Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 156 of 381 FirstFirst ... 56 106 146 154 155 156 157 158 166 206 256 ... LastLast
Results 3,101 to 3,120 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3101 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai o sa iti vina aviz. doar nu ai ghena de gunoi in loc de casuta postala sa incapa ditamai cutia.

---------- Post added 31-10-2011 at 10:52 AM ----------

S-a mai discutat anterior si erau cazuri in care venea prin curier, alte cazuri in care venea prin posta.

2. #3102 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Merci de raspuns
    Nah, nu strica sa intreb ca la noi nu te mai mira nimic

3. #3103 SP
    Evident ca vreun postas tampit ti-o poate lasa si pe scara, dar nu cred ca are cum sa o care cu el prin oras sa ti-o aduca. E postas, nu hamal. In Brasov nici plicurile cu jocuri nu le aduc acasa ca cica sunt grele.

4. #3104 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pachetele mai mari decat o carcasa de DVD o sa vina cu aviz. Cat despre jocuri, depinde de postas. De cele mai multe ori am gasit jocul in cutie, insa mi s-a intamplat de 2-3 ori sa gasesc aviz.

5. #3105 SP
    azi am gasit avizul in posta pt Battlefield 3, maine il ridic. Se pare ca au imbunatatit cei de la Zavvi transportul, nu mai fac 3 saptamani jocurile noi.

6. #3106 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Vb in numele tau.

7. #3107 SP
    nu generalizez. Si mie mi-au pierdut pachete sau au ajuns jocuri proaspat lansate dupa 3 saptamani. Dar regula e ca ajung intr-o saptamana. In cazul meu

8. #3108 SP
    Member Harilip's Avatar
    un site de unde se poate face precomanda pt Skyrim limited edition PS3?

@DanTe23 multumesc dar eu ziceam de varianta asta : http://gameimposter.files.wordpress....es-edition.jpg
    nu cu figurina

9. #3109 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    un site de unde se poate face precomanda pt Skyrim limited edition PS3?
    The Elder Scrolls V: Skyrim: Playstation 3: Amazon.de: Games
    cei de pe amazon.co.uk tot din germania o sa aduca editia de colectie

---------- Post added 01-11-2011 at 10:19 PM ----------

Product - The Elder Scrolls V: Skyrim Collectors Edition

---------- Post added 01-11-2011 at 10:20 PM ----------

Product - The Elder Scrolls V: Skyrim Collectors Edition

---------- Post added 01-11-2011 at 10:23 PM ----------

mi se pare prea scumpa,eu as opta pt uncharted 3 collectors,dar depinde de gusturi,sunt un fan al seriei elder scrolls dar 700 ron pt un dragon...neah

10. #3110 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    Salut cam cat ar fi transportul de la zavvi in romania pentru ca asi dori sa achizitionez acest joc: Call Of Duty 4: Modern Warfare Xbox 360 | Zavvi.com si nu stiu totalul de lire cu tot cu transport. Multumesc

11. #3111 SP
    1 lira transportul

12. #3112 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    am cumparat de pe ebay un joc care a fost trimis din uk pe data de 24 oct prin Royal Mail SP. in ceeasi zi mi s-a mai trimis unul iar in ziua urmatoare altul tot din UK. aceste ultime 2 jocuri au ajuns, dar primul nu. am peste 50 de comenzi pe ebay si nu s-a pierdut nici unul pana acum. vanzatorul a trimis jocul pt ca mi-a trimis o poza a chitantei de la posta. adresa de livrare pe care mi-a comunicat-o este corecte.

1. prima solutie la care m-am gandit ar fi sa ma duc la posta si sa cer dirigintei postei sa verifice printre scrisorile externe primite daca nu s-a ratacit cumva a mea. stie cineva ce se intampla cu o scrisoare externa daca nu este ridicata?
    2. am vreo sansa sa imi recuperez banii prin paypal dc jocul s-a pierdut? ce trebuie sa fac pt asta, sa deschid un caz pe ebay?
    3. care a fost termenul maxim dupa care ati primit o scrisoare externa din UK din spatiul UE (zavvi mai trimite colete dintr-un depozit de nu stiu unde care nu face parte din UE si dureaza mai mult)?

13. #3113 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Baieti,vreau sa imi iau Kinect nou si pana acum am gasit cel mai mic pret la 590 ron in Altex si Domo ! Fizic in magazin.
    Acu stiu ca de obicei astea 2 mag sunt mai scumpe decat cele online.Se gaseste online si mai ieftin de atat? Sau e bun pretu si sa ma duc sa il iau?
    Vine cu jocul kinect Adventures.

14. #3114 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Da, orice kinect vine cu jocul adventures. Cred ca l-am vazut la 5 milioane in Media Galaxy Baneasa Mall, but dont take my word for it. Daca ai drum incolo sa verifici, cred ca e cel mai bun pret.Daca nu, 590 e un pret ok.Ne vedem pe Live,la un Kinect Sports, te astept.

15. #3115 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Redeem codes de la zavvi pentru mspoints etc. sunt trimise prin email sau posta?

16. #3116 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Redeem codes de la zavvi pentru mspoints etc. sunt trimise prin email sau posta?
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

17. #3117 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Mai nou zavvi trimit si din Ungaria, din pacate Batman Arkham City CE a ajuns in 2 saptamani de la expediere (cam dezamagitor).

18. #3118 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    2 saptamani a durat? si de unde a venit? din spatiu UE? ca am facut si eu o comanda si a trecut aproximativ 8 zile si tot nu a venit...tot la Batman Arkham City CE

19. #3119 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Incercati sa luaţi si de pe celalalt site, thehut,max. 5 zile toate comenzile,la zavvi cel mai mult am aşteptat 10 zile după dark souls care a venit din suedia.

20. #3120 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Daca iei jocuri simple nici la zavvi nu sunt probleme la livrare.
    Acestea apar atunci cand se comanda un joc mai voluminos sau in cazul precomenzilor, cazuri in care jocurile sunt trimise din alte depozite decat cele din Uk, Guernsey.
    Spre ex, pe 28.10 au plecat spre mine Crysis 2, Mass Effect 2, X-Factor si Need for Speed Shift 2 Unleashed, dintre care 3 au ajuns joi pe 03.11, iar al patrulea o zi mai tarziu.
    Spre deosebire de Batman AC CE, care a fost precomanda, a fost expediat din Ungaria pe 18.10, iar de abia pe 01.11 a ajuns acasa avizul de ridicare de la posta.
    Tot asa, mai am in asteptare un Gran Turismo 5: Collector's Edition, expediat pe 21.10.

DanTe23, nu cred ca este vreo diferenta majora intre thehut si zavvi, in afara de nume si uneori de preturi. Au acelasi si stoc si aceleasi depozite.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.