A Cumparat cineva de pe zavvi.co.uk - DVDs, Blu-ray Movies, Games, Music & more - Free UK delivery
Daca da,cam in cat timp a ajuns pachetul,si ati avut vreodata probleme?
A Cumparat cineva de pe zavvi.co.uk - DVDs, Blu-ray Movies, Games, Music & more - Free UK delivery
Daca da,cam in cat timp a ajuns pachetul,si ati avut vreodata probleme?
am si eu o intrebare , am dat comanda la thehut acuma 1 saptamana la 2 jocuri si azi a ajuns doar unul , celalat o sa soseasca zilele urmatoare nu ?
Nu stiu daca s-a mai postat sau daca se stie deja, dar amazon.co.uk a inceput sa trimita jocuri in Romania. Facut comanda pe 8 sept 09 si am delivery estimate pe 18 sept. M-a costat transportul aprox 8 lire (nu am avut optiune de ales) air mail. Am tracking number la DHL.
Este destul de mult, depinde si de ce cumperi. Oricum faptul ca ai tracking number si poti urmari oricand locatia pachetului este un plus. Eu am luat kit rockband: chitara+tobe, microfon, joc... pachetul este maricel, deci renteaza, avand in vedere ca nu gaseam pe la noi de Cumparat. In mod similar, multe jocuri mai vechi au preturi reduse si in pretul ridicat al transportului intra si acel tracking number. Nu stiu daca alte site-uri ofera aceasta facilitate sau nu, dar am auzit de multe pachete pierdute in tranzit si de multi oameni care intrebau "am comandat jocul x in data de zzz si nu mi-a ajuns nici dupa 3 saptamani"
Este. Si mai adauga si VAT
Din punctul meu de vedere nu e deloc rentabil sa comanzi de la Amazon.
L.E. Ai dat doar 8 lire pt shipping la tobe?![]()
Yep... pretul exact pe transport este �7.98 + VAT 19 % = 9.49 (care oricum este inclus in orice produs Vandut in europa). Este mare intr-adevar, dar eu zic ca am scos pret bun la pachetul cu tobe si chitara. Si stii cum este... mai platesti si garantia ca iti ajunge pachetul si-l poti urmari .
de fapt este vorba de puiutul acesta, pe care l-am prins la reducere la pretul de 150 gbp (pre-order) si vad ca azi (data de lansare) a sarit la 175si in rest peste tot 180. Ramane sa vedem si cat de repede ajunge... maniacul din mine deja moare
The Beatles Rock Band - Limited Edition Premium Bundle (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Banuiam ca pe ala l-ai luat... si eu salivam la el dar acum cu lansarea lui PS3 Slim sunt dat total peste cap.
Oricum, ma abonez la Value Edition![]()
se merita 8 lire transportul...tinand cont ca, cantareste 13 Kg tot pachetul acela.
Acum...sa incerc sa comand si eu ceva sa vad care e treaba![]()
aceste bundle-uri sunt singurele care renteaza. la un joc normal deja pretul cu drum+tva sare prea mult si nu mai renteaza (btw amazon trimite si la noi de ceva luni) eventual daca mai prinzi selleri care trimit te mai scoti
![]()
Va salut din nou!
Am amanat achizitia unui PS3 in asteptarea Slim-ului iar acum ma gandesc sa mai astept pentru bundle-ul cu GT si versiunea de 320 GB merita aceasta asteptare? (nu prea mai am rabdare sincer sa fiu)
daca nu mai ai rabdare Cumpara PS3 slim de 120 gb si o sa cumperi tu GT5 cand o sa apara
Modelul CECH-2000B va avea HDD de 250GB, nu de 320.
Eu personal mi-aş lua un bundle Fat 80GB la 1299 RON �n Altex/MG cu Infamous sau Killzone 2, este cea mai rentabilă variantă. Dacă vrei neapărat Slim găseşti tot la 1299 RON la Flanco sau unele MG, dar fără joc inclus.
Bookmarks