@naz , la Baneasa mai aveau vreo 3 , am fost azi si a intrebat un nene .
Nu vreau sa-l iau din Bucuresti, merci oricum pt. info.. in caz ca nu-l gasesc in Pitesti dau o fuga si in Baneasa.
Oricum in tot bucurestiul cred ca mai au in depozite o gramada... sambata care vine imi iau si eu PS3-ul.
Am fost astazi in Carrefour Pitesti si NU mai aveau pe stoc - nici in depozit. Speranta imi ramane in Ploiesti, ma voi duce maine seara si o sa postez daca am reusit sa-l iau... sper sa nu mai fac un drum aiurea. Alexinho1337 eu te sfatuiesc sa mergi sa-l iei cat mai repede, sunt pe terminate si concurenta nu lasa deloc din preturi, ex. Metro Pitesti: PS3 Slim 120 GB 1300 lei.
Naz,eu ma duc astazi in Carrefour Ploiesti sa cumpar un PS3.Daca mai au, pot sa incerc sa-ti rezerv 1 bucata.Sa-mi lasi un mesaj pe telefon,cu numele complet.
P.S
Daca nu mai au, macar te scutesc de un drum.
---------- Post added 29-11-2010 at 12:24 PM ----------
M-am intors infrant din Carrefour Ploiesti.Nu umai aveau Ps3 varianta 120 GB
M-ai aveau de 250 GB si 320 GB in total 3 bucati,nu au mai stat sa intreb la ce pret.
---------- Post added 29-11-2010 at 01:11 PM ----------
Am o rugaminte ,cine vede PS3 120 Gb prin Carrefour Bucuresti sa scrie pe thread
Din 1 septembrie 2006, Carrefour lanseaza serviciul Telverde Carrefour ! Din orice retea apelati, aveti la dispozitie numarul de telefon cu acces gratuit 0800-0800-02!
Program de functionare non stop: 24 de ore din 24, 7 zile din 7!
Puteti afla informatii despre magazinele Carrefour, orare de functionare, servicii oferite, promotii sau evenimente. Puteti afla cum sa cumparati avantajos pe credit, cum sa deveniti furnizor Carrefour sau care sunt posturile disponibile in reteaua noastra de magazine.
Suntem aici pentru a raspunde nelamuririlor dumneavoastra, pentru a va oferi detalii suplimentare si pentru a primi sugestii si recomandari ! @ CARREFOUR RO
numar telefon , intrebati daca este pe stoc ,mie mi-au spus ca in orhideea si militari mai sunt o gramada de bucati PS3 Slim 120GBdeci joi/vineri asa ma duc
@ naz : suna mai intai si poti da o fuga pana in bucuresti pentru o oferta ca asta
Noua consolă WiWi! lol ahahaha
Merge cu casete galbene
Scuze de calitatea pozelor, le-am tras cu telefonul.
Later edit:
Defapt nu, nicio scuză. Așa!![]()
De unde-mi cumpar Kinect ieftin? Astia sunt nebuni pe amazon.co.uk. Au Kinect la 170 Lire in vreme ce-ti iei bundle cu consola cu tot cu kinect la 250 lire. Pe la noi numai profitori, zici ca vand teren pe luna...alte sugestii? Ma innebuneste prietena, vrea zumba !!!![]()
Kinect nu mai e in stoc la amazon,de aici si pretul ala de la selleri, saptamana trecuta era 129 lire.
Mai aveti idei de unde as putea cupara XBOX-ul?Ce-am gasit pana acum a fost (cu transport si comisioane +niste taxe necunoscute)ca la Media Galaxy...
Esti constient ca maine la prima ora sunt peste ei.Eu am vorbit cu 2 angajati de acolo din care unul mai "Sef " la bancul de proba.El l-a trimis pe "terminatul " ala care mi-a venit dupa 15 min sa-mi spuna ca s-a uitat in depozit si nu mai sunt variante de 120 GB
Daca-l gasesc maine promit sa-l "zgandar" un pic la neuroni.Deci efectiv nu-i intereseaza,stateam cu banii in mana si nu se uita nici dracul la mine.Daca nu dai din coate,esti mancat.
Ca fapt divers,cat am stat la bancul de proba sa-l astept pe individ ,imi venea sa-mi dau palme la ce am vazut acolo.Se terminase hartia pentru facturi si nu mai gaseau ,au cazut liniile telefonice,de nu mai puteau sa anunte/cheme pe cineva,au trimis clientii catre receptie sa le faca hartiile,au uitat sa le mai stampileze unora bonurile suficient cat sa pierzi garantia....etc
Ca sa fiu bland o sa folosesc termenul "Haos total" ca sa le descriu activitatea
P.S
Naz intra pe YM sa vorbim sau da-mi numarul de telefon,am cateva intrebari
Chiar nu stiu ce sa fac, o mai avea rost sa iau magazinele la picior?(cred ca pierd o zi intreaga din carrefour in carrefour)
Nu este nevoie sa iei magazinele la picior, te duci frumos la ei pe site si iei numarul de telefon de la fiecare magazin in parte si suni.. iti vor spune daca mai au pe stoc sau nu. Bine ca l-am luat si am scapat de angajatii aia plictisiti de viata care lui chynagods i-au spus ca nu il mai au pe stoc, dar pt. mine au mai avut console. Uite un link Carrefour Bucuresti.
Nu am citit, acum faci cum consideri - poate nici nu s-au uitat daca il au sau nu.. eu am ramas surprins de incompetenta lor.
de unde as putea sa cumpar un set de microfoane singstar pt ps3?(cu fir de preferat si numa microfoanele daca se poate...fara vol 1). M-am uitat pe site-uri precum zavii si ori nu aveau ori erau sold out
. Cam care ar fi pretul microfoanelor?...poate are web sau alt user de pe CG de vanzare
. Astept sugestii. Multumesc anticipat
Bookmarks