Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 381 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #521 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Stie cineva pe unde gasesc Fallout 3 collector's edition ieftin,ma intereseaza varianta de 360 sau cea de PS3 care e mai ieftina.

2. #522 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    ieri am facut o comanda la amazon.co.uk. astept sa vina, sa vad cat de repede si in ce stare sunt .

3. #523 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am fost azi la Altex si am vazut jocuri la preturi surprinzator de bune pentru Romania. Bad Company, Fifa 2009, Top Spin 3, Mirrors Edge, Quantum of Solace, Madagascar 2, Bourne Conspiracy, Overlord la 149.9 ron. Quake Wars la 99.9 ron. E posibil sa mai fi fost si alte jocuri la preturi bune, dar nu-mi mai aduc aminte toate titlurile. Jocurile sunt de PS3, nu stiu daca erau oferte si la jocurile de X360 pentru ca nu m-am uitat

4. #524 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Exact aceleasi preturi sunt si la xbox,aceleasi titluri

5. #525 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    fifa 2009 la 150 , in ce oras stai? e chiar foarte ieftin, avand in vedere ca vorbim de un magazin din romania. inseamna ca incet-incet ne aliniem si noi occidentalilor, cel putin din punct de vedere al preturilor jocurilor.

6. #526 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Astea sunt preturile si la gameshop.

7. #527 SP
    Un pret bun pt. Dead Space X360- ..::GameShop.ro::..

8. #528 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    consol3 vezi ca vinde bandido fallout 3 collector s pentru ps3 la 230 ron

9. #529 SP
    Am facut precomanda la webpredator si imi vine in 6 zile cu 215 lei zona 1,Bandio venea miercuri in bucuresti si mai dura si comanda ca mi-a spus ca pot lua doar pe comanda,nu are in stoc.

10. #530 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Stie cineva vreun site nou aparut sa aiba preturi mai bune decat gamepointsnow.com? E mai greu cu banii in perioada asta.

11. #531 SP
    Member novi's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Stie cineva vreun site nou aparut sa aiba preturi mai bune decat gamepointsnow.com? E mai greu cu banii in perioada asta.
    Uite AICI!

12. #532 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Intru azi in Flanco - cautam o rama foto digitala pt un cadou. Ratacind prin magazin dau peste standurile cu jocuri.
    Mirrors Edge - 259.99 RON si un sticker pe el cu "Pret de criza". Mi s-a facut rau. Al naibii "aliniere la occidentali".
    Ceea ce voi nu intelegeti, pentru ca probabil traiti intr-o lume inchipuita, e ca afara sunt ACELEASI PRETURI. Daca ma duc acum la orice GameStop din EU va garantez ca rar gasiti sub 50E. Si orice titlu nou are pretul de 60E (~250 RON). Problema e insa ca pretul asta era si inainte cand era Euro 3.6, dar datorita cursului crescut, puteti considera ca ne-am "aliniat".

In magazin preturile sunt la fel de mari. In schimb online treaba sta altfel, dupa cum au demonstrat-o nenumaratele site-uri care accepta comenzi de la noi.

13. #533 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Intru azi in Flanco - cautam o rama foto digitala pt un cadou. Ratacind prin magazin dau peste standurile cu jocuri.
    Mirrors Edge - 259.99 RON si un sticker pe el cu "Pret de criza". Mi s-a facut rau. Al naibii "aliniere la occidentali".
    Ceea ce voi nu intelegeti, pentru ca probabil traiti intr-o lume inchipuita, e ca afara sunt ACELEASI PRETURI. Daca ma duc acum la orice GameStop din EU va garantez ca rar gasiti sub 50E. Si orice titlu nou are pretul de 60E (~250 RON). Problema e insa ca pretul asta era si inainte cand era Euro 3.6, dar datorita cursului crescut, puteti considera ca ne-am "aliniat".

In magazin preturile sunt la fel de mari. In schimb online treaba sta altfel, dupa cum au demonstrat-o nenumaratele site-uri care accepta comenzi de la noi.
    Da, si afara preturile sunt la fel de mari. Totusi la ei poti gasi jocuri la preturi foarte bune. De exemplu am vazut intr-un Gamestop Resistance 2, NFS Undercover, Mirrors Edge si altele la 30 euro. Oferta am vazut-o la cateva zile dupa revelion. Din pacate jocurile respective sunt si acum in Romania destul de scumpe, Resistance 2 costa 289 ron. In Anglia treaba sta destul de bine. In majoritatea magazinelor in care am intrat existau cel putin 4-5 jocuri reduse de la 40-50 lire la 20-25 lire. Din pacate nu cred ca vom avea asemenea reduceri in Romania foarte curand.
    Cat despre pretul de la Flanco mi se pare cam mare. Am vazut Mirrors Edge la 150 ron in Altex, deci exista si preturi destul de bune

14. #534 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    comanda facuta la amazon.co.uk joi, 16.04, a fost expediata vineri 17.04 si a ajuns azi, vineri 24.04.

15. #535 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Cica in Spania,in weekend fac aia reducere la unele jocuri la dar ...10$.
    Zvonul l-am citit aici.
    Rumor: Best Buy Marking Down A Slew Of Games To Just $10 This Sunday - eXophase.com

16. #536 SP
    Member dexx's Avatar
    Stie cineva unde as putea gasi un controller wireless alb pentru xbox 360 la un pret acceptabil ? Thanks .

17. #537 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    La Domo la Obor am vazut ieri ... 139.99 RON

18. #538 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Eu am luat din Domo la 150 lei si iti da si adaptor wireless pt PC .... daca vrei sa joci si pe PC. Trebuie sa apara SFIV si pe PC

19. #539 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pe Steam weekendul acesta veti putea cumpara Orange Box cu numai 10$. Steam sale: Orange Box for $9.99 - News and Siteseeing

20. #540 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pentru achizitii exotice am gasit un site din korea care trimite si in RO (cel putin m-a lasat sa ma inregistrez si mi-a calculat shipping costs). linkul pentru limba engleza este

Gmarket: Global E-Marketplace

cu toate astea, nu absolut tot textul este tradus (mai ales cind vrei sa faci o comanda si ai mai multe modele din respectivul obiect, lista reprezentata printr-un drop-down nu este tradusa). folosit cu incredere google translate korean-english. preturile sunt afisate si in korean won si in USD insa in momentul in care iti arata pretul total cu shipping cost iti spune numai in won. sunt atitea currency converters pe net. folositi cu incredere. procesul de inregistrare e simplu si nu necesita google translate. inca o chestie, cind dati search nu dati enter din tastatura pentru ca tine minte primul criteriu de cautare. dati intotdeauna click pe butonul de search. ca metode de plata aveti Paypal Express Checkout sau Foreign Card : Credit Cards Issued outside of Korea

ca exemplu, eu vreau o tastatura care are cam 0.5KG iar transportul EMS este 14,100KRW adik aprox 10.5USD.

aici aveti taxele de transport pentru toate regiunile si greutatile.

PS eu folosesc maxthon care are linga adress bar un drop-down cu google translate (inclusiv korean-english). poate ar fi mai usor sa il instalati si sa-l folositi decit sa introduceti mereu linkurile in google translate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 381 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 ... LastLast