 lei. Sa vezi cat trebuie sa plateasca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 381 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 235 ... LastLast