Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 381 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1681 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Alex, sincer sa fiu cred ca varianta pe care o vrei tu poate fi gasita si la bani mai putini. Nu mai sunt la curent cu preturile la PS3-uri, dar eu de exemplu mi-am luat pe la inceputul anului un PS3 Slim 250 gigi sigilat, dar fara garantie, la 900 de lei. Asta dupa ce in prealabil imi vandusem PS3-ul Phat 40 gigi cu 500 de lei

Referitor la LCD, nu vad niciun motiv pentru care n-ar fi bun pentru PS3, cu toate ca personal prefer Samsung-urile si Sony-urile. Eu am un Samsung de 66 HD Ready si se vad grozav jocurile pe el. Bine, eu am si camera mica si nu stau la o distanta mare de TV. Bafta

2. #1682 SP
    Junior Member Alexinho1337's Avatar
    Da , dar eu trebuie sa gasesc magazin partener CardAvantaj/Raiffaisen bank si...

3. #1683 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Evident promotia este in limita stocului disponibil asa ca este indicat sa faci intai achizitia de ps3.Si-ti recomand sa-l cumperi cu garantie,chiar daca vei gasi SH la un pret mai mic.
    Apoi stai frumos pe forum-uri,citesti review-uri despre tot felul de TV ,te informezi unde gasesti cele mai bune preturi(nu uita ca de sarbatori sunt tot felul de reduceri,am auzit chiar azi ca la Carrefour toate TV-urile LG aveau reducere 15 %)
    Si apoi cu lectia invatata(deja sti magazinul,ai si trecut pe acolo si le-ai cerut voie sa butonezi modelul ca sa-ti faci o idee,sti cine ofera garantia si faptul ca lumea este multumita de ei) esti pregatit sa cumperi.
    Daca alegi varianta gresita si te duci direct in magazin cu banutul in mana ,fara sa ai macar o idee despre ce vrei,si-i intrebi pe Gigeii de acolo (care evident nu au studii de specialitate in domeniu si nici nu-i intereseaza la salariul pe care-l au) vei fi mancat.
    In incheiere ,eu nu sunt expert pe TV-uri,am stat 1 luna pana mi-am ales plasma, asa ca am sa-ti dau un link pe PM de la "celalat" forum unde poti intreba persoane avizate ,care au cumparat,detin TV-uri de ultima generatie,au facut n-teste si stiu cu ce se mananca.

4. #1684 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    A ajuns si black ops de pe zavvi.

5. #1685 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexinho1337 View Post
    Da , dar eu trebuie sa gasesc magazin partener CardAvantaj/Raiffaisen bank si...
    Asa sau nu vrei 360?

6. #1686 SP
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Asa sau nu vrei 360?
    360 nu prea as vrea deoarece ar mai trebui sa dau 200 lei pe LIVE si PS3 are exclusive mult mai atractive

7. #1687 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Alexinho1337 - oferta de la Carrefour este pana pe 24 Decembrie si inca mai au in stoc in multe orase, chiar eu vreau sa-mi iau unul saptamana aceasta. Oferta este de PS3 120 GB + Infamous Platinum

8. #1688 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Fiind interesat sa cumpar,am investigat si eu cazul la Carrefour Ploiesti .Au taiat baietii oferta de Consola PS3+Infamous de la raft.A ramas doar consola 120 GB la 999 ron.In Brasov au scos Infamous din oferta ,deci cred ca este la nivel national treaba(probabil stoc epuizat de Infamous).Degeaba le arati pe catalog oferta, o sa-ti rada in nas,nu e la raft asa ,nu poti sa emiti pretentii.
    Garantia din pacate este la Fit Distribution (multe probleme cu garantia in trecut, vad ca nici acum nu si-au revenit)asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam sa nu avem probleme.

9. #1689 SP
    naz
    Tot ramane oferta buna daca este 999.99 ron, merci totusi ca mi-ai spus

10. #1690 SP
    Member iUser's Avatar
    Ma gandesc sa-mi cumpar un XBOX 360 Slim , daca nu anul acesta , anul viitor sigur. Vazand ce preturi sunt pe la noi , varianta de a-l cumpara din Romanica e exclusa. Alte variante? M-am uitat pe thehut si shopto.net ,iar preturile sunt awsome! Dupa mi-am dat seama ca are cablul de alimentare pt. Anglia. Deci si Anglia ar fi exclusa , la fel ca ebay.com/uk...

11. #1691 SP
    @Mozambic , garantie bye bye de pe thehut/amazon/ebay etc..

12. #1692 SP
    Member iUser's Avatar
    Alexinho,da' nici 1300 RON n-am de unde sa-i scot...iar daca la shopto un Kinect costa 159lire (812 RON) , la noi va ajunge pe la ~950-1000RON.

13. #1693 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Si ce daca e din Anglia? Cumperi un adaptor si gata.

Alexinho1337 : 5. Semnatura unui user pe acest website trebuie sa aiba maxim 4 randuri.

Rules
    Attached Images Attached Images uk-euro-adap.jpg

14. #1694 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Acum ca s-a epuizat stocul de slimuri de 120Gb, probabil ca or sa le bage la oferta pe cele de 250 cu ocazia sarbatorilor de iarna, poate chiar incepand cu Mos Nicolae. De asemenea, ca si in anii trecuti e posibil sa fie si oferte in anumite zile, intre anumite ore, in care sa aiba reduceri de 10-15-20%.
    Oricum e un inceput bun pt Romanica, oferta de la Auchan din vara cand au avut phat-ul de 80Gb la 799 de lei, iar acum Carrefourul cu oferta de 999 de lei, chiar convenabil. In plus si baietii de la Flanco si-au dat seama ca nu o sa le cumpere nimeni jocurile cu preturi astronomice de 300 de lei.

15. #1695 SP
    Member iUser's Avatar
    E bine daca sunt oferte dupa 6 , pana atunci n-am $. Cred ca o sa comand de pe zavvi sau shopto, cat ar costa transportul la un XBOX si 2/3 jocuri? Si cum platesc?

16. #1696 SP
    Pana la urma mai sunt PS3-uri prin carrefour ? doar nu s-au cumparat toate... prin bucuresti sunt o gramada de magazine carrefour

17. #1697 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    E bine daca sunt oferte dupa 6 , pana atunci n-am $. Cred ca o sa comand de pe zavvi sau shopto, cat ar costa transportul la un XBOX si 2/3 jocuri? Si cum platesc?
    Vorbeste cu BoDoPSX, el te poate ajuta.
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...n/index89.html

Alexinho, ai citi ce am scris eu in postul de mai sus?

18. #1698 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Alexinho1337 View Post
    Pana la urma mai sunt PS3-uri prin carrefour ? doar nu s-au cumparat toate... prin bucuresti sunt o gramada de magazine carrefour
    Eu ma duc sa-mi cumpar maine PS3-ul, sa speram ca mai au (de mentionat e ca il iau din Pitesti, nu Bucuresti). Daca nu il mai au.. raman fara consola pt. o perioada de timp Desi am fost saptamana trecuta sa intreb si mi-a zis tipul ca are console in depozit sa ma si "imbrace" cu ele.

19. #1699 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    zavi/hut/shopto nu trimite console la noi

cablul de alimentare este unul de sursa pc si se poate inlocui fara probleme sau un adaptor cum a spus si djdanny

20. #1700 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am primit cadou din partea play-asia.com două cupoane cu reducere de 7$ (50$) respectiv 12$ (100$). Cine e interesat să-mi dea un buzz pe e3_ronan

Cupoanele sunt valabile p�nă la finele acestui an. Eu nu le folosesc deoarece mi-am cumpărat tot de ce-am avut nevoie pentru anul ăsta de pe site.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 381 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 135 185 ... LastLast