Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 217 of 381 FirstFirst ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 267 317 ... LastLast
Results 4,321 to 4,340 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4321 SP
    Banned eastbason's Avatar
    Baietii astia cu GamePlace.ro sunt un pic cam neseriosi? ca ma mint de ceva timp ca imi trimit un joc....si nici pana in ziua de azi nu s`a intamplat
    A mai facut cineva comanda la ei?

2. #4322 SP
    Member biagyydog's Avatar
    n-am mai cumparat de la ei. dar ce joc nu ti-au trimis ? ai luat legatura cu ei ?

3. #4323 SP
    Banned eastbason's Avatar
    Am comandat un joc de X360. Problema e ca tipul cu care am vb in cursul saptamanii mi'a zis ca o sa ajunga pana maxim vineri. Dar se pare ca s'a inselat...! Daca nu sunam...nici macar nu aveam de unde sa stiu daca produsul e in stoc...nu au trimis nici confirmare pe mail...de sunat nici nu mai zic! Chiar asa am ajuns...tragem noi de ei ca sa putem cumpara ceva? Nu recomand nimanui....!

4. #4324 SP
    Member biagyydog's Avatar
    mda, asta chiar e neplacut.. poate o fi doar o intarziere (adica sa iti ajunga luni), altfel o bila neagra pt ei.

5. #4325 SP
    Junior Member alecutheman's Avatar
    Stie cineva cum as putea sa fac rost de The Walking Dead Limited Edition (cea cu TWD Compendium One) avand in vedere ca e Gamestop si pre-order exclusive?

6. #4326 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Din c�te știu ediția respectivă este exclusivă US, deci probabil ar trebui să apelezi la cineva care face comenzi �n state (ex: iPaul).

7. #4327 SP
    Banned FreakaDaDuda's Avatar
    Pana la urma cum e treaba, zavvi mai trimite in Romania sau nu, si cat costa transportul standard pentru jocuri?

8. #4328 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Trimite, sigur. 20 de lire transportul si e al tau jocul!

9. #4329 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Pot sa-ti recomand bestbuy.com cu incredere. Pt cartele de 10, 20 sau 50 platesti fix 10, 20 respectiv 50 $. Fara alte taxe ascunse. Pt mine e cel mai ok pt contul de Store US.
    Dc vrei pt Store UK situatia se schimba si pe ebay.uk gasesti niste deal-uri chiar foarte bune!
    Salut. Pai si iti trimit codul pe mail. M-am uitat si nu am gasit sa specifice ceva de email.

10. #4330 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by Inuhanyou View Post
    Salut. Pai si iti trimit codul pe mail. M-am uitat si nu am gasit sa specifice ceva de email.
    Iti trimit codul pe mail, de acolo am cumpărat si eu, dar atenţie, doar la cele care au scris (Downloadable Content)

LE vad ca nu au pe stoc niciun psn card (Downloadable Content)

---------- Post added 24-10-2012 at 06:06 PM ----------

A cumpărat cineva jocuri de aici?
    http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3830

11. #4331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Zavvi mai are pagina pe Facebook unde sa faci plangere? Nu o mai gasesc si am probleme cu o comanda.

12. #4332 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

From 16th October 2012 you can now top-up your Sony Entertainment Network wallet via PayPal.*

Your wallet can be used to purchase a variety of content on Sony Entertainment Network, including Games, Movies and Music.

You will need to sign in to your account via the Web to do this.*

To top-up your wallet simply:

* 1. Visit www.SonyEntertainmentNetwork.com and sign in to your account.
    * 2. Choose [Add Funds]
    * 3. Choose PayPal � a new secure window will pop up.
    * 4. Transfer from �5 to up to �120Please note this functionality is only available by Signing-In to your account on www.SonyEntertainmentNetwork.com.*

13. #4333 SP
    Member Mythul's Avatar
    Thanks Sony, finally.

14. #4334 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Din pacate, nu prea ne este de folos pentru ca tara de la contul de PSN trebuie sa corespunda cu cea a contului de PayPal:

Sony Entertainment Network - How do I top-up my wallet with PayPal

Please note that your PayPal™ account must be registered in the same country as your Sony Entertainment Network account. For example, if your Sony Entertainment Network account was set up in France, you will only be able to use PayPal™ if your PayPal™ account billing address is also in France.

15. #4335 SP
    Poti avea un cont PP pe care il verifici cu VCC pe orice tara si cu ce nume vrei, deci e de folos

16. #4336 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by alecutheman View Post
    Poti avea un cont PP pe care il verifici cu VCC pe orice tara si cu ce nume vrei, deci e de folos
    M-ai pierdut...

17. #4337 SP
    Contul de Paypal il faci cum vrei, problema era sa il verifici (daca nu il verifici de obicei ti-l blocheaza dupa cateva tranzactii). Ca sa il verifici bagi un CC si iti ia 1.5 euro de pe el (pe care ti da inapoi dupa aceea). Asta se poate face si cu un VCC (virtual credit card) pe care il cumperi de pe net cu un CC normal sau cu Paypal-ul personal (is in jur de $10 afaik) si VCC-ul poate avea ce adresa vrei pe el, deci poate verifica si un Paypal de UK de exemplu (pe care il poti folosi si pe PSN prin urmare)

18. #4338 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Contul de Paypal il faci cum vrei, problema era sa il verifici (daca nu il verifici de obicei ti-l blocheaza dupa cateva tranzactii). Ca sa il verifici bagi un CC si iti ia 1.5 euro de pe el (pe care ti da inapoi dupa aceea). Asta se poate face si cu un VCC (virtual credit card) pe care il cumperi de pe net cu un CC normal sau cu Paypal-ul personal (is in jur de $10 afaik) si VCC-ul poate avea ce adresa vrei pe el, deci poate verifica si un Paypal de UK de exemplu (pe care il poti folosi si pe PSN prin urmare)
    Sau mai bine cumperi fara sa te complici de pe Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards (tot cu PayPal). Iar in cazul in care iei carduri de 16�, 25� sau 35� platesti chiar mai putin decat daca ai alimenta direct.

19. #4339 SP
    Da, sau asa, dar cu PP era live toata chestia, nu astepti sa iti trimita codul si nu tre sa bagi niciun cod

20. #4340 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Sau mai bine cumperi fara sa te complici de pe Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards (tot cu PayPal). Iar in cazul in care iei carduri de 16�, 25� sau 35� platesti chiar mai putin decat daca ai alimenta direct.
    Oricum asa procedam, dureaza 5 min., dar eram curios si prin pp cum se putea altfel

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.