Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 381 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2321 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Da, corect Razvan Atat a fost daca faceai precomanda din timp. Plus pretul foarte bun pentru Kollectors, la fel, daca se facea precomanda din timp. Si eu am avut precomanda la Kollectors la voi, deci GS a fost prima varianta pentru mine, dar am renuntat, din cauza unor cheltuieli neasteptate, in favoarea standardului.

In rest, imi mentin ideea generala, adica faptul ca mai multe surse de achizitie de joace&stuff sunt in beneficiul nostru, adica al gamerilor bugetari

2. #2322 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Mai este oferta cu transportul gratuit la thehut?

Thx!

3. #2323 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Mai este oferta cu transportul gratuit la thehut?

Thx!
    Da.

4. #2324 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Comanda de pe 26 aprilie de la zavvi mi-a ajuns astazi, dupa 2 saptamani si 2 zile de la dispach. Asta ca sa stiu cand imi ajung precomenzile...

5. #2325 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Dupa 3 precomenzi consecutive la ShopTo care nu au ajuns: Halo Reach Limited, Fable 3 Collectors si Dragon Age 2 Signature Edition prefer sa-mi fac precomenzile la Amazon. Dau un ban dar stiu ca face.

6. #2326 SP
    Are cineva un cod de discount pentru Zavvi? Raman dator.

Multumesc anticipat!

7. #2327 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    vezi ca au thehut o oferta limitata. Vezi intr-un banner

8. #2328 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    vezi ca au thehut o oferta limitata. Vezi intr-un banner
    Stiu oferta, insa din pacate produsul pe care il vreau eu nu este si pe TheHut.

Multumesc oricum!

9. #2329 SP
    Member Iulian's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Are cineva un cod de discount pentru Zavvi? Raman dator.

Multumesc anticipat!
    Ai pm, spor la cumparaturi.

10. #2330 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Un cod de discount Zavvi pentru cine vrea:
    1115-Z7SB-7RFG

11. #2331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai e cineva care are probleme cu Zavvi? Mie imi merge foarte greu site-ul. Se incarca greu si trece foarte greu de la o pagina la alta. Am incercat cu mai multe browsere si tot asa merge. Cand trec intro lista de la pagina 1 la 2 de ex, se tot incarca, se tot incarca si nimic. Nu trece la pagina urmatoare. E de-a dreptul frustrant.

12. #2332 SP
    Member styng's Avatar
    eu unu nu am probleme cu site'ul .... in schimb sunt dezamagit ... cand vroiam sa fac si eu comanda la Demon's Souls si Dragon Age:Ultimate Edition, jocurile sunt: "Availability: Usually dispatched within a month"

13. #2333 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mai e cineva care are probleme cu Zavvi? Mie imi merge foarte greu site-ul. Se incarca greu si trece foarte greu de la o pagina la alta. Am incercat cu mai multe browsere si tot asa merge. Cand trec intro lista de la pagina 1 la 2 de ex, se tot incarca, se tot incarca si nimic. Nu trece la pagina urmatoare. E de-a dreptul frustrant.
    Nici eu nu am probleme cu el. Se incarca repede (Chrome).

Quote Originally Posted by styng View Post
    eu unu nu am probleme cu site'ul .... in schimb sunt dezamagit ... cand vroiam sa fac si eu comanda la Demon's Souls si Dragon Age:Ultimate Edition, jocurile sunt: "Availability: Usually dispatched within a month"
    Ai putea incerca sa dai comanda.
    Eu am vazut o vreme RDR cu "usually dispatched within 24 hours" apoi cu "usually dispatched within a week" dar nu am avut atunci bani, cand am facut rost, am cautat din nou jocul dar avea "usually dispatched with a month", am riscat si l-am comandat (luni) iar miercuri seara mi l-au trimis.

14. #2334 SP
    Junior Member razvitim's Avatar
    Cam in cat timp vine jocurile comandate de pe zavvi?

15. #2335 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Jocurile vin sau sosesc, nu "vine".

16. #2336 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Sau pot sa si ajunga .. de regula intr-un interval cuprins intre 5 si 15 zile lucratoare.

17. #2337 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am si eu o nelamurire, daca i s-a mai intamplat cuiva asa ceva..

Am un preorder pe ShopTo pe care am vrut sa-l platesc. Am dat pe plata direct cu cardul si dupa ce am confirmat comanda, nu s-a mai intamplat nimic (in sensul ca preorder-ul tot apare neplatit). La banca am vazut ca tranzactia s-a inregistrat, desi n-a avut loc inca.

Tin minte insa ca am mai comandat eu ceva duminica, tot direct cu cardul. Atunci am primit imediat mail de la ShopTo ca mi-a inregistrat plata, iar pe site aparea comanda platita. Acum insa nimic, iar banii au disparut din cont si urmeaza sa fie transferati la ShopTo, probabil maine. Sper sa se rezolve automat chestia asta, sa fie doar o chestie bancara. Oricum le-am trimis un mesaj si celor de la ShopTo, in caz ca e ceva.

Ma intrebam doar daca i s-a mai intamplat cuiva chestia asta si cum s-a rezolvat..

18. #2338 SP
    Member solaru's Avatar
    poate e la fel ca la zavvi... iti iau banii de pe card doar in momentul in care fac livrarea...si nu la precomanda...

19. #2339 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Discount code la Play-Asia are cineva? Cand ma pregateam si eu sa-l folosesc pe-al meu ... tocmai ce-a expirat de pe 12 Mai

Multumesc.

20. #2340 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    La precomanda, de regula nu se iau banii inainte. Pot interveni probleme, de genul: jocul este amanat, anulat, producatorul nu poate livra sau onora toate precomenzile. Se evita in acest mod scandalurile si cheltuieli cu returnarea banilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 117 of 381 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 ... LastLast