Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 381 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast
Results 561 to 580 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #561 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Si eu am comandat The Darkness pentru PS3. Astept sa mi-l trimita si sper sa ajunga fara probleme.

2. #562 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Maine cred ca voi comanda si eu de pe thehut.com Bioshock si sper sa ajunga, din pacate pana acum am mai facut o singura comanda la thehut si nu a ajuns dar la acel pret merita sa ma risc

3. #563 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Eu nu am avut probleme pana acum cu cei de la thehut si am vreo 4 comenzi la ei pana acum (fara Bioshock) - Dark Sector, Uncharted, Heavenly Sword, The Darkness. Ce-i drept le trimit pe adresa din Pitesti pt. ca am acolo combinatii la posta. Baieti, va rog sa va tineti coaba acasa .

4. #564 SP
    Member novi's Avatar

Wink

A ajuns BIOSHOCK la 8.95 GBP de la ZAVVI plecat pe 29!

5. #565 SP
    Incerc sa fac si eu o comanda de pe theut si la ultimul pas cand introduc codul de 3cifre de pe spatele cardului ING Visa Electron si dau Place Order imi da urmatorul mesaj "Unfortunately an error occured whilst we were processing your order and as a result your order has not been placed.

It may just be a temporary problem, but we've logged it and will endeavour to fix it as soon as possible. If you continue to have problems placing an order we'd really appreciate it if you could contact our customer services team." a mai patit cineva asa? am incercat de mai multe ori si tot nu merge

6. #566 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    esti sigur ca ai bani suficienti pe card?

7. #567 SP
    Dap, chiar acum 3 ore am pus banii pe card ...

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------

L.E. Am reusit pana la urma

8. #568 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Si eu am comandat The Darkness pentru PS3. Astept sa mi-l trimita si sper sa ajunga fara probleme.
    A ajuns astazi fara intarzieri. Uita-ti aici poza.

9. #569 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Mi-a venit si mie Bioshock de la thehut, plecat joi dimineata. A venit foarte repede, fata de ce ma obisnuisem lol

10. #570 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    La mine a plecat pe 4 si nu a ajuns inca .

11. #571 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Am uitat sa mentionez. A venit Bioshock-ul. Plecat pe 4, ajuns pe 8 in provincie, sigilat, totul e oke. Dar de data asta, nu a mai fost necesara deplasarea la posta ca pana acum pt ca l-au lasat in cutia postala (ce-i drept una incapatoare ). Probabil a fost trimis de la un alt depozit. Deci pana acum au procentaj 100%! Recomand!

12. #572 SP
    Mie Bioshock de pe thehut inca nu mi-a ajuns si a fost trimis pe data de 06/05/2009 tot in provincie, sa incep sa imi fac griji sau inca nu e cazul?

13. #573 SP
    Mi-a ajuns si mie azi Bioshock de la thehut.com, a fost adus la usa de postarita. Sunt la a doua comanda la thehut, prima comanda nu a ajuns dar am primit banii inapoi iar la aceasta am fost mai norocos , sigur voi mai apela si pe viitor mai ales ca au unele oferte super.

14. #574 SP
    De 3 zile ma uit in cutia postala sa vad daca nu a venit vreun aviz . Cum de sunt eu singurul caruia nu i a ajuns? Aveti vreo parere?

15. #575 SP
    Eu zic sa faci si un drum pana la posta sa vezi care este situatia si sa intrebi daca e vreun colet pe numele tau, sau poate intarzie. Bafta

16. #576 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu vine ca si colet ci ca scrisoare externa la mesagerie fara aviz nu se obosesc garantat

17. #577 SP
    Junior Member koro's Avatar
    Daca cineva are nevoie de un cupon pt play-asia, here you go:

Coupon code: BQ-NIA-PSY
    Get US$5 off a purchase of US$50 or more (actual products value).

Coupon expires after 60 days from the date of this e-mail. (18.05.2009)

Singura rugaminte este ca cel care il foloseste sa posteze.

18. #578 SP
    Member L0G1X's Avatar
    inFamous Special Edition la TheHut, �37.73 + �0.99 transport, iese pe la 185 RON.

19. #579 SP
    Imi cer scuze ca tot postez off topic dar as vrea sa stiu cam cand sa le trimit email celor de la TheHut in legatura cu jocul comandat (trimis pe data de 4) care nu a ajuns nici acum in Bacau. Am fost azi la posta si nu este nici un colet/scrisoare pe numele meu...

20. #580 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    poti sa dai mail anytime. formularul pt claim tot la 30 zile se completeaza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 381 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 ... LastLast