Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 381 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 207 257 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3121 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Daca iei jocuri simple nici la zavvi nu sunt probleme la livrare.
    Acestea apar atunci cand se comanda un joc mai voluminos sau in cazul precomenzilor, cazuri in care jocurile sunt trimise din alte depozite decat cele din Uk, Guernsey.
    Spre ex, pe 28.10 au plecat spre mine Crysis 2, Mass Effect 2, X-Factor si Need for Speed Shift 2 Unleashed, dintre care 3 au ajuns joi pe 03.11, iar al patrulea o zi mai tarziu.
    Spre deosebire de Batman AC CE, care a fost precomanda, a fost expediat din Ungaria pe 18.10, iar de abia pe 01.11 a ajuns acasa avizul de ridicare de la posta.
    Tot asa, mai am in asteptare un Gran Turismo 5: Collector's Edition, expediat pe 21.10.

DanTe23, nu cred ca este vreo diferenta majora intre thehut si zavvi, in afara de nume si uneori de preturi. Au acelasi si stoc si aceleasi depozite.
    Tocmai de aceea am spus sa luati de pe the hut.(zavvi,sendit apartin grupului the hut) Nu mai stau sa ma contrazic, comand de pe ambele de acum 4 ani si cel mai mult a durat la zavvi,cam 10 zile

2. #3122 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    10% reducere la Zavvi 1805-7N9Q-X5AA

3. #3123 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Zavvi, 10 % reducere: 1805-DKGB-MD2P

4. #3124 SP
    Member Iarba's Avatar
    5% reducere peste 45lire, TheHut: 1810-Y258-B8CQ

5. #3125 SP
    Manager paul's Avatar
    �5 discount la comanda de minim �45: 1806-A811-APY9 .

6. #3126 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Azi mi-am ridicat si eu cardul de la Raiffeisen pentru cumparaturile online. Am primit si un card reader care nici nu stiu ce face , femeie de acolo nu mi-a explicat nimic. Din instructiuni am inteles ceva da nu imi dau seama ce fac cu codul dupa ce introduc pinul. Pe site am intrat foarte putin, verific mai spre seara cand am mai mult timp. Intre timp, poate imi explica si mie cineva care are sau stie.

Merci !

P.S: Nu stiam unde sa intreb si am scris la repezeala.

7. #3127 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Azi mi-am ridicat si eu cardul de la Raiffeisen pentru cumparaturile online. Am primit si un card reader care nici nu stiu ce face , femeie de acolo nu mi-a explicat nimic. Din instructiuni am inteles ceva da nu imi dau seama ce fac cu codul dupa ce introduc pinul. Pe site am intrat foarte putin, verific mai spre seara cand am mai mult timp. Intre timp, poate imi explica si mie cineva care are sau stie.

Merci !

P.S: Nu stiam unde sa intreb si am scris la repezeala.
    Cu acel card reader poti verifica, face transfer de bani, plati in orice moment, prin Raiffeisen Online Internet Banking. In momentul logarii pe site, o sa-ti ceara sa introduci codul de utilizator al tau, dupa aceea o sa ai nevoie de codul de autentificare, acesta se obtine in momentul in care bagi cardul tau in acel card reader si urmezi pasii : cod pin ( al cardului) > autentificare, astfel obtii codul necesar logarii pe Online Banking. Odata logat ai acolo mai multe categorii, portofoliul tau, etc...
    Sper ca te-am ajutat cu info.

8. #3128 SP
    Tot timpul trebuie sa patesc cate ceva, nicio data nu a fost totul perfect cand ma inregistarm pe un site. "A aparut o eroare la activarea contului tau. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu, completand acelasi cod de activare". Am incercat mai tarziu si ma trimite pe pagina unde creez un cont.... Trebuie sa o iau de la capata.

9. #3129 SP
    Junior Member Andrei Lamaie's Avatar
    A mai comandat cineva ac brotherhood platinum de pe zavvi? Daca da tot awaiting stock pick apare la status, sau sunt eu singurul "norocos" care asteapta de o saptamana?

10. #3130 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Intrebare pentru cei care au cumparat de pe zavvi la promotia de 2 for 25. Jocurile vin impreuna sau separat?

11. #3131 SP
    Member Aliosa's Avatar
    @Amsterdam - Din pacate jocurile vin separat, fiecare in pachetul/scrisoarea sa.

@Andrei Lamaie - raspunsul 1 pt roboti (vad ca ai doar 3 posturi) Esti sigur ca ai suficienti bani pe card?
    - raspunsul 2: Poate este o greseala la ei in sistem, ii poti contacta pe facebook sa ii intrebi ce se intampla cu comanda. Nu uita sa lasi si nr comenzii, ca sa stie oamenii cu cine vorbesc.
    De obicei daca scrie usually dispatched in 24 hours (cum este si cazul tau pt AC Brotherhood Platinum, livrarea se face in 1, 2 zile lucratoare, probleme apar atunci cand scrie usually dispatched in one month, cand poti astepta mai mult de o luna).

12. #3132 SP
    Junior Member Andrei Lamaie's Avatar
    @Aliosa Am bani pe card numai ca ei nu i-au luat. I-am contactat prima oara vineri. Mi-au raspuns duminica si mi-au zis ca trimit intr-o zi sau doua. Azi i-am intrebat pe facebook ce se mai aude cu comanda mea si au zis ca ma contacteaza "shortly". Nu stiu exact cat inseamna shortly in Anglia dar cred ca mai am de asteptat mult si bine. Oricum nu mai am sperante ca mai primesc jocul de la ei. Mai astept si maine si daca tot nu se schimba nimic o sa il iau de pe shopto. Imi pare rau ca nu mi-au spus exact ce inseamna "awaiting stock pick" la ei.

13. #3133 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La ShopTo nu era gratuit transportul la o suma de peste 30 de lire, sau ceva de genul?

14. #3134 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    ZAVVI - WEDSTEN 10% reducere (doar azi)

15. #3135 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    La ShopTo nu era gratuit transportul la o suma de peste 30 de lire, sau ceva de genul?
    Nope...

16. #3136 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Am vorbit pe facebook cu cei de la Altex si au afirmat ca spera ca Uncharted 3 Explorer Edition sa intre pe stoc pana la inceputul saptamanii viitoare.
    Pretul e cam piperat (600 de lei), dar eu cred ca o sa cumpar o bucata.

17. #3137 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Te rugam sa incerci din nou mai tarziu, completand acelasi cod de activare.
    Deja este a 3-a zi cand primesc acelasi raspuns... Ce sa mai fac ?

18. #3138 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Salut!

Am comandat acum cca 10 zile doua jocuri de pe zavvi.com: GT5 Collector's Edition si Driver San Francisco Collector's Edition. Sunt la prima comanda la ei si nu prea stiu ce termene de livrare au. Aveti idee cam cat dureaza? Jocurile le aveau pe stoc la momentul comenzii, deci nu sunt pre-order sau altceva.

19. #3139 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Despatch-ul s-a facut?

20. #3140 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Dupa ce ai primit mail'ul de confirmare ca a fost trimisa comanda ta, dureaza intra 10-15 zile lucratoare. Se intampla sa ajung si mai repede de acest termen, dar de regula dureaza cat am zis mai sus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.