Baietii astia cu GamePlace.ro sunt un pic cam neseriosi? ca ma mint de ceva timp ca imi trimit un joc....si nici pana in ziua de azi nu s`a intamplat
A mai facut cineva comanda la ei?
Baietii astia cu GamePlace.ro sunt un pic cam neseriosi? ca ma mint de ceva timp ca imi trimit un joc....si nici pana in ziua de azi nu s`a intamplat
A mai facut cineva comanda la ei?
Am comandat un joc de X360. Problema e ca tipul cu care am vb in cursul saptamanii mi'a zis ca o sa ajunga pana maxim vineri. Dar se pare ca s'a inselat...! Daca nu sunam...nici macar nu aveam de unde sa stiu daca produsul e in stoc...nu au trimis nici confirmare pe mail...de sunat nici nu mai zic! Chiar asa am ajuns...tragem noi de ei ca sa putem cumpara ceva? Nu recomand nimanui....!
mda, asta chiar e neplacut.. poate o fi doar o intarziere (adica sa iti ajunga luni), altfel o bila neagra pt ei.
Stie cineva cum as putea sa fac rost de The Walking Dead Limited Edition (cea cu TWD Compendium One) avand in vedere ca e Gamestop si pre-order exclusive?
Din c�te știu ediția respectivă este exclusivă US, deci probabil ar trebui să apelezi la cineva care face comenzi �n state (ex: iPaul).
Pana la urma cum e treaba, zavvi mai trimite in Romania sau nu, si cat costa transportul standard pentru jocuri?
Iti trimit codul pe mail, de acolo am cumpărat si eu, dar atenţie, doar la cele care au scris (Downloadable Content)
LE vad ca nu au pe stoc niciun psn card (Downloadable Content)
---------- Post added 24-10-2012 at 06:06 PM ----------
A cumpărat cineva jocuri de aici?
http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3830
Zavvi mai are pagina pe Facebook unde sa faci plangere? Nu o mai gasesc si am probleme cu o comanda.
From 16th October 2012 you can now top-up your Sony Entertainment Network wallet via PayPal.*
Your wallet can be used to purchase a variety of content on Sony Entertainment Network, including Games, Movies and Music.
You will need to sign in to your account via the Web to do this.*
To top-up your wallet simply:
* 1. Visit www.SonyEntertainmentNetwork.com and sign in to your account.
* 2. Choose [Add Funds]
* 3. Choose PayPal � a new secure window will pop up.
* 4. Transfer from �5 to up to �120Please note this functionality is only available by Signing-In to your account on www.SonyEntertainmentNetwork.com.*
Din pacate, nu prea ne este de folos pentru ca tara de la contul de PSN trebuie sa corespunda cu cea a contului de PayPal:
Sony Entertainment Network - How do I top-up my wallet with PayPal
Please note that your PayPal™ account must be registered in the same country as your Sony Entertainment Network account. For example, if your Sony Entertainment Network account was set up in France, you will only be able to use PayPal™ if your PayPal™ account billing address is also in France.
Poti avea un cont PP pe care il verifici cu VCC pe orice tara si cu ce nume vrei, deci e de folos![]()
Contul de Paypal il faci cum vrei, problema era sa il verifici (daca nu il verifici de obicei ti-l blocheaza dupa cateva tranzactii). Ca sa il verifici bagi un CC si iti ia 1.5 euro de pe el (pe care ti da inapoi dupa aceea). Asta se poate face si cu un VCC (virtual credit card) pe care il cumperi de pe net cu un CC normal sau cu Paypal-ul personal (is in jur de $10 afaik) si VCC-ul poate avea ce adresa vrei pe el, deci poate verifica si un Paypal de UK de exemplu (pe care il poti folosi si pe PSN prin urmare)![]()
Sau mai bine cumperi fara sa te complici de pe Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards (tot cu PayPal). Iar in cazul in care iei carduri de 16�, 25� sau 35� platesti chiar mai putin decat daca ai alimenta direct.![]()
Da, sau asa, dar cu PP era live toata chestia, nu astepti sa iti trimita codul si nu tre sa bagi niciun cod![]()
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks