Nu incercati sa luati de la zavvi in perioada asta. Mie nu mi-a venit B;O Hardened, am dat si mail-uri (mai sus) si tot nimic. Si daca nu va vine comanda, nu aveti cum sa le dati mail deoarece au site-ul distrus si iti dispare fereastra cu Message.
Nu incercati sa luati de la zavvi in perioada asta. Mie nu mi-a venit B;O Hardened, am dat si mail-uri (mai sus) si tot nimic. Si daca nu va vine comanda, nu aveti cum sa le dati mail deoarece au site-ul distrus si iti dispare fereastra cu Message.
Razorel, daca ai luat de la 'zavvi_outlet' vezi ca, practic, e vorba de thehutAm avut si eu o tentativa de tranzactie cu ei, fara succes din pacate. Am luat un Ninja Gaiden Sigma PS3, le-am dat mesaj dupa o saptamana sa le spun ca nu a venit, mi-au raspuns dupa 2 zile ca cica s-a produs o incurcatura si ca imi dau refund. Ceea ce s-a si intamplat dupa alte 3 zile. N-am jucat jocul ala nici pana in ziua de azi
![]()
Da, zavvi_outlet.Astept 2 zile sa vad daca-l trimit, cum au spus in mailul pe care l-am primit...
Salutare!
Ma bate gandul sa-mi iau un PS3 Move Starter Pack...sau poate doua...intrebarile mele sunt:
1. Se merita?
2. De unde ati cumparat si la ce preturi?
3. Care ar fi pretul corect pt Starter Pack?
4. Navigation controller-ul este necesar sau un moft?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile/sugestiile voastre!
Am comandat LittleBigPlanet(GOTY) pentru PS3 de pe Zavvi. Momentan este out of stock...stie cineva cam in cat timp fac cei de la Zavvi restock ?
BTW : este vreo problema cu Zavvi in ultima perioada? Am un prieten care a comandat Spiderman:Shattered Dymensions,si nu i-a venit,dar a primit mailu de despach acum 4 saptamani...Deobicei primea in 2-3 zile comenzile de pe Zavvi.
Cei de la zavvi au devenit foarte neprofesionisti. Eu unul, am un colet pierdut trimis acum 3 luni, iar oamenii nici nu imi raspund la mesaje cand le cer refund.
In schimb, in trecut coletele de la zavvi ajungeau chiar si in 2-3 zile.
Mie asta mi-au trimis: You will receive another email when our warehouse dispatches your item and we estimate your item will arrive in Sibiu three to five working days later at the very latest. Desi, din experiente anterioare cu alti selleri pot spune ca este un termen cam nerealist, daca nu folosesc Royal Mail Signed For (tot ce am comandat si a fost trimis asa a sosit in 4 zile la Sibiu).
Am vrut sa iau pt cineva Guitar Hero: Warriors of Rock WII. Surpriza, o reducere de 5 lire a fost pe amazon uk. Mare promotie, intr-adevar.
Gata, cica au facut dispatch. A durat mai putin de 24 de ore. Acum sa vad cand ajunge...
1.Nu.
Demo discul ala e degeaba,mai bine cumperi Sports Champions daca vrei ceva fun.Move Motion gasesti la 170 ron (me included) iar Eye Camera poti sa o cumperi SH de pe Bazar
2.Un pret bun ai aici PlayStation Move Starter Pack with PlayStation Eye Camera, Move Controller and Starter Disc (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51LlsY-9bLL.@@AMEPARAM@@51LlsY-9bLL PrinRobert Dinu ar fi ideal ca pret ca sa nu-ti mai aplice astia TVA-ul nostru si transportul ala nesimtit
3.Nu vezi bre ce ti-am scris mai sus,sau vrei sa ma nevrozezi? AMAZON UK
4.Pana la Killzone 3 poti sa stai linistit.Doar pentru shootere mi se pare util si nu prea avem in perioada asta.Move Motion insa,merita pe deplin.
Un link era bun. Oricum, oferta mai este valabila inca 19 ore.
ce de oferte bune am vazut de Black Friday =p~. Jocuri de psp si de ps3 la un pret incredibil...da majoritatea cred ca nu trimit in afara US-ului. Nu stiti ceva magazine de pe amazon sau alte locuri care au preturi incredibile dar care sa trimita si in Romania?(stiu ca MGS 4 la 10 $, 3D Dot Hero la 20$ , jocuri de psp la 10-15$ etc)... sau Black Friday-ul e exclusiv USA?
(ar fi pacat sa nu putem profita si noi de aceste oferte
)
Nu trimit. In afara de asta, sunt ntsc, nu stii sigur daca-s region free.
In afara de amazon uk, nu stiu unde ai putea profita de black friday.
Si pe mine ma interesa un gps tom tom de pe amazon.com, dar "cannot be shipped to your adress"![]()
Buna ziua,
Saptamana viitoare vreau sa imi achizitionez un Playstation 3 SLIM varianta 120GB . Vreau sa stiu daca merita sa dau 1300 RON pentru aceasta varianta de 120GB![]()
2 . E bun pentru PS3 LCD-ul acesta ? LCD TV Panasonic L32C2E la Domo.ro, LCD TV
1.Evident ca nu.In Carrefour varianta de 120 Gb este 999 ron,2 ani garantie (tocmai ai mai facut rost de 3 mil pentru TV)
2.Eu zic sa mai cauti.Gasesti modele mai bune cu un buget de maxim 20 mil
999 Ron ? huh.. se mentine pretul acesta sau creste? am auzit ca doar saptamana asta tin acest pret
2. Pai bugetul maxim ar fi de 1700 RON pentru lcd , nu prea ma duc eu spre full hd , ceva bun in raport calitate/pret .. Panasonic / samsung / sonydaca ai putea sa imi recomanzi un model bun pana in 1700 ron ti-as fi recunoscator!
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks